YouTube dun bazi kapanan kanalari odedigini anladigindan odemeleri askiya aldi galiba
Geri isterlerse [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YouTube dun bazi kapanan kanalari odedigini anladigindan odemeleri askiya aldi galiba
Geri isterlerse [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
bu youtube'da aç gözlümüdür nedir ulan 1 milyar dolar kâr yapmışsınız geçen sene allah gözünüzü doyursun be
Quize şuan kanal sokabiliyor muyuz arkadaşlar ?
bir yerde okumuştum.Google youtubeden çok fazla kar etmiyormuş.Aksine spam böyle giderse zarara bile girebilirmiş.![]()
Nerde okudun onu hocam ? You Tube nin 2020 ye kadar deyerinin Facebook' u gececeyini soyluyolar
valla nerde okuduğumu hatırlamıyorumbi de hocam değeri yüksek olmasının elde ettiğini net gelirle ilgisi yok
ferrari ile taksicilik yapabileceği gibi orta halli bir araba ile de taksicilik yapılabilir.Ama ferrarinin masrafı elde ettiği gelirden düşük olduğundan taksicilik yapan adam zararda oluyor
spamdan bu yüzden her geçen gün zorlaşıyor.Adamlar aynı videoyu neden 100 defa depolasınlar ki ? Çok fazla masrafı oluyor.
valla nerde okuduğumu hatırlamıyorumbi de hocam değeri yüksek olmasının elde ettiğini net gelirle ilgisi yok
ferrari ile taksicilik yapabileceği gibi orta halli bir araba ile de taksicilik yapılabilir.Ama ferrarinin masrafı elde ettiği gelirden düşük olduğundan taksicilik yapan adam zararda oluyor
spamdan bu yüzden her geçen gün zorlaşıyor.Adamlar aynı videoyu neden 100 defa depolasınlar ki ? Çok fazla masrafı oluyor.
taksici mantığı güzel ama yt nin depolama için yaptığı harcama kazancın yanında gorunmez.
hocam elbette kar edecektir.Ama bir de şöyle düşünün googlenin youtube için depolama,yönetim,güvenlik vs yaptığı harcamalar(global bir site olması masraflarının çok fazla olduğunu düşünüyorum) + adsense sistemidir.Ama web siteler için olan reklamlarda ise tek masrafı adsensedir.Bu yüzden adam youtubenin masrafını azaltmak isteyecektir.Benim ki tamamen tahminden ibaretTek temennim youtube işinin ölmemesi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.