QuizGroup Network

Web Money den banka iban hesabına parayı nasıl transfer edebiliriz ?

14 gün kalktımı arkadaşlar

Şu an 30 gün 1000 izlenme 10 abone değilmi

arkadaşlar farklı dashboard oluştururken aynı adres ve iletişim maili girince sorun olur mu? yoksa adresi sallama yapıp maili sabit tutmak mıdır bunun yöntemi?

ödemeyi enpara hesabına alırsak kaç dolar kesinti oluyor acaba ?

edit : bide şu off-shore muhabbetini kim çıkardı durduk yere içime kurt düşürdünüz :)

Son düzenleme:
ödemeyi enpara hesabına alırsak kaç dolar kesinti oluyor acaba ?

edit : bide şu off-shore muhabbetini kim çıkardı durduk yere içime kurt düşürdünüz :)

İçine kurt düşmesin kardeşim. Quizin ödemeleri Citibank üzerinden geliyor offshore ile yakından uzaktan alakası yoktur. Ben 6 aydır ödeme alıyorum çok şükür sıkıntı yok forumda da epey bankaya ödeme alan var. Eğer offshore olsaydı çoktan birilerimizi çağırmışlardı :)

Bu arada soruna da cevap vereyim. Quizin gönderdiği banka 30$ Enpara ise 7$ keser.

İçine kurt düşmesin kardeşim. Quizin ödemeleri Citibank üzerinden geliyor offshore ile yakından uzaktan alakası yoktur. Ben 6 aydır ödeme alıyorum çok şükür sıkıntı yok forumda da epey bankaya ödeme alan var. Eğer offshore olsaydı çoktan birilerimizi çağırmışlardı :)

Bu arada soruna da cevap vereyim. Quizin gönderdiği banka 30$ Enpara ise 7$ keser.
abi bilgili birine benziosun kac k odeme alirsak bankaya sorun cikabilir orn 9k gibi bir rakamda banka bir sorun cikartiomu

abi bilgili birine benziosun kac k odeme alirsak bankaya sorun cikabilir orn 9k gibi bir rakamda banka bir sorun cikartiomu

Banka sorun çıkartmaz hesaplarına ne kadar para girse o kadar iyi onlar için, çıkartsa çıkartsa maliye çıkartır. Ama bu konular farklı konular ondan net cevap verebilmem mümkün değil. Ama forumda her ay hesaplarına 30-40k alan kişiler de var biliyorum.

keşke adsense gibi ödeme bekletme olsaymış, bu ay çekmez diğer ay 1000 dolarda ödeme alırdık.

bu arada paypalı arayıp sövesim var. resmen milleti sömürüyorlar, yav bozarsın birkaç kuruş ucuzdan bankalar gibi bozarsın. 2.700'e dayanmış dolara 2.500 vermek nedir.

keşke adsense gibi ödeme bekletme olsaymış, bu ay çekmez diğer ay 1000 dolarda ödeme alırdık.

bu arada paypalı arayıp sövesim var. resmen milleti sömürüyorlar, yav bozarsın birkaç kuruş ucuzdan bankalar gibi bozarsın. 2.700'e dayanmış dolara 2.500 vermek nedir.

O yüzden kazancınız 1000$ altı ise webmoneye geçmek en mantıklısı hocam boşverin paypalı. Eğer 1000$ üstü ise banka daha avantajlı oluyor. Ama kesinlikle paypal kullanmamaya çalışın.

Arkadaşlar Quizden kanal çıkartmayı deneyen oldumu? Çıkartma isteğini kabul ediyorlarmı? Özgün bir kanalım başka bir partnere sokmak istiyorum da..

[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] hocam ben bugün wm açtımda çok detaylarına hakim değilim,konusunu da okudum fakat kafam biraz karıştı,hazır siz bilgi veriyorken size sormak istedim mahsuru yoksa...
Şimdi diyelim ki ben xxx dolar ödeme alacağım quizden wmye,sonrasında bunu enpara hesabıma çekeceğim,bu işlemler esnasında ne gibi kesintiler uygulanıyor?(%3.8 wm ve 7 dolar enpara kesintisi dışında)
http://www.ytpara.com/10988/jaquestteam.html

[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] hocam ben bugün wm açtımda çok detaylarına hakim değilim,konusunu da okudum fakat kafam biraz karıştı,hazır siz bilgi veriyorken size sormak istedim mahsuru yoksa...
Şimdi diyelim ki ben xxx dolar ödeme alacağım quizden wmye,sonrasında bunu enpara hesabıma çekeceğim,bu işlemler esnasında ne gibi kesintiler uygulanıyor?(%3.8 wm ve 7 dolar enpara kesintisi dışında)
http://www.ytpara.com/10988/jaquestteam.html

Webmoneyden enparaya para aktarırken toplam %3.8 kesinti olur 7$ kesintisi onda olmaz. O 7$ kesinti direk bankaya ödeme alınca yurtdışından, enpara kesiyor.

[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] yani wmden gelen para yurtdışı gibi görünmüyor o zaman ve normal ödeme statüsünde geliyor,doğru mu anladım? ve hal böyle olunca enpara kesintisi kalkıyor ortadan...

Hello

It's not depends on us. Seems like a google has changed something.

Will check soon

Hi sir. AdSense don't payments this month our money. Does the partner companies you pay for You ? Or will you continue to make payments ? I would appreciate if you could give us information on the subject . Approximately 500 people are waiting for this news is full of hope.

Dashboard does not mean combining mail when this problem will be corrected? [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri