QuizGroup Network

şöyle bir sorun var sanırım, 2 haftalık 15 kanal bağladım onların sözleşmeler gelmedi fakat 1 aylık 2 kanal bağladım sözleşmeler 15 dakika da geldi.

Evet hocam son bağladığım kanalı 15 dakika önce bağlamıştım şimdi baktım paneli oluşmuş ama diğer kanalım 1 günü geçmesine rağmen oluşmamış

Hello [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] . Thanks for kind wishes.

Can you please update us with more info? Our forum users are getting crazy now because of lack of knowledge of new criterias.

Also users are not sure and afraid of you're going to tell us you will no more pay terminated channels at last minute of this month...

Please help us calm down and share some new info.

Thank you.

As for criterias, i'm sorry, we are still working on it, testing the better way.

As for payment, no chances that we say: we dont pay for it anymore - don't worry about that.

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Hi why you are pay webmoney payment late from paypal and bank ?

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

I dont think it's a big problem?

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

thank you.. you know tomorrow ramazan start and all members need money :) please webmoney paid today start?

(ingilizcem kötü kabul ediyorum :) )

I think it starts tomorrow

Arkadaşlar life kankam yukarıda açıklama yapmış ancak ingilizcem bittiğinden anlayamadım.. birileriniz türkçe açıklama yapabilir mi

Sakin olun paranizi odicez diyo. Kriterler icin calismalari devam ediyomus en iyisinde karar kilcaklar heralde test ediyolar.

"Bundan sonra kapalıları ödemeyecez " diye birşey deme ihtimalimiz yok. diyor arkadaşlar. Ne olursa olsun kapalıları ödeyecez diyor yani :)

kazanç paylaşımı yasaktır . ///

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri