QuizGroup Network

Gencler sizi sevdigimden soyluyorum kurutacak baska partner bulursunuz belki ama onun kurumasi fazla surmez. bu nedenle bu isten surekli ekmek kazanmak istiyorsaniz kaliteli spam yapmayi ogrenin.
Forumda bütün modlar birleşsin spam adabı diye bi sabit konu açsın üyeler imzalasın adp dışı konu açan banlansın

Sayfalarca post okudum life yetkilisininkileri dahil. :) Bundan belki 5 belki de 6 ay önce Quiz konusu patlama yaptığında bizde sitemimizi dile getirmiştik lakin kimse iplemedi azarlayanlar bile oldu utanmadan.
Sorun belliydi. Hatta bir benzetme bile yapmıştım; 6 kişilik araca zorlamayla ancak 8-9 kişi binersin diye. Biz yüzlerce kişi yüklemeye çalıştık sonuç hüsran. Böyle olacağı belliydi. Gerek kanal satışı yapan kimseler, gerek günde 200 kanal bağlıyorum diye böbürlenenler sayesinde bu partner 7 ayda, % 1000 sıçramayla kafaya çıktı. Nerede çokluk orda ..... misali. Adsense ödeme yapmadı kanallar taşındı, çöp içerikler yığıldı sonuç finito. Şimdi eskisinden de zor olacak her şey. Artık partnerleri ifşa etmeyin diyen arkadaşları da anlıyorum haklı olarak ama sonuçta burası bir paylaşım portalı ve bilgilerini sadece kendine saklıyorsan burda seninde işin yok genç kardeşim ufaktan tempo yapmalısın. :) Yok kapanan 1-2 partner var onları söyleyenleri banlayın felan demiş birisi önce sen banlanmalısın bu ne bencillik, bu ne ihtiras? Sonunun böyle olacağını bile bile girmedik mi bu işe? Umarım değişiklikler yalnızca bu partnerle sınırlı kalır. İyi çalışmalar..

Son 10 sayfayı okudum, şimdi sorum; Quize herhangi bir şekilde kanal sokabilen varmı? Varsa kanal ne zaman açılmış izlenim ve abone sayısı ne kadar?

umarım değişen tek şey abone şartı olur bir ümit :)

Son 10 sayfayı okudum, şimdi sorum; Quize herhangi bir şekilde kanal sokabilen varmı? Varsa kanal ne zaman açılmış izlenim ve abone sayısı ne kadar?

ben hepsine baktım anlayamadım tam olarak şimdi ne olacak son durum quiz ne istiyor şart olarak?

Arkadaşlar bir gelişme varmı kanal 41k oldu gözümün önünden boş akıp gidiyor spaliler :)

Sanırım Google yeni yaptığı güncelleme ile birlikte artık spamın çok zorlaşmasını sağlayacak.Görünen sebep bu ama sanırım asıl sebep Quize olan aşırısından fazla kanal girişi Google takibe aldı ve kanal alım şartlarını değiştiricek Quizde MCN olarak kalabilmek içinde mecbur Google yeni güncellemelerine uyacak zaten Social Blade adamların sıralaması uçmuş herşey belli aslında fazla göze battı.

Arkadaşlar Qize toplu mesaj atsak yeni Partner kanalı açması için olurmu acaba ?

Hic kimse boşuna uzulmesin. Saatlerini bilgisayar basinda geçiren, adam gibi ekmek parasi pesinde kosan, hatta evini sadece bu gelir ile gecindiren ama sonunda se.....z flagcilarin kurbani olanlarin bedduasidir tüm bu yaşananlar. Ben umuyorum ki inşallah spam olayi ortadan kalkar ve eskisi gibi herkes gercek anlamda emek harcayarak kaliteyi ortaya koyar ve herkes kazanir.

Hic kimse boşuna uzulmesin. Saatlerini bilgisayar basinda geçiren, adam gibi ekmek parasi pesinde kosan, hatta evini sadece bu gelir ile gecindiren ama sonunda se.....z flagcilarin kurbani olanlarin bedduasidir tüm bu yaşananlar. Ben umuyorum ki inşallah spam olayi ortadan kalkar ve eskisi gibi herkes gercek anlamda emek harcayarak kaliteyi ortaya koyar ve herkes kazanir.

hocam umarım bu işler sahte telifci flagcı se...sizleri daha çok azdırmaz...

6-7 ay önce bugünlerin görüleceğini söylemiştik ama bizi taşlamışlardı. partner kanal satanlar bir yandan herkes kazansıncılar bi yandan üstümüze saldırmışlardı. artık forumu oyun forumuna falan çevirirsiniz herhalde.

:D

l7RYnr.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri