QuizGroup Network

kanal bağlanmıyor arkadaşlar. jakabvo abinin söylediği gibi sorun genel

ben 1 saat kadar önce 2 kanalı baglamaya çalıştım,birisini hemen bagladım ama digerinde sorun yaşadım.fakat sorunum başka :) davetiye geldi yine hemen,kabul etmek isterken kanalınız adsense e baglı zaten mi ne dedi,hata verdi.sonra davetiye kayboldu,kanal quizede baglanmadı.noldu şimdi buna anlamadım,elimde mi patladı bu kanal :D

basgan senin de anladığın gibi mala bağladı. :D aga bize alternatif partnerler bulsan artık yarın öbürgün başına ne gelir bilinmez bunun.

ben 1 saat kadar önce 2 kanalı baglamaya çalıştım,birisini hemen bagladım ama digerinde sorun yaşadım.fakat sorunum başka :) davetiye geldi yine hemen,kabul etmek isterken kanalınız adsense e baglı zaten mi ne dedi,hata verdi.sonra davetiye kayboldu,kanal quizede baglanmadı.noldu şimdi buna anlamadım,elimde mi patladı bu kanal :D

Sorun genel beyler düzelir zamanla

Sent from my iPhone using Tapatalk

yok nereye düzeldi az önce kanal bağlayamadım.

bende sıkıntı yok bağladım 15-20 dk önce bi kanal

Quiz benim 5 haneli kazancin ustune yatti galiba yanlis iban vermistim mart ayi icin sonra hemen mart ayinda deistim nisan ayinin parasini aldim ama hala marti yatirmadilar nedense.. maillerimde 20 gun is gunu icerisinde odenecegini soylediler yani 2 ay ertelediler parami.. simdide maillerime cevap yazmiolar insallah bi sakat olmaz isin garibi kapananlar falanda hic bir odeme yapmadilar.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sendede bi kere sorun olmustu galiba boyle bi mail falan attim dediydin bana ozel mesajdan nasi bi mail attigini soylermisin?

Son düzenleme:
bende de var kanal baglayamama sorunu, duzelince biri bi haber etsin bi zahmet :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri