Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Botla yüzlerce kanal basanlar yasaklanmalı quız satısı değil
sende bot al sende bas 200 kanal, ne bu garez!
Botla yüzlerce kanal basanlar yasaklanmalı quız satısı değil
arkadaşlar Quiz kanal satışından bir çok kişi ekmek yiyor bence bi kota koyulması gerek haftalık veya aylık forum yönetimi olarak bi rakam belirlenir kimsede üzülmez olur.
200 abone sınırı gelirse bence Quiz kanal en az 20 TL olur.
Tabi suanki sistemde 12 TL cok acımasız bir fiyat bence.
tüm dertleriniz bitti satış işine mi geldiniz2. bir kuyu vakası ile karşı karşıyayız.. daha bu sorun çözülmedi canınız sıkılıyor anlıyorum da millete sarmasanız
![]()
Quiz satisinin yasaklanmamasi taraftariyim ama bunun nedeni quiz satiyo olmam degil. Serbest piyasaya fazla mudahale iyi degildir. Asiri kisitlama kurallarda delinme meydana getirir ve otorite sarsilabilir. Bence de yasaklanmamali cunku talep oldugu surece arz da olacaktir yani. Kimseye kural cignetmeyelim derim.
sanki ülke yönetiliyo bu forumda otorite bozulurmuş falan, bu forum bilgi forumuydu şu anda sizin gibi kendini düşünenler sayesinde tamamen satış forumu olmuş durumda
hayırlı satışlar ^^
hocam kimsenin kendini düşündüğü yok siz olayı yanlış anlıyorsunuz. ben quiz kanal almak istiyorum ve kendim sokmak istemiyorum ve benim gibi çok insan var ? ne yapayım öleyim mi. talep varsa buna engel olunamazki bu görmezden gelinemez bir gerçek yani.tartışmak için yazmıyorumbunu. ne yani günde 50 kanal acıyoruz diye 50tane kanal acalım onaylayalım izenim çekelim abone cekelim quiz bekleyelim ohoo
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.