QuizGroup Network

Greetings!

A response to your request will be sent to you as soon as we solve the problem.

It may take a few days.

Our apologies for the delayed response

Dün akşam mail atmıştım dönmüşler.
Arkadaşlar bir problem varmış ve çözmeye çalışıyolarmış. Bu bir kaç gün alabilir diyorlar. Yani kesin birşey yok hala.
Ayrıca yukarıda arkadaşın yazdığı uzun şey sözleşme. Mail vs değil. Klasik şeyler yazıyor orda sakin olun :)

bir rivayete göre quiz 5000 k abone 200 izlenim isteyecekmiş yav hocam şöyle şeyler yazıp sonra farklı bişey çıkınca rezil olmayın sessiz kalın bizim milletimiz neden herşeyde bilgisi varmış gibi yapmayı seviyor :D

Greetings!

It may take a few days.

Arkadaşlar bir problem varmış ve çözmeye çalışıyolarmış. Bu bir kaç gün alabilir diyorlar. Yani kesin birşey yok hala.
Ayrıca yukarıda arkadaşın yazdığı uzun şey sözleşme. Mail vs değil. Klasik şeyler yazıyor orda sakin olun :)
Aynısı banada geldi

Greetings!

It may take a few days.

Sözleşmeyede bakmadığım için şaşırdım bende bilgi için sağol..

benim tahminim;bildiginiz üzere mn yüksek cpmden dolayı bloke koyuyor bagzı kanallara (zaten onlarda bloke koyacak yer arıyor :D),quiz ise (yüksek cpmyi düşürmek için oldugunu düşünüyorum) reklam sürelerini degiştiriyor.

Olabilir hocam degisen kanala baktim simdi bgbg 56 dolar :)

bu 200 olayını kim söyledi arkadaş :D

Greetings!

It may take a few days.

200 diye ısrar ettiğine göre birşeyler biliyor herhalde , sürekli yazıyorlar

Kanalını bağlayamayanlar abone sayılarını analitics'ten bir kontrol etsin bence.

Kanalda 14 abone var 10 günlük kanal, 14 abone var ama analitics sayfasında 7 görünüyor 3-4 gündür güncellenmiyor, sorun bunla alakalı olmasın?

Kanalını bağlayamayanlar abone sayılarını analitics'ten bir kontrol etsin bence.

Kanalda 14 abone var 10 günlük kanal, 14 abone var ama analitics sayfasında 7 görünüyor 3-4 gündür güncellenmiyor, sorun bunla alakalı olmasın?

abonelerin analysticse yansıması önemli değil kanalın hakkında sayfasında gözükmesi yeterli

1. ağızdan az önce aldığım bi habere göre. Google networka bağlarken kanal analiz sistemi devreye sokmuş uygun olup olmadığını denetliyormuş. 200 abone varsa geçiyormuş şu an. Tam net bilgi yok ellerinde. Doğru yada yalansa mesajımı editlerim.

200 abone isterse çok kötü olacak işler yanlız :(

işte 200 abone olacak diyen arkadaş. 1. ağız dediğiniz kim hocam ? daha dün 21:46 da 10 aboneli 1k izlenimli kanal partnere soktum.

aynen sana katılıorum hocam tüm kanallarımı kontrol ettim ilk görüntüde 11 abone var yukarıda 14 yazıo alt kısımda 8 bence sorun yt den kaynaklanıo

abonelerin analysticse yansıması önemli değil kanalın hakkında sayfasında gözükmesi yeterli

hakkında sayfası yeterli değil, orası her zaman erken güncelleniyor, yaklaşık 1gün sonra anatiticse yansıyor, daha önce aboneyle ilgili değil ama izlenimle ilgili analiticse yansımaması sonucu kanal bağlayamadığım çok oldu.

Burdaki sorun abone sayıları 3-4 gündür güncellenmiyor, sorun ordan kaynaklanıyor.

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:02 ----------

aynen sana katılıorum hocam tüm kanallarımı kontrol ettim ilk görüntüde 11 abone var yukarıda 14 yazıo alt kısımda 8 bence sorun yt den kaynaklanıo

6 mayıstan sonraki aboneler yansımamış, sorun kesinlikle youtube ile alakalı.Quiz bu sorun düzelene kadar abone kriterini kaldırsa fena olmaz aslında.

hakkında sayfası yeterli değil, orası her zaman erken güncelleniyor, yaklaşık 1gün sonra anatiticse yansıyor, daha önce aboneyle ilgili değil ama izlenimle ilgili analiticse yansımaması sonucu kanal bağlayamadığım çok oldu.

Burdaki sorun abone sayıları 3-4 gündür güncellenmiyor, sorun ordan kaynaklanıyor.

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:02 ----------

6 mayıstan sonraki aboneler yansımamış, sorun kesinlikle youtube ile alakalı.Quiz bu sorun düzelene kadar abone kriterini kaldırsa fena olmaz aslında.

gelen mail konusu açtım hocam

ben şu ana kadar 100 kanal falan bağladım aboneleri atar atmaz bağladım kanalı quize analysticse yansımasına gerek yoktu hiç bi zaman abonelerin

ben şu ana kadar 100 kanal falan bağladım aboneleri atar atmaz bağladım kanalı quize analysticse yansımasına gerek yoktu hiç bi zaman abonelerin

daha önce aboneler anlık yansıyordu zaten, sadece izlenimler 1 gün geç yansıyordu, analitics sayfasında aboneler kısmına bak en son son 6 haziran yansımış, yani 6 hazirana kadar 10 aboneye ulaşmış kanallar sorunsuz bağlanır.

ortada resmi bilgi yokken yalan yanlis haberler vermeyin..

Son düzenleme:
birdelibirkuyuya.jpg

delinin biri kim olucak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri