QuizGroup Network

Millet tıkır tıkır para alıyor bizim bütün kanalları attılar.Nasıl iş bu

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] are you disco? yediniz paraları diskolarda dimi üçkağıtçılar :D

Kapanan kanalların ödenmesi büyük gelişme eğer yanlışlıkla göndermedilerse tabiki :D darısı bize haziran kazancı var kapanan kanallardan bari onlar gönderilseydi bee :(

panelde 59 kanal var 9 u kapalı Hiç birine ödeme gelmedi ödeme biçimi wm ödemıcekler herhalde ?

Ödeme konusuna yazmadım arkadaşlar,
o konuda bazı arkadaşlar kapanan kanalların ödemesinin geldiğini belirtmişler. Konu ile ilgili bir gelişme var mıdır?

Kapalı Yada atılan kanalların ödemesini alan var mıdır?

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] are you disco? yediniz paraları diskolarda dimi üçkağıtçılar :D

Adamın rumuzunu saçma sapan yorumlarınıza etiketlemeyin, ciddi anlamda ciddi soru soran arkadaşlar var geçmiş sayfalarda. En azından onların cevabını alalım. Siz adamı saçma sapan şeylere etiketlerseniz mantıklı soruların cevaplarını da alamayacağız sizin sayenizde.

valla ben paneldekı acık kanalların odemesını bıle alamadım daha . bırakın kapalıyı . :/

Arkadaşlar simdi bir kanalıma ulaştım bu kanal kapanmış bir kanal Ana dashboordum kayıp zati ayırmışlar 1 tane kanal
2015-08-29 yazıyor ödeme tarihinde gelen mesajlara bakıyorum kapanan kanallarımın listesi eskidendeki gibi yazıyor nolacak simdi böyle birşeye şayit olan varmı şunu farkettim mesela haziran degilde mayıs ayınının kapananı aldıgımız hesaplar temmuz 30 da haziran kapananı agustos olanları hepsini ayırmışlar dashboordlarını gelen mesaj duruyor ödeme tarihleri aynı sekilde duruyor nolacak acaba

Son düzenleme:
Arkadaşlar simdi bir kanalıma ulaştım bu kanal kapanmış bir kanal Ana dashboordum kayıp zati ayırmışlar 1 tane kanal
2015-08-29 yazıyor ödeme tarihinde gelen mesajlara bakıyorum kapanan kanallarımın listesi eskidendeki gibi yazıyor nolacak simdi böyle birşeye şayit olan varmı

Aynı şeyleri bir çok kanalda yaşıyorum

Adamın rumuzunu saçma sapan yorumlarınıza etiketlemeyin, ciddi anlamda ciddi soru soran arkadaşlar var geçmiş sayfalarda. En azından onların cevabını alalım. Siz adamı saçma sapan şeylere etiketlerseniz mantıklı soruların cevaplarını da alamayacağız sizin sayenizde.

her türlü cevap vermiyor zaten hocam o sorulardan sonra atılan diğer yorumları beğendi yüzsüz yüzsüz hala umutluysanız peygamber sabrı var sizde :D

Arkadaşlar kapalı kanalları tek tek panellerden ayırmışlardı...

Şimdi bir panelime girdim 12 kanal var ve bunlardan 2 tanesi kapalı kırmızı yanıyor ama hala panelde duruyor...

Böyle durumda olan var mı acaba...?

BOL KAZANÇLAR...

Kanallar yeni kapanmis olabilir mi

Hesap makinesinden zor şartlar altında gönderildi

Millet banka alıyor bana daha 4 haneli wm gelmedi. Wm bitti de banka ya mı başladılar böyle yapmıyodular.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet banka alıyor bana daha 4 haneli wm gelmedi. Wm bitti de banka ya mı başladılar böyle yapmıyodular.

aynen bende de aynı sorun var panelde kapalı kanal olunca hiç birini ödemiyorlarmiş öyle dedi bi arkadaş umarım uyduruyordur . 59 kanal var panelde 9 u kapalı 50 si acık ödeme tarzi wm millet kapalı bazı kanallara ödeme alıyor biz normal ödemeyi bile alamadık dahaa.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

� $;1133116' Alıntı:
aynen bende de aynı sorun var panelde kapalı kanal olunca hiç birini ödemiyorlarmiş öyle dedi bi arkadaş umarım uyduruyordur . 59 kanal var panelde 9 u kapalı 50 si acık ödeme tarzi wm millet kapalı bazı kanallara ödeme alıyor biz normal ödemeyi bile alamadık dahaa.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
İnş yarın devam ederler wmye kapalıyı geçtik acık kanalı da alamıyoruz

Bankaya açık kanallarından hala ödeme alamayanlar varmı

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elinde boş quiz kanal olupda çalışmayacak olan varsa 4 tl den alabilirim kanalları :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri