QuizGroup Network

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam rica etsem çevirir misiniz şunu?
Benim haziranda,kapanan kanallardan alacağım vardı.Eğer banlı yani kapalı kanallar sistemden atılıyorsa Haziran ayında,kapanan kanallarımın parasını alamayacak mıyım?

Son düzenleme:
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Are you going to pay for the channels closed in May?

quiz depremi hayırlı olsun. youtubeda artık biraz daha kaliteli içerikler görürüz her yer çöp olmuştu. umarım şu +301 hilecilerinide kaldırırlarda hilesiz hurdasız herkes parasını alır.

Birinci bomba quiz oldu bakalım haziran 15 ten sonra youtube ve adsense de nasıl değişikler olacak merakla bekliyorum.

Bu nedir arkadas sanki quiz kapaniyor gibi herkes yasta? Bencede en agir kriterler konmali. Yoksa bu deniz kuruyup gidecek.

asıl şimdi quiz satışları tavan yapacak kriterleri zor ödemesi garanti olduğunda eminim 25 tl den aşa satılmaz

alan alsın hocam benim açımdan sorun yok. Hatta daha iyi bile oldu zaten 3-4 temiz içeriğim var günde taş çatlasın yarım saat ilgileniyorum. maksat ekstra harçlık çıksında bu işten ev geçirdiren insanlar vardı onlara yazık oldu. Günde 100 tane kanal basanlar düşünsün artık

Flagcı iyi AİLE çocukları umarım quiz bu yeni kriterleri önce sizin müsait bir yerinize monte eder !

Flagcı iyi AİLE çocukları umarım quiz bu yeni kriterleri önce sizin müsait bir yerinize monte eder !

güzelce monte etsinler !

quiz depremi hayırlı olsun. youtubeda artık biraz daha kaliteli içerikler görürüz her yer çöp olmuştu. umarım şu +301 hilecilerinide kaldırırlarda hilesiz hurdasız herkes parasını alır.

301 cilerin temizlenmesi şart bunuda yt nin yapması lazım da yapmıyor namussuz !

bu forumdaki her bireyin öncelikli görevi bu flagcıları sallandırmak olmalı? daha dün iki kanalımı patlattılar umarım mutlusunuzdur 15 yaşındaki çoçuklar nerden öğreniyor bunları

bu forumdaki her bireyin öncelikli görevi bu flagcıları sallandırmak olmalı? daha dün iki kanalımı patlattılar umarım mutlusunuzdur 15 yaşındaki çoçuklar nerden öğreniyor bunları
Cehalet dünyadaki en büyük sorun flaglayıp vıdeoları kendı kanalına atan ufak beyincikler ne kazanabılıyorlar nede baska bıse yapabılıyorlar..sadece embesil olduklarını bize gösteriyorlar

Ortalık karıştı arkadaş.. Durumun özetini bir geçsin ne diyor bu temsilci.. Gardımızı ona göre alalım bizde.. :)

Son durum ne sımdı beyler ancak girebildim ?

3 ölü 4 yaralı ama merak edicek bir şey yok ambulans yolda :)

Life-Quiz partnerlerinin google gözünde çöpe döndüklerini söylüyor.Bu yüzden 200 abone olmasada bazı şartların ağırlaştırılacağını söylüyorlar.Felaket tellarları da YT bitti diyor.. sen ne diyosun :D

3 ölü 4 yaralı ama merak edicek bir şey yok ambulans yolda :)

Life-Quiz partnerlerinin google gözünde çöpe döndüklerini söylüyor.Bu yüzden 200 abone olmasada bazı şartların ağırlaştırılacağını söylüyorlar.Felaket tellarları da YT bitti diyor.. sen ne diyosun :D

herşey daha iyi ve güzel olur diyorum

pasta büyük ama aç çok :cool:

Peki eski acık ve kapalı kanallar bu şartlara dahil olacak mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri