QuizGroup Network

eğer söyledikleriniz doğruysa büyük sıkıntı var ama kaliteli çalışanlara bir şey olmaz. yani adamlar kalitesiz kopyalanmış günde 50 kanal basmanızı kalan sağlar bizimdir çalışma sisteminizi istemiyor. adsense de bu denetimi yapıyorlar sanırım partnere de böyle bir kontrol getirmiş olabilirler ama beklemek lazım yarın belli olur her şey zaten

beyler kaç sayfadır bakıyorum
QUIZ in kriterleri değiştirdiği kesin bilgimi bir türlü çözemedim..?
Nedir son durum

Nedir son durum

olası senaryolar hocam. bir değişiklik durumu olacak belki kriterlerde belki de dashboard sisteminde. Milletçe en kötüleri kurgular iyi bişey çıkınca seviniriz biliosn :) şu anda kesin olan bişey yok hocam

olası senaryolar hocam. bir değişiklik durumu olacak belki kriterlerde belki de dashboard sisteminde. Milletçe en kötüleri kurgular iyi bişey çıkınca seviniriz biliosn :) şu anda kesin olan bişey yok hocam

200 ü kim uydurdu neye göre uydurdu onunla ilgili bir şey var mı?
Yada çöyle sorayım neden 200? :)

Nedir son durum

quiz çalışma yapıyor yada yenilenme galiba abi ama 200 abone yada benzeri bir cümleyi quiz henüz kullanmamış klasik şeyler kim bilmiyorum arkadaşın biri laf atmış çarşı karışmış:D
ama bu yenilenme vs olayının altından giriş şartları değişirmi bilemem değişirsede bari fazla zorlamasa bizi

Beyler telaş yok, benim görüşüm... genel bir problem mevcut şuan, eğer yanılırsam 200 abone sorunu gelecek bunun çözümü de kendi kanallarımıza kendimiz abone olacaz :) zaten forum yazılımcı kaynıyor elbet biri botunu yazar zaten bazı web botlarda bu mevcutmuş

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] Kim attı o taşı kuyuya bilmiyorum ama sanıyorum tüm forum kuyuya atılan taşı çıkartamadı.

Beyler telaş yok, benim görüşüm... genel bir problem mevcut şuan, eğer yanılırsam 200 abone sorunu gelecek bunun çözümü de kendi kanallarımıza kendimiz abone olacaz :) zaten forum yazılımcı kaynıyor elbet biri botunu yazar zaten bazı web botlarda bu mevcutmuş

aynen hocam benim kendi kanalımda 1k ya yakın abone addmefast sisteminden kastım 7 aydır açık ve bu şekilde kastığım dünya kadar sistemlerde var bi hamle yapsınlar bakalım sonraki hamleleri deneye deneye buluruz inşl

aynen hocam benim kendi kanalımda 1k ya yakın abone addmefast sisteminden kastım 7 aydır açık ve bu şekilde kastığım dünya kadar sistemlerde var bi hamle yapsınlar bakalım sonraki hamleleri deneye deneye buluruz inşl

Hocam biz türküz bizim önümüzde kimse dayanamaz, biz tüm engelleri aşarız problem yok

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] hayır kaç sayfayı gezdim bir 200 abone muhabbeti var ne kaynağı belli ne kesinliği :)

boş yere sayfa sayfa dolaştım yemin ediyorum.. Bu aboneyi 200 e çıkarmak bize zarar verir ama Quiz'e de zarar verir. Geçen Milliyet gazetesinde bile ilk 5 içerisinde göstermişler Quiz'i. Toplam görüntüleme bazında. Quiz'i biz var ettik, kimse kusura bakmasın ama Türklerin olmadığı bir ortamda bu şekilde kalır Quiz Group.

200 Abone olucak, ben o zamana kadar kanalı tutucam sonra vay efendim Quiz. Nasıl ki daha öncekilere alternatif bulundu, hiç bir şey bu platformda alternatifsiz değildir

bana mı denk geliyor bilmiyorum ama AMF ile abone kasılan tüm kanallarım çöp oluyor. kapanmıyor ama izlenim falan hep 0 kalıyor. Sorun bende mi , rastlantımı çözemedim

Kapanan kanallarla ilgili sormak istediğim bir konu var;
Örneğin kanal mayıs ayında xxx kazandı Haziran ayının 10'una kadar da xx kazandı diyelim.Mayıs kazançları kesinleşmeden kanal kapanırsa , o haziran ayındaki 10 günlük kazancı alıyor muyuz yoksa o arada kaynıyor mu ? Şu zamana kadar hiç dikkat etmedim buna.Eğer alıyorsak haziran kapanan diye mi alırız?

bakim vardir abartmayin bu kadar bi degisiklik olacagini sanmiyorum

---------- Spam Engelliyici 02:17 ---------- Önceki Mesaj 02:16 ----------

bana mı denk geliyor bilmiyorum ama AMF ile abone kasılan tüm kanallarım çöp oluyor. kapanmıyor ama izlenim falan hep 0 kalıyor. Sorun bende mi , rastlantımı çözemedim

bende de tam tersi durum var hocam :) icerikle alakali olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri