QuizGroup Network

opera dene hocam bende de öyleydi opera ile bağlayabildim.

bir şey danışacağım arkadaşlar eklenen kanalların günlük getirilerini adsense gibi görebiliyor muyuz panelden? yani bugün şu kadar gelmiş bugün bu kadar gelmiş gibi bir hesap yapabiliyor muyuz? totali neye göre ödüyor? teşekkürler.

Adsense gibi günlük kazanç takibi yapamazsın, kanal üzerindeki analatic deki kazancın %20 eksiğini alırsın, bu da senin toplam kazancına tekabul eder.

Google Chrome kullanıyorum hocam tekrar kontrol ettim gene sorun yok :)

opera dene hocam bende de öyleydi opera ile bağlayabildim.

bir şey danışacağım arkadaşlar eklenen kanalların günlük getirilerini adsense gibi görebiliyor muyuz panelden? yani bugün şu kadar gelmiş bugün bu kadar gelmiş gibi bir hesap yapabiliyor muyuz? totali neye göre ödüyor? teşekkürler.

hocam Chrome ve Opera da denedim yine olmadi.

sanirim benim PC de bi problem var. baska kanal bulup baska bi PC de denicem. insallah genel bi sikinti degildir de sadece bende vardir.

ie ile dene,Captca kısmına gelinde alttaki uyarıya evet deyip geçince oluyor.

aynen oyle, yukardaki uyariyi gormemistim, onu onayladim simdi duzeldi. opera ile giriyorum. tesekkurler..

firefox da adres çubuğunun solunda güvenlik simgesi var onu tıklayıp korumayı devre dışı bırak yapın oluyor bende

Arkadaşlar quiz'in böyle kesinleşmeleri geciktirmesi öncedende oluyormuydu acaba ?

Arkadaşlar quiz'in böyle kesinleşmeleri geciktirmesi öncedende oluyormuydu acaba ?

Yaa hocam tamam Quiz ilk defa calisiyorsun da su konunun amma suyu cikti ya ...
Hersey de sorulmaz ki ...

Bunu soracagina baksana gecmis Quiz konularina en az 12 aylik 12 konu (belki fazlasi) var...
Bak tarihlerine kacinda yazmislar kesinlesmelre...

Bu partner 12 - 15 arasi kesinlesiyir iste sorun olur 20 sinde kesinlesir bi forumu okuyun Allahaskina ya gereksiz konu uplayip durmayin artik ...

Bunu soracagina baksana gecmis Quiz konularina en az 12 aylik 12 konu (belki fazlasi) var...

Bu partner 12 - 15 arasi kesinlesiyir iste sorun olur 20 sinde kesinlesir bi forumu okuyun Allahaskina ya gereksiz konu uplayip durmayin artik ...
Adam normal birsey sormus bu kadar kizmaya gerek varmiydi ?

Ben ne zaman kesınlesır dıye sormadım onceden de boyle gecıkmeler oluyormu dıye sordum noldu konu upload olunca bu odeme konusu degıl ki heyecan yapasın yani eger zaten bı sorun varsa konunun sahıbı uyarabılır benı sıkıntı yok .

Savundugun seye bak hocam?!
Neresi normal bunun??

Sordugu sorunun cevabi her ay acilan Quiz Kazanc konularinda var ...

Hem niye kizmicam millet karni agrisa konuya yaziyo bu ne ya !!!
Forum sizinmi hocam ? Hala ayni sekilde yazmaya devam ediyorsunuz cunku. Herkes sizin gibi forumu 7 24 takip etmek zorunda degil.

Ben ne zaman kesınlesır dıye sormadım onceden de boyle gecıkmeler oluyormu dıye sordum noldu konu upload olunca bu odeme konusu degıl ki heyecan yapasın yani eger zaten bı sorun varsa konunun sahıbı uyarabılır benı sıkıntı yok .

Heyecan falan yaptigim yok dostum zaten sikintili bir donem yasiyoruz hepimiz , hepimiz Quizden haber bekliyoruz sormana gerek olmadan 5 dakikada cevap bulabilecegin bisey icin upluyorsun ona kiziyorum yukari arama cubuguna Quiz yaz oartnerler bolunden her ay kacinda odemis bak gor ogren cevabini ...
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] , [MENTION=11620]era[/MENTION] forumun kullanimini biz mi yanlis biliyoruz???
Yoksa olmasi gerekn bu mu !

kesinleşmelerden dolayı herkes gergin ama arkadaşlar sakin olun bazı ödeme konularında mangal muhabbeti bile yapıldı.

Forum sizinmi hocam ? Hala ayni sekilde yazmaya devam ediyorsunuz cunku. Herkes sizin gibi forumu 7 24 takip etmek zorunda degil.

7 / 24 takip etmiyorum gerek te yok ...
Neyin savunmasini yapiyorsun sen hala ya?
Sordugu sey 12 - 13 aylik eaki konular baksin diyoruz hocam neyin kafasiyla neyi savunuyorsun hala?

Forum benim degil ama sizin de degil ... !!!
Babanizin dukkani gibi sizlerde onunuze geleni yazmamazsiniz...

Heyecan falan yaptigim yok dostum zaten sikintili bir donem yasiyoruz hepimiz , hepimiz Quizden haber bekliyoruz sormana gerek olmadan 5 dakikada cevap bulabilecegin bisey icin upluyorsun ona kiziyorum yukari arama cubuguna Quiz yaz oartnerler bolunden her ay kacinda odemis bak gor ogren cevabini ...

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] , [MENTION=11620]era[/MENTION] forumun kullanimini biz mi yanlis biliyoruz???
Yoksa olmasi gerekn bu mu !

hocam her halde odeme zamanlarında boyle oluyorsunuz :D cunku ben ılk defa denk gelıyorum foruma bakarsanız nıce konularda gereksız upload alıyor onlara tepki gosterdıgınızı hıc gormedım denk gelmedım bende bılıyorum odeme kesınlesme tarıhlerını fatkat 2 gundur odemeler kesınlesır dıyor herkes daha sonra quiz sitesine gırılmeyınce kesınlesır dedıler kesınlesmeyınce bende sordum oncedende boyle oluyormu dıye .

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:05 ----------

kesinleşmelerden dolayı herkes gergin ama arkadaşlar sakin olun bazı ödeme konularında mangal muhabbeti bile yapıldı.

yani degılmı :D yoksa napıcaz odemeler yapılana kadar herkes bır brıne atar sınırmı yapıcak bu forumda ki herkes parasını youtube'dan alıyor benım gıbı gecımını youtube'Dan saglıyordur adsensem komple 0'a vurdu bı quiz var ondanda ılk defa bu ay ufak bı mıktar para alıcam ben bıle sakınım noluyor anlamadım :D

hocam her halde odeme zamanlarında boyle oluyorsunuz :D cunku ben ılk defa denk gelıyorum foruma bakarsanız nıce konularda gereksız upload alıyor onlara tepki gosterdıgınızı hıc gormedım denk gelmedım bende bılıyorum odeme kesınlesme tarıhlerını fatkat 2 gundur odemeler kesınlesır dıyor herkes daha sonra quiz sitesine gırılmeyınce kesınlesır dedıler kesınlesmeyınce bende sordum oncedende boyle oluyormu dıye .

Sor dostum sor ...
Istediginiz herseyi sorun kolay gelsin ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri