QuizGroup Network

Afedersiniz yazmadan edemedim. Arkadaslar var quiz saticilarina laf eden surekli, satisa degil de alisa konussalar nasil olur? Ya da ben bunlari hayaletlere falan mi satiyorum acaba? Forumda aramizda bu arkadaslarda. Talep var ve bu talebi karsiliyoruz. Konuyu gereksiz guncelledigim icin ozur dilerim ama gunde 600 700 kanal, 600 700 kanal, 600 700 kanal diye 50 kere denilince yazmadan edemedim. Herkes sizin kazandiginiz yolu tercih etmek zorunda degil, kusura bakmayin arkadaslar.
Tesekkurler.

Zaten günde 2 3 tane kanal yapıyorum beni fazla etkilemez ama günde 50 100 kanal yapanlar için çok kötü oldubu

neyse ayın 15 e kadar bekleyelim hemen içinizi karartmayın.

Son düzenleme:
Abana abana kanal satanlar ne olacak merak ediyorum satarsiniz artik yine abana abana...

hocam kanal satmıyorum forumda ama abana abana satın , satıcılar çöp etti,satın ulan satın, satıcının şöyle satıcının böyle . Kardeşim sen ben o almıyor mu ? almayında satmasın adam satamasın. alsın zarar etsin ulan bana quiz demeyin desin.

Sadece satıcıya konuşmaktan büyük hata yoktur. Alıcıda alıyor değilmi bu kanalları. doldurmaya geldimi günde 50 tane. ama laf satıcıya günde 50 tane satıyorsun be haysiyetsiz herif diye.

Arkadaşlar biri konuyu özetleyebilir mi ingilizce bilmiyorum ben :/

Böyle bi olay yaşanmasının başlıca nedenleri

1. Flagcılar
2. Abana abana günde 600-700 tane quiz kanal satanlar
3. Kapansada ödenir diyerek quize sokulan çöp kanallar

Sonuç: Quiz artık zorlaşıcak bu kesin ve partner kanal satışı kesinlikle yasaklanmalı

Böyle bi olay yaşanmasının başlıca nedenleri

1. Flagcılar
2. Abana abana günde 600-700 quiz satanlar
3. Kapansada ödenir diyerek quize sokulan çöp kanallar

Sonuç: Quiz artık zorlaşıcak bu kesin ve partner kanal satışı kesinlikle yasaklanmalı
Abana abana quiz alanlar ve satanlar bence sorun hocam. Sonucta kanallari yapip sokaga atmiyoruz, bir talep var degil mi?

Gyazo - f1ede242871475960bcf0e438260555e.png
On this table we can see easy that biggest spammer is Freedom and they have no rule, they are new network compare to Quiz, they grow up very fast, they accept all channels, empty channels, channels with warning too, why Freedom has tolerance? they are not only biggest spammer, they spam with emails too, they can accept all gmails,they send spam mails, they can link all kind of channels and if want see really big garbage, it must be Freedom. Shortly if we compare Freeom and Quiz- they have 6times more channels than Quiz but more than %60 less views, it means per average Quiz channels quality 15times better than Freedom. I am sure channels which closed for spam linked with Freedom is more than all channels linked with Quiz. There is no sanction for Freedom?

And what Quiz thinks about create new mcn? They can create new mcn like lifenetwork and more, sama as ZoominTV does, and they can get more channels and main mcn not get problem, still Zoomin not accepts all channels, keep quality but their group ( mn and recs ) are big waste mcn and if they have problem with youtube, not effect zoomin. Maybe quiz can create same as them too. I believe they not want lose many channels. It is clear quiz will lose spam channels but spammers will not end, they will continue with mn recs or any spammers mcn.

1. It's not a warning
2. We are much bigger

hocam kanal satmıyorum forumda ama abana abana satın , satıcılar çöp etti,satın ulan satın, satıcının şöyle satıcının böyle . Kardeşim sen ben o almıyor mu ? almayında satmasın adam satamasın. alsın zarar etsin ulan bana quiz demeyin desin.

Sadece satıcıya konuşmaktan büyük hata yoktur. Alıcıda alıyor değilmi bu kanalları. doldurmaya geldimi günde 50 tane. ama laf satıcıya günde 50 tane satıyorsun be haysiyetsiz herif diye.

ben görüşümü söyledim kimseyide kast etmedim sadece bu işi ballandıra ballandıra yapanlar için dedim ona bakarsan almayanların suçu ne ?

Abana abana quiz alanlar ve satanlar bence sorun hocam. Sonucta kanallari yapip sokaga atmiyoruz, bir talep var degil mi?

ümmedi muhammed aşkına alıntılamayı bırak quiz satan der demez atlamak zorundamısınız al 600-700 kanal sattın satabiliyonmu şu an ? siz daha çok kazanalm derken bu hallere geldi partner

ben görüşümü söyledim kimseyide kast etmedim sadece bu işi ballandıra ballandıra yapanlar için dedim ona bakarsan almayanların suçu ne ?

şahsen ben öğrenciyim alacak gücümde yok açıkçası ama satıcı kadar alıcıda suçludur , sadece bunu belirtmek istemiştim :)

Almayanlar en sucsuz kisim zaten ona kimsenin lafi yok ama bir grubun uzerine sucu atmak en kolayi kastedilen bu hocam. Ayrica quiz kanal satilmasa da spam yapilacak ve bu surec biraz daha gecikecekti haklisin ama elbet gelecekti bu surec elbet.

siz neden bu lafların altında kendinizi buluyorsunuz veya neden alınıyorsunuz kimse sizi kast ettimi ? işini dürüst yaptıktan sonra kimseye lafımız yok lafımız bu işi çöplük haline getirenler için....

şimdi ben 1000 görüntü ve 10 aboneyi sağladığım kanalları sokamıyorum quize
ne zaman sokabilecekmişiz ?
yeni kurallar gelirse ne zaman öğrenebilecekmişiz ?
net cevabı olan var mı
konuda çöplüğe dönmek üzere ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri