QuizGroup Network

Kesinleşmeler olur mn gibi güvensiz , üç kağıtçı , hırsız bi firma olsa neysede quiz ya adı yeter :)

Yok hocam quiz bizi her zaman mutlu etti şu güne kadar şükür. Ama işte malum durumlardan ötürü kesinleşmeler ötelenmesin yeter. Zaten diken üzerinde calısıyoruz kanallar balon misali. Ay başından beri nefesimi tuttugumu ve 12 sini beklediğimi biliyon mu sen? :D Haydi hayırlısı o vakit.

Sagol hocam. Quiz calısmaktan diğer alternatiflere yabancı kaldık. :) Adsense de zevkine calısıyorum zaten banka felan baglı değil kumbara misali. :D Bizim işimiz quiz ile. 2 Gündür [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] açıklama yapar diye bekliyorum şuan ki durumla ilgili onda da ses seda yok. :p Nolur yarın kesinleşmeler onur sorun cıkmaz dimi?

bugün quize giriş kriterleriyle ilgili mail attım gelen cevabıda 2-3 sayfa önce mailden direk görüntü olarak koydum onun haricinde bende bekliyorum.

kriterlerde pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. kesinleşme durumuna gelince tahminim bu ay 15 haziran ptesi kesinleşmeler ufaktan başlar. anladığım kadarıyla quizde google'ın politakalarını bekliyor. kesin birşey diyemiyoruz tabi ki tamamen varsayım.

bende konuyu takip ediyorum her mesajı okumaya çalışıyorum daha hiçbirşey belli değilken ve konuyla ilgili belki yakından uzaktan alakası olmayan kişilerin yaptığı yorumları görüyorum yazık diyorum geçiyorum :)

Yok hocam quiz bizi her zaman mutlu etti şu güne kadar şükür. Ama işte malum durumlardan ötürü kesinleşmeler ötelenmesin yeter. Zaten diken üzerinde calısıyoruz kanallar balon misali. Ay başından beri nefesimi tuttugumu ve 12 sini beklediğimi biliyon mu sen? :D Haydi hayırlısı o vakit.
:) Haklısın ama ben şahsen sorun çıkıcağını zannetmiyorum zaten benim için ödemelerden önemlisi quizin yeni şartları pazartesiyi iple çekiyorum :)

bugün quize giriş kriterleriyle ilgili mail attım gelen cevabıda 2-3 sayfa önce mailden direk görüntü olarak koydum onun haricinde bende bekliyorum.

kriterlerde pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. kesinleşme durumuna gelince tahminim bu ay 15 haziran ptesi kesinleşmeler ufaktan başlar. anladığım kadarıyla quizde google'ın politakalarını bekliyor. kesin birşey diyemiyoruz tabi ki tamamen varsayım.

bende konuyu takip ediyorum her mesajı okumaya çalışıyorum daha hiçbirşey belli değilken ve konuyla ilgili belki yakından uzaktan alakası olmayan kişilerin yaptığı yorumları görüyorum yazık diyorum geçiyorum :)

Sarkar mı diyosun yani 15'ine kadar? Yarın 12 si ve cuma yarın baslar diye ümit ediyorduk. :)

beklentiyi düşürüyorum :) içimden yarın geçiyor ama ellerim 15i yazıyor :)

Umarım bu konuda yanılırsın hocam. :p Zaten bu partneri basımıza sen musallat ettin, ne de güzel ettin. :D Alışkanlık oldu quize bir şey olsa yt yi bırakıcam sen düşün.

Neyse gereksiz post kasmayayım artık, Allah'ın izniyle yarın kesinleşmeler olur bir nebze de olsa yüzümüze tebessüm gelir. Son 1 haftadır fazlasıyla gerildik forum olarak. Ya nasip..

Son düzenleme:
Hello, guys
As we promised here is some news connected with a "joining process".
Since this week we applied a new requirements for all new channels. Now to become a partner your channel must meet certain number of requirements. If your channel corresponds to them it passes the check and become our partner.
For example, one of the requirements is that your channel should not contain misleading tags or another misleading information in your title and description in your videos (more info here https://support.google.com/youtube/answer/2801973).
Note: We assess all parameters of your channel. Your channel may pass scoring even with 10 subscribers and 1000 views if you follow YouTube rules and policies
All of this was made only to prevent spam channels joining our MCN.
Best

bilgi ilk ağızdan beyler :D life facebook sayfasında yayınlanmış ingilizcesi olan bir arkadaş çevirirse iyi olur çeviriden cok anlamlı birşey cıkmıyor

Hello, guys
Since this week we applied a new requirements for all new channels. Now to become a partner your channel must meet certain number of requirements. If your channel corresponds to them it passes the check and become our partner.
For example, one of the requirements is that your channel should not contain misleading tags or another misleading information in your title and description in your videos (more info here https://support.google.com/youtube/answer/2801973).
Note: We assess all parameters of your channel. Your channel may pass scoring even with 10 subscribers and 1000 views if you follow YouTube rules and policies
Best

bilgi ilk ağızdan beyler :D life facebook sayfasında yayınlanmış ingilizcesi olan bir arkadaş çevirirse iyi olur çeviriden cok anlamlı birşey cıkmıyor
internet mi bağlattın diye iğrenç bir espri yapmak istemem mustafa ama sen bari yapma :D
sonuç şu ; şartlar değişmeyecek ekstra olarak bir kriter getirecekler bu kriter de açıklama, etiket gibi alakasız şeyleri kontrol edeceklermiş.. yani bunun içeriği hakkında kimse bir şey bilmiyor yakında yeni açıklama yaparlar.. beklemedeyiz yani

Hello, guys
Best

Biz çoktan yorumladık önceki sayfalarda var biraz özet :)

internet mi bağlattın diye iğrenç bir espri yapmak istemem mustafa ama sen bari yapma :D
sonuç şu ; şartlar değişmeyecek ekstra olarak bir kriter getirecekler bu kriter de açıklama, etiket gibi alakasız şeyleri kontrol edeceklermiş.. yani bunun içeriği hakkında kimse bir şey bilmiyor yakında yeni açıklama yaparlar.. beklemedeyiz yani

konu o kadar karışıkki ne yazılmış ne çizilmiş okumadım hep felaket senaryosuydu :)

konu o kadar karışıkki ne yazılmış ne çizilmiş okumadım hep felaket senaryosuydu :)

aynen baya geyik konusuna çevirdiler olayın özeti bu.. tabi o kontrol mekanizması muhtemelen bir sisteme bağlanır manuel imkansız olur o kadar talebe karşılık veremezler.. bakalım görecez..

aynen baya geyik konusuna çevirdiler olayın özeti bu.. tabi o kontrol mekanizması muhtemelen bir sisteme bağlanır manuel imkansız olur o kadar talebe karşılık veremezler.. bakalım görecez..

Benim düşüncemde aynı yönde manuel çok zor, netice olarak ne şart gelirse gelsin bir partner bosa cıktı diye spam bitmez. bir çok kişinin zaten alternatif partnerleri var ama quizde kalsın isteriz tabiki

Benim düşüncemde aynı yönde manuel çok zor, netice olarak ne şart gelirse gelsin bir partner bosa cıktı diye spam bitmez. bir çok kişinin zaten alternatif partnerleri var ama quizde kalsın isteriz tabiki

sıkıntı yok Quiz yine devam ediyor edecekte.. sadece önlem alıyorlar ama şartlar aynı şekilde kalacakmış yani kimse etkilenmeyecek (hileli iş yapan hariç)

Merhaba;

1000 izlenim 10 abone şartını sağlıyorum fakat sağlamadığımı söyleyip kayıt olamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri