Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyide sen quiz sahibi olsan kaz gelecek yerden tavuk esirgermisin,esirgemezsin.Bunu adamlar durduk yere yapmadi tabikide.Google'in aldigi tedbirler karsiliginda sart kostu boyle yapacaksiniz dediki yapti.
Yok kardesim ben boyle yapmam deyipde bi tekme yiyip google'dan Quiz,hepimiz sapa oturaydik iyimi olacakdi.Duzeni devam ettirebilmek icin demekki bu uygun goruldu bu islerine geldi kabul edildi.Bazen bizim icin iyi olan seyleri farketmeyip icine comak sokarak iyice karistirip bokunu cikartiyoruz.
Tabi bu bi hata gecici sorun degisle dusuncelerim bunlar.Her ne kadar banada cok zarari olsada,bana gore mantikli ve guzel bi durum olmus.Biraz fren yapmanin zamaniydi diyorum.
Hocam spekulasyon cikarsa eger sana 1 quiz kanal hediyem olacak, guzel birsey yazan bi sen varsinBu haberler spekülasyon arkadaşlar, böyle spekülasyonlar ortaya çıkıyor Adsense satışları artıyor, fiyatlar artıyor. Hep adsense lobisi bunları patlatanlar
Göreceğiz ne olacak ama 200 çok abartılı gibi geldi bana da, 50 vs. olabilir sınır. Bir iki güne açıklanacakmış bakalım.
Bu haberler spekülasyon arkadaşlar, böyle spekülasyonlar ortaya çıkıyor Adsense satışları artıyor, fiyatlar artıyor. Hep adsense lobisi bunları patlatanlar
Göreceğiz ne olacak ama 200 çok abartılı gibi geldi bana da, 50 vs. olabilir sınır. Bir iki güne açıklanacakmış bakalım.
Yav siki kurallar gelecek diyor ama ne olacak kurallar onu yazaydi
Yav siki kurallar gelecek diyor ama ne olacak kurallar onu yazaydi![]()
Sorma satislar payladibende diyorum neden quiz kanalları almak istiyor millet![]()
QUİZ'e bu konuda toplu mail atarsak hızlı yanıt alabiliriz
Hi,Merhaba,
Kanallarımız kriterlerinize uygun ve yeterli olmasına rağmen, Quiz'e kanallarımızı ekleyemiyoruz. Bu geçici bir problem mi ? Bu konuda bilgi rica edebilir miyiz ? Teşekkürler.
ÇEVİRİN İNGİLİZCE'YE MAİL ATALIM.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.