QuizGroup Network

ben sadece fikrimi yazdım hemen saldırma

saldırmak değildi amacım hocam sert yazdıysam özür dilerim her önüne gelen aynı şeyi yazıyor ben zaten satmayı düşünmüyorum bu saatten sonra quiz boş zamanı değerlendirelim dedik aç gözlülüğümüz mü kalmadı başka bişeyliğimiz mi siz demediniz de diyen arkadaşlar var üstlerde

ben 5 haneli kazanıyorum ama 50 k yı geçip daha partnere bağlamadığım kanallar var.1-2 gün kazandırmasada olur önemli olan uzun süre kazanmak diye düşünüyorum.Ama sen de haklısın herkesin çalışma şekli farklı

hocam 50k-izlenimim boşa gitse felç olurum :D

ya rica ediyorum şu tartışmalarınızı yada muhabbetlerinizi başka yerde yapın zaten morelimiz bozuk birde siz hiç çekilmiyorsunuz rica ediyorum. her yorumda bir gelişmemi var diye konuya dalıyorum.

As you maybe know, if managed CMS with content id get 10 strikes, youtube blocks new channels connections and monetization.
Now youtube started to use strict policy for affilate CMSs. So we have step by step to reduce amount of channels that potentially will be blocked.
This new rule is for all MCN.

it will reduce total number of channels, traffic and money.
But if we want continue to do business with Youtube, we have to focus on real content creators

Yorum yada yapmadan paylaşayım, Benim networkum da Keidoo altında ve geçici olarak 200 abone altı alım yapamıyorum. Şuanki sıkıntı ile ilgili olarak bana söylenen yukarıda yazılı. Umarım Şirketin en büyük parçası olan Quiz esnek bir yol bulur.

Saygilar,

As you maybe know, if managed CMS with content id get 10 strikes, youtube blocks new channels connections and monetization.
Now youtube started to use strict policy for affilate CMSs. So we have step by step to reduce amount of channels that potentially will be blocked.

But if we want continue to do business with Youtube, we have to focus on real content creators

Yorum yada yapmadan paylaşayım, Benim networkum da Keidoo altında ve geçici olarak 200 abone altı alım yapamıyorum. Şuanki sıkıntı ile ilgili olarak bana söylenen yukarıda yazılı. Umarım Şirketin en büyük parçası olan Quiz esnek bir yol bulur.

Saygilar,

youtube böyle antin kuntin şeylerle uğraşıcağına fl** olayını çözse böyle şeylere gerek bile kalmıcak

Bu olayi cok uzun zaman once getirmislerdi aslinda ama daha yeni uygulamaya koyuyolar demekki. Zamaninda cok demistim yediginiz her telif, kapanan her kanal networku kotu yonde etkiliyor diye. Hayirlisi bakalim ne olacaksa olacak gorecegiz 3-5 gun icinde.

Bu youtube sanırım kapanan kanalları içerik yüzünden kapanıyo zannediyo. Özgün kanal bile olsa rekabet yüzünden kapanmalar olucaktır, youtubun flaga karşı önlemi yok Youtube a bildirin de orta yolunu bulsunlar diyorum. Yapabilirsen özgün kanalı indir de YT ya gösterelim diyor. varmı ekip bi demo gösterelim kapanmaların yayınladığımız içerik yüzünden olmadığını göstermek için :)

"
If you have sample of such normal channels, that was blocked in such way, please send it together demo wink ifade simgesi
I'll send it to big youtube boss.
But it has to be 100% real channel with real content (not piracy content)"

@Flagcilar

Hadi hayirli bi ise yarayin beyler.

Saka maka koskoca youtube bu durumu farkedemiyormuymus? Guldurmesinler :D Youtube flag sistemine bi cozum bulmuyor cunku orjinal olmayan iceriklerinde bi sekilde temizlenmesi gerekiyor ve telif atmayan sirketleri sayarsak o iceriklerin temizlenmesinide flaglayanlar yapiyor youtubea gore. Orjinal kanallari nasil olsa tekrar inceleyip actiklarindan dolayi ona bi cozum bulacaklarini sanmiyorum.

@Flagcilar

Hadi hayirli bi ise yarayin beyler.

Saka maka koskoca youtube bu durumu farkedemiyormuymus? Guldurmesinler :D Youtube flag sistemine bi cozum bulmuyor cunku orjinal olmayan iceriklerinde bi sekilde temizlenmesi gerekiyor ve telif atmayan sirketleri sayarsak o iceriklerin temizlenmesinide flaglayanlar yapiyor youtubea gore. Orjinal kanallari nasil olsa tekrar inceleyip actiklarindan dolayi ona bi cozum bulacaklarini sanmiyorum.

Bence farkediyorlardır ve bilincindedirlerdir ama zaten 1 kanal açıp özgün çalışan temiz çalışan adamın içeriğinede birşey olmuyordur. Flag algoritması dediğin gibi bence bu tarz içeriği temizlemeyi youtubun kullanıcılara bırakması :) neyse hepimize hayırlısı olsun bekleyelim bakalım neler olacak

Saygilar,

Enteresan 200+ aboneli kanalıda almıyorlar .

Bence farkediyorlardır ve bilincindedirlerdir ama zaten 1 kanal açıp özgün çalışan temiz çalışan adamın içeriğinede birşey olmuyordur. Flag algoritması dediğin gibi bence bu tarz içeriği temizlemeyi youtubun kullanıcılara bırakması :) neyse hepimize hayırlısı olsun bekleyelim bakalım neler olacak

bi konuda okumuştum Quiz mail atmış kayıt olamıyorum denen bi forum üyesine 17.06.2015te tekrar deneyiniz gibisinden. Daha beklememiz lazım çoookk. Belirsizlik çok kötü şey ya , adsense yapsan yapamıyon quiz girsen giremiyon :D.

---------- Spam Engelliyici 18:59 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Enteresan 200+ aboneli kanalıda almıyorlar .

izlenme kaçtı hocam belki izlenme sınırıda geliyordur ?

ortalığı karıştırmak isteyen arka planda olan insanlar var, bir çoğu kişiyi panik haline düşürüyorlar. Sakin olun her şey düzelecek bu kadar dert etmeyin

---------- Spam Engelliyici 18:59 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

izlenme kaçtı hocam belki izlenme sınırıda geliyordur ?

izlenim 2-3 k hocam abone bastım denemek için fakat almadı .şimdi izlenimde basacam bakalım :)

Zaman herşeyin ilacıdır.

Bekleyelim..

Heh işte zaman, telaş etmeyin bu kadar sakin, adsense ödeme zamanında da bir takım kişiler ortalığı karıştırdı sakin olun düzelecek dedim her şey düzeldi, telaşa gerek yok quiz gider bir başkası gelir ama quiz daha buralarda bir yere gitmez :)

2012de kıyamet kopacak diye şirinceye gidenler gibisiniz bi bırakın ne olacaksa olsun ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri