QuizGroup Network

O değilde ben kayıt oldum 3 gün önce. Hala imza atmam için e-mail gelmedi. Herkeste böyle gecikme olmuş muydu? 2 tane mail attım daha ses seda yok ortalıkta.

ben bir hafta once gece kayit olmustum , sabahinda imza formu gelmisti imzalayip onayladim

Arkadaşlar spamdan kapanan quiz ödeme alan oldu mu?

quiz'e kanal sokabilmek için en düşük şartlar neler şu sıralar arkadaşlar ?

quiz'e kanal sokabilmek için en düşük şartlar neler şu sıralar arkadaşlar ?

En düşük felan yok. Kaliteli olacaksın ilk kural bu. Telif riski yüksek kategorilerle kabul edilmen çok zor. Başvuru için en az 2 k izlenim şart. Davetiye otomatik geliyor 2-3 gün sonra eğer beğenilirsen sözleşme gönderiliyor. Olay bu.

Valla ben 1500 izlenimli boş bir kanalı soktum. İmza da geldi bugün. 3 gün falan sürdü gelmesi ama. Sorun yok şuan.

Arkadaşlar yabancı dizi için başvurdum 3 saatte kabul geldi. Sizce ileride çıkarılması söz konusu olurmu? Abone sayısı 100 küsür kanalımın.
Ayrıca şu an kanalı bağladım ödemeyi 20 eylülde mi alacam? Yoksa 20 ağustosta ödeme alacakmıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar temmuz ödemesi yapılmış quiznetworkteki bir kanalımın.

Arkadaşlar zorlada olsa bir kanalımı quize aldırmayı başardım.Kanal iş ortagı kısmında gözüken isimleri bu " Quiz Group Aggregator " alt bayi falan degildir umarım.
Gelen mailde de sanırım 50 dolar altına ödeme yapmadıklarını yazmışlar sanırım ingilizce bilen bir arkadaş yorumlarsa sevinirim.
Dear futli,

Thank you for your registration with QuizGroup. We would like to take this opportunity to welcome you into the QuizGroup Partner Program. You can check your Ad Revenues from the YouTube Analytics page within your channel guide. Please note that data are updated every 2 days.

Payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $50 or more. When your monthly earned balance is less than $50, there will be no payment and the balance will accumulate until it exceeds $50, at which time it will be paid to you in accordance with the preceding sentence.

QuizGroup shall not be liable to make any payments to you based on:

(a) invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions:
(i) originating from your IP addresses or computers under your control; or
(ii) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads;
(b) ads delivered to end users whose browsers have JavaScript disabled;
(c) ads benefiting charitable organizations and other placeholder or transparent ads that Google may deliver.

If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help.
Please send us your queries at [email protected].

Arkadaşım bunların login falan olunacak bir adresi yok sanırım ne kullanıcı adı nede şifre gelmedi.Sadece imzalamam için bir döküman gönderdiler.

life ve quize 2 aydır panel eklenecek deniyor ama hala gelmedi.şimdilik giriş yapılacak biyer yok hocam,haliyle şifrede yok :)

Arkadaşım bunların login falan olunacak bir adresi yok sanırım ne kullanıcı adı nede şifre gelmedi.Sadece imzalamam için bir döküman gönderdiler.

paypal adresini ve ismini falan girdiysen sorun yok mail adresine form gelecek onuda doldurduysan her ay para garanti.

Arkadaslar ilk defa quizle çalışacağım, kanali partnere kabul etne şartları ne?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca adsensedeki bir kanali nasil partnere geçirebilirim?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri