QuizGroup Network

Yeni kanal bağlayabilen var mı Quiz'e? Sürekli şartlar yetersiz diyor iyi kanallarımda bile. sizde durum nasıl ? bağlamaya çalışan var mı?

Ben akşam üstü denedim olmamıştı şimdi baktım denedim şartlar aynı ama kanal yaşını en genç 14 gün olarak belirlemişler yine olmadı ayın 13'ün de açıldı benim kanallar
bugün dolmuş olması lazım yada ben yanlış hesaplıyorum uykusuzluktan bilemedim 14 gün ve sonrası diyor 1-2 gün ara ara deneyerek beklicem ben ayın 1'inden önce sokcam kanalları yoksa gircek bize

Bir de senin başına geldimi bilmiyorum belki genel bir sorun belki benimle alakalıdır abonelerim eksilmişti
yeni abone yaptım kanallara ama hala eksik görünüyor 7 se 10 yaptım ama kaç saat geçti hala aynı

6 tane kanalım dashboarddan dün itibariyle atılmış,3 hafta önce eklemiştim kanalları ilk ödememi alacaktım

dili Türkçe veya ing olmayan 10 kanalım Quiz den atılmış 1 ay önce eklenmisti sorunsuz 3 ile 5 video vardı günlük 1 tanesi yaklaşık 5 dolar bırakıyordu render olup elle yüklenmişti

Millet isyanda yine :) quız i savundugumdan degl ama hakettik bu olayları baslıklara bakıyrm adamlar gunluk 1k kanal acıyodm nie boyle oldu dio yada ne bilim adamın 5 k toplam kanalı var şimdi bunlar bu işi yaparken benm gbi bicok arastırarak didinerek video atan arkdslara olan oldu asıl diğerleri hiç üzülmesin bosuna bu iş oyle yapılmaz bota girim bıton kanal yapm yada adamn videoları ıyı izlenmş onu kopyalm öne gecmek için yaptkları flag olayını acmıyrm bile :D durum bu millet ya sağlam yaparsnz yada boyle dewam edip sürümden kazanmaya cabalarsnz. Sağlm yapıpta bu işi kanalları atılan arkdslarmda var evet biton kanalı var ama adam yıllarca ugrasmıs bir ayda 10 k kanal yapmamış ben onlarında bu yuzden yandıklarına eminim. Quız gerekeni yapıyo demek istemiyrm ama bnce oyle millet kurunun yanında yaşta yanar anlicanz keske sartları 10 kat attrsaydı ozamn gercekten calşanların neler yapacagını gorurdnz :) bunu okuyanların bana yuklenecegni biliyrm ama herkes ne yaptgnın farknda zatn boyle seler yapmayn bnce :)

arkadaşlar kanal atıldıgımda size mail mi gelıyor yoksa kanallara girip mi ögrenıyorsunuz ??

Bu gece rüyamda Haziran kapanan kanalların parasının yattığını gördüm arkadaşlar...

Şimdi biri çıkacak diyecek ki anca rüyanda görürsün... Ama alay konusu olsun diye yazmadım gerçekten rüyama girecek kadar düşünür olmuşum baksanıza...

Hayırlara vesile olur demek düşer... İnşallah Pazartesi günü yatar da biraz olsa rahatlarız...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Bu gece rüyamda Haziran kapanan kanalların parasının yattığını gördüm arkadaşlar...

Şimdi biri çıkacak diyecek ki anca rüyanda görürsün... Ama alay konusu olsun diye yazmadım gerçekten rüyama girecek kadar düşünür olmuşum baksanıza...

Hayırlara vesile olur demek düşer... İnşallah Pazartesi günü yatar da biraz olsa rahatlarız...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Ben hala umutluyum hocam, özellikle dashboarda girebildiklerimizin kapananların bakalım neler olacak görecez pazertesi.

Arkadaşlar gerekli şartları taşıdığı halde şu son 1-2 gündür quize kanal sokamayan varmı
abone izlenim ve yaş tamam ama ben kanal sokamıyorum gerekli şartları taşımıyor diyor
yaşı tutmuyordur dedim bekledim 16 günlük kanal şuan ama yine olmadı

Arkadaşlar gerekli şartları taşıdığı halde şu son 1-2 gündür quize kanal sokamayan varmı
abone izlenim ve yaş tamam ama ben kanal sokamıyorum gerekli şartları taşımıyor diyor

Var bazı kanalları almıyor malesef [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

kardeş gece yatarken üzerini ört hasta olursun bak.:D

Şaka bi yana bu işler psikolojinizi bu kadar etkilemesin arkadaşlar.Giden gitti artık oflasakta puflasakda elden bişey gelmiyor.Oparayı kaybettim say yoluna devam et rakam az çok farketmez.evet üzüldük kızdık sinirlendik ama artık önümüzee bakalım gelirse ne ala gelmezse zaten beklemiyordum demeliyiz.

bendede durum aynı 1 aylık 7 k izlenimli 35 aboneli kanalımı almadılar. şartları taşımıyor uyarısı çıkıyor.sanırım kanal alımı yapmıyorlar şuan.

kardeş gece yatarken üzerini ört hasta olursun bak.:D

Şaka bi yana bu işler psikolojinizi bu kadar etkilemesin arkadaşlar.Giden gitti artık oflasakta puflasakda elden bişey gelmiyor.Oparayı kaybettim say yoluna devam et rakam az çok farketmez.evet üzüldük kızdık sinirlendik ama artık önümüzee bakalım gelirse ne ala gelmezse zaten beklemiyordum demeliyiz.

Bu sıcakta üst mü örtülür kardeş... :)

Psikolojimi falan asla etkilemedi ama nereden estiyse rüyama girdi işte... Bende seninle aynı fikirdeyim. O para yok sayarak önüme bakıyorum ama yatarsa bal kaymak olur yatmazsa da yapacak bir şey yok...

BOL KAZANÇLAR...

Hay şansımıza o zaman :D neden almıyor acaba 45 tane var elimde ama almazsa sıkıntı :(

senin dünkü sorun kendiliğindenmi çözüldü abi senmi hallettin

Yok kendiliğinden çözülme diye birşey yok heralde seçmece yapıyorlar artık.. Ama emin değilim tabi onların notlarını aldım sonra tekrar sokmayı deneyeceğim.. Hatta birazdan deneyebilirim tekrar..

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Siz yalnız değilsiniz :)

Yok kendiliğinden çözülme diye birşey yok heralde seçmece yapıyorlar artık.. Ama emin değilim tabi onların notlarını aldım sonra tekrar sokmayı deneyeceğim.. Hatta birazdan deneyebilirim tekrar..

yok botla ilgili sorun vardı ya ben onu sormuştum abi çözdünmü diye
bu quiz neyse yazmıyım şimdi öle değişikler kazandırcak kanalı alıyolar ama diğerlerini almıyolar dediğin gibi seçmece galiba abi

bu şarapsızlar haziran kapalıları ödemeyecekmi ya ayın 29 unda kapanmıştı evlat acısı gibi koyuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri