QuizGroup Network

Beyler quiz para kazanma açma video ortasını otomatik yapıyordu şu anda yapmaya devam ediyor mu ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar benim sorunum quize bağladığım kanalın maili gelmiyor ödeme şeklini değiştirmem gerekiyor fakat loginden giriş yapamıyorum bagladıgım 5 kanalın 3 unde bu sorun var 1 hafta geçti ustunden halen mail gelmedi

Daha önceden soruldu mu bilmiyorum.Güncellemelerin gecikmesinden dolayı izlenimler analytics yansımadı ve kanal kapandı.Böyle bir durum yaşayıp parasını alabilen oldu mu?

Şöyle bir mail gelmiş bana.

QuizGroup: Attention: be aware of fraud!!!

Dear Partners,

We have noticed that more and more FAKE LINKS on QuizGroup started appearing on the web. Please pay attention you click the real QuizGroup link. There is one and the only right link:https://join.quizgroup.com

All other links do not belong QuizGroup!!! Other links are created to steal your passwords and money!

You should avoid the following addresses:
http://join-quizgroup.rhcloud.com/
Laptop Records <[email protected]>

All of them will bring you on the fake resources.

Please be carefull and double check the link you're using to sign in! Keep in mind, we have no any representatives and subnetworks. We work with our partners DIRECTLY!

Best regards,
The QuizGroup Team

Kapanmış kanal muamelesi yapıyor hocam, benim öyle bir kanalım vardı, kapanan kanallarla beraber 31 temmuzda ödenecek diyor, panelde hala açık görünüyor ama kanal

kanal ayakta ,para kazanması kapanmış ...
bu da mı 2 ay sonra ödeniyor ?

kanal ayakta ,para kazanması kapanmış ...
bu da mı 2 ay sonra ödeniyor ?

Arkadaşım benim bir panelde 13 tane para kazanması kapanmış ama ayakta olan kanallarım var.. Aynı zamanda sorunsuz kanallarımda var...

Sorunsuz olan kanallarımın ödemelerini aldım ama para kazanması kapalı olanları almadım...

Bununla ilgili QUİZ panelde INBUX kısmında aşağıdaki gibi bir mesaj var... Türkçesi para kazanması kapalı kanalları 57 gün sonra ödeyeceğiz diyorlar...

Greetings,

A transfer to your account Zxxxxxxxxxxxx in the amount of xxx USD will be made on 2015-07-31. Reason: your channel has been terminated.

----
----
----

Best regards,
The QuizGroup Team
QuizGroup 2015-05 Payment Notification

NOT: Panelde kapalı kanalım bulunmamaktadır...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Bugün kanalı kapanan var mı ? kanal kapanmış anca mail v.s göndermemişler

arkadaşlar ikinci dashboar da banka hesap numarası eklemeyi düşünüyorum acaba dolar hesabımı eklememiz gerek bunlar dolar olarak mı gönderiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri