QuizGroup Network

[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] hocam sen dashboarduna giremediğin kanaldan ödeme mi aldın? eminsin dimi? benim o şekilde bekleyen yüksek kazançlı kanalım var,erişimi kesip başka partnere bağlamayı düşünüyodum,ama sen erişim olmayan dashboarddan gerçekten ödeme aldıysan bekleyeceğim tüm ödemeler bitene kadar...

[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] hocam sen dashboarduna giremediğin kanaldan ödeme mi aldın? eminsin dimi? benim o şekilde bekleyen yüksek kazançlı kanalım var,erişimi kesip başka partnere bağlamayı düşünüyodum,ama sen erişim olmayan dashboarddan gerçekten ödeme aldıysan bekleyeceğim tüm ödemeler bitene kadar...

Valla geldi kardeş küçük bir ödeme ama geldi yani13$ di gelen para

[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] valla bu iyi gelişme o zaman,madem eminsin ödeyecekler demek ki dashboard erişimi olmayan ama açık kanalları,bekleyelim yarın ak koyun kara koyun belli olur o zaman...

Odemeler 30 una kadar devam edicek demis LIfe yetkilisi rus forumunda , kapalilar kesin odenmeyecek , agirlikli olarak spam rekortmenlerini attiklarini (bi dashboarda cok fazla kanal bagliyanlari) atilan kanallarin, odenip odenmiyecegide su an icin belli degil demis.

Odemeler 30 una kadar devam edicek demis LIfe yetkilisi rus forumunda , kapalilar kesin odenmeyecek , agirlikli olarak spam rekortmenlerini attiklarini (bi dashboarda cok fazla kanal bagliyanlari) atilan kanallarin, odenip odenmiyecegide su an icin belli degil demis.

Valla üstad adamlar iyice cılkını çıkardılar işin.

Peki rus forumunda ki üyeler ne diyor bu adamlara?

[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] valla bu iyi gelişme o zaman,madem eminsin ödeyecekler demek ki dashboard erişimi olmayan ama açık kanalları,bekleyelim yarın ak koyun kara koyun belli olur o zaman...

Odemeler ay sonuna kadar surerkardeş dune kadar benimde umudum yoktu ama dun para gelince bende şaşırdım bu şekilde olan 7 kanalım daha var açık olduğu halde dashboardına giremediğim ay sonuna kadar bende bekleyecem umarım oderler herkesin parasını

bende atılan bir kanalın atılmadan önce dashboardunda kesinleşmesini görmüştüm,bundan 2 gün sonra atıldı,belki de kesinleşmeden sonra atılanları ödeyecekler...
yarın ki ödemeler başladığında bu şekilde dashboard erişimi olmayan kanala ödeme alan arkadaşlar özellikle belirtirse çok iyi olur,en azından o bilgiye dayanarak başka yere bağlama yada sinirlenip videoları yada kanalı silecek olanların önüne geçer bu bilgi...

hocam life yetkilisi o yorumu ne zaman yazmış acaba?

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] Ruslarda kizginlar , youtube size haziran odemesini gecti odeyin diye ,ama odemiycez diyor , baska bisey demiyor.

[MENTION=9639]maihes[/MENTION] bugun Отправлено 19 08 2015 - 15:40

herkes odemeleri konusuyorda, 3 4 hane kazandiran ama kapanan kanallardan dashboarda gire biliyorum. Peki onlari neden atmamishlar ? onlarin parasini biraz daha gecmi aliyorlar belki ? o yuzden paranin ustune yatmayi dusunuyorlar qaliba

kapalı kanal odemesi beklemeyin mail atmıştım cevap gelmis net bir şekilde odenmeyecek diyor.

arkadaşlar bir kanalımda dashboarda girebiliyorum burda 30 kanal ekli ama bu login oldgum kanalda kanal durum bölümünde quiz bağlantısı yok kalmış dolar larda sönmüş , kafama takılan 10 dakka altı videoda sorun yok dolar manuel yaktım ama diğerlerinde ticari doğrulama istiyor ve atılan kanalla nasıl login olabiliyorum bunu bilen birisi varmıdır.

arkadaşlar bir kanalımda dashboarda girebiliyorum burda 30 kanal ekli ama bu login oldgum kanalda kanal durum bölümünde quiz bağlantısı yok kalmış dolar larda sönmüş , kafama takılan 10 dakka altı videoda sorun yok dolar manuel yaktım ama diğerlerinde ticari doğrulama istiyor ve atılan kanalla nasıl login olabiliyorum bunu bilen birisi varmıdır.

kanal kapanmadığı sürece login olursun kanala hocam ama dashboard ayrı bir mevzu

Anladığım kadarıyla quiz cortlamış partner önerebilecek olan arkadaş var mı acaba ?

partnerden atılan kanallar login olamıyor diye biliyorum kanala giriş var ama partnere girmemesi gerek aynı zamanda 10 dakka altı videolarda dolar yakabiliyorum çok ilginç bişe

haziran kapanan kanalın dashboarduna girdim kesinleşme duruyor ve mesajlarda hala 8.30.2015 yazıyor. Acaba karar mı değiştirdiler

hiç kanalı atılmayan arkadaş var mı ?

benim şuan atılan kanalım yok 2 adet topluluktan kapanan var benim için asıl para getirecekler onlardı, ne yazık ki o paralarda gümledi.

Mail satıcısı olduğumdan çok fazla kendime kanal yapmaya vakit bulamıyorum toplasanız 10-15 kanalım vardır .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri