QuizGroup Network

sadece aboneyse sorun yok. ufak bir çalışma disipliniyle abone olayı çözülür. ayrıca abone botu olayını hiç düşünmemek lazım 200 tane orgnik olmayan abone kanalı çökertmeye yeter zaten. neyse izlenim şartı gelirse sıkıntılı.

bekliyoruz ayrintilari , su an 200 abone olan kanala davetiye gondermede sikinti yok , ama bize soylenen 2-3 gun icinde hersey netlesicek , haftasonu veya gelecek haftabasi hersey netlesicek.

Eger YouTube tarafindan getirilen bir yasak ise sayet, sadece abone ile sinirlandirmazlar. Eger 200 abone sarti koyarlarsa buna en az 5000 - 10000 izlenim sarti da getirirler. Tum partner sirketlerine yonelik degil, sadece Quiz ile alakali bir durumdur diye dusunuyorum.

200 aboneye ulaşana kadar kanal ya telif yer yada kapanır.Zaten 200 aboneye gelene kadar kazanacağımızı kazanıyoruz.Quiz benim için bitmiştir.

Eger YouTube tarafindan getirilen bir yasak ise sayet, sadece abone ile sinirlandirmazlar. Eger 200 abone sarti koyarlarsa buna en az 5000 - 10000 izlenim sarti da getirirler. Tum partner sirketlerine yonelik degil, sadece Quiz ile alakali bir durumdur diye dusunuyorum.

Hocam sizin affilate cms var mi? yoksa sadece tek managed cms mi? gerci bilmiyorum su an MN e basvurup kanalina davetiye gelenler var mi? bunlari arastirmak lazim , belkide dediginiz gibi kedoo gruba asiri yukten dolayi google dan boyle bi sinir getirildi.

an itibari ile quize kanal bağlayamıyorum. kanal 20 aboneli 4k izlenimli..

SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET CRITERIA
TO SIGN UP
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days.

ama bu uyarıyı veriyor. burayı güncellememişler sanırım daha. bittik!..

2 tane kanal hazırladım 70'er aboneli oldu kapanmazsa 200 300 aboneli olunca bağlayacağım bakalım bağlanacak mı.

2k aboneli kanalı denedim kabul etmedi.. yine çıkardılar bir oyuncak konu..

Kaç gündür bu sorun var ayın 6 sında 100 ve 1000 abone arasında değişen 10 kanal bağladım bir sıkıntı çıkmadı.

200 abone olcağını kim ortaya attı resmi açıklama varmı ki ?

2k aboneli kanalı denedim kabul etmedi.. yine çıkardılar bir oyuncak konu..

ayni alt yapiyi kullaniyoruz demin 300 aboneli kanala davetiyeyi gonderdim , su an quiz de bi sorun vardir

---------- Spam Engelliyici 02:32 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

200 abone olcağını kim ortaya attı resmi açıklama varmı ki ?

resmi aciklama bize kedoo dan geldi , onceki mesajlari okursaniz gorursunuz.Screenshot by Lightshot

200 ne arkadaş 10 aboneyi zor hallediyoduk hiç iyi olmadı bu.

ben yatmaya gidiyom arkadaş. şu olaya yorduğum kafayı uzay fiziğine yorsam belki solucan deliklerinin koordinatlarını falan bulurdum. ne olduğu belli olmayan bir durum şuan. yarın mail gelirse quizden olay netleşir.

ben yatmaya gidiyom arkadaş. şu olaya yorduğum kafayı uzay fiziğine yorsam belki solucan deliklerinin koordinatlarını falan bulurdum. ne olduğu belli olmayan bir durum şuan. yarın mail gelirse quizden olay netleşir.

sabredin illaki bir açıklama yapılır hocam. kasmayın kendinizi bu kadar. quiz olmassa başka bir partner olur spam bitmez. :)

Hocam sizin affilate cms var mi? yoksa sadece tek managed cms mi? gerci bilmiyorum su an MN e basvurup kanalina davetiye gelenler var mi? bunlari arastirmak lazim , belkide dediginiz gibi kedoo gruba asiri yukten dolayi google dan boyle bi sinir getirildi.

Hocam bize birsey soylenmedi simdiye kadar. Yarin ola hayrola.

Hocam bize birsey soylenmedi simdiye kadar. Yarin ola hayrola.

Evet farkindayim hocam , sizin sanirim sadece managed cms oldugu icin bisey soylenmemis , bu konu ek affilate spam basan partnerler icin soylendi.Gerci normalde her partnere iki cms sagliyorlar diye biliyorum ama , demekki size sadece managed cms var , ya da sakli affilate.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri