230 abone ile bile giremedim şuan.
hocam son 1 ayda 10 abone ve 1000 izlenme idi. sanırım 200 abonede son 1 ay içinde olmalı. sizde bu şekilde mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
230 abone ile bile giremedim şuan.
hocam son 1 ayda 10 abone ve 1000 izlenme idi. sanırım 200 abonede son 1 ay içinde olmalı. sizde bu şekilde mi ?
Ben akşam üstü 300 aboneli kanalı sokmuştum ama kanal 6 aylık son 30 gunde kanala sadece 43 abone gelmiş.
Ben akşam üstü 300 aboneli kanalı sokmuştum ama kanal 6 aylık son 30 gunde kanala sadece 43 abone gelmiş.
Quiz Group HORROR STORY
![]()
arkadaşlar bi kanalım 3 tane telif aldı kanalınız 1 hafta sonra falan kapanır notu yazıyor altında 5 gün oldu bakalım herşey normal şuan videolar duruyor. Quiz'de Active olarak gözüküyor. Kazanç falanda duruyor dashboard'da napmalıyım sizce kanalı sileyim mi yoksa dursun mu
abiler dert etmeyin herşeyin bi çaresi elbet bulunur. Mesela telif yemiş kanalların listesini herkes tutuyor.. açın orda alt kanal 10 tane şu olaylar kesinleşirse alt kanalla otomatik abone botu paylaşıcam ücretsiz şekilde excelden okutun yaslanın arkaya abone bu kadar sorun değil inanın
200 tane organik olmayan abone kasılan bir kanalın ömrü ne kadar olur oda soru işareti? ömrünü geçtim google quize bu kanalın ödemesini yapar mı? 10 tane arada kaynıyordu ama 200 tane den bahsediyoruz.
şu botla hallederiz sorun yok diyenleri de anlamıyorum neyini hallediyorsun arkadaşım 200 tane ya, proxy demeyin gene dayanmaz 2 günde bir 200 kanal da patlar.
Abim VPN ile yapılır yine yapılır. forumdaki herkes bana 1 er tane telif yemiş veya tam çöp kanalını versin bende ücretsiz foruma abone kasacakları sistem entegre ediyim sıkıntı değil google algoritması nasıl işlicek yeni süreçte önemli olan o Quiz açılımı yaptık resmen forumda bi kesin haber gelsin bakalım demek istediğim buydu. Şimdiden hayırlı olsun. ne kadar zor olursa aslında o kadar kaliteli olur. hatırlayın geçen sene nasıldı 1 günde neredeyse tüm ödemeler geliodu.. şimdi durum nasıl?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.