Ben hocamDashboardın da birden cok kanal olupta ödeme alan var mı benim hep tek kanallilari odediler
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben hocamDashboardın da birden cok kanal olupta ödeme alan var mı benim hep tek kanallilari odediler
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] hocam sen dashboarduna giremediğin kanaldan ödeme mi aldın? eminsin dimi? benim o şekilde bekleyen yüksek kazançlı kanalım var,erişimi kesip başka partnere bağlamayı düşünüyodum,ama sen erişim olmayan dashboarddan gerçekten ödeme aldıysan bekleyeceğim tüm ödemeler bitene kadar...
Odemeler 30 una kadar devam edicek demis LIfe yetkilisi rus forumunda , kapalilar kesin odenmeyecek , agirlikli olarak spam rekortmenlerini attiklarini (bi dashboarda cok fazla kanal bagliyanlari) atilan kanallarin, odenip odenmiyecegide su an icin belli degil demis.
[MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] valla bu iyi gelişme o zaman,madem eminsin ödeyecekler demek ki dashboard erişimi olmayan ama açık kanalları,bekleyelim yarın ak koyun kara koyun belli olur o zaman...
Odemeler 30 una kadar devam edicek demis LIfe yetkilisi rus forumunda , kapalilar kesin odenmeyecek , agirlikli olarak spam rekortmenlerini attiklarini (bi dashboarda cok fazla kanal bagliyanlari) atilan kanallarin, odenip odenmiyecegide su an icin belli degil demis.
Ben umutluyum haziran için ama kötü oldu 5000$ resmen çöpe gittikapalı kanal odemesi beklemeyin mail atmıştım cevap gelmis net bir şekilde odenmeyecek diyor.
arkadaşlar bir kanalımda dashboarda girebiliyorum burda 30 kanal ekli ama bu login oldgum kanalda kanal durum bölümünde quiz bağlantısı yok kalmış dolar larda sönmüş , kafama takılan 10 dakka altı videoda sorun yok dolar manuel yaktım ama diğerlerinde ticari doğrulama istiyor ve atılan kanalla nasıl login olabiliyorum bunu bilen birisi varmıdır.
hiç kanalı atılmayan arkadaş var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.