QuizGroup Network

özgün kanalımda girdim kapanma riski çok düşük. acaba ödemeyi durdurup diğer ay alma gibi bir şansım var mı ?

1000$ olana kadar çekmek istemiyorum. webmoney karışık geliyor, paypal %25 kesiyor bide dolar kuru düşük bozuyor. en makul yöntem bu 1 ayda alacağıma 2-3 ay bekler alırım.

şu unite dashboard olayını çok kanalı olan dashboardlar için hiç mi deneyen yok beyler ?

arkadaşlar 2 saat önce kanal bağlamıştım 2 farklı dashboarda 10 adet. hala görünmüyor panelde.? normal mi?

Uzun süredir yt ile ilgilenemiyordum şimdi göz attım şartlar aynı sanırım birtek 14 gün önce açılmış olma koşulu eklenmiş. Pekibir dashboarda haftada 5 kanal eklenebilecek muhabbeti vardı o noldu?

Hi sir. AdSense don't payments this month our money. Does the partner companies you pay for You ? Or will you continue to make payments ? I would appreciate if you could give us information on the subject . Approximately 500 people are waiting for this news is full of hope.

For us, as I know, nothing has changed.

For us, as I know, nothing has changed.

Good morning sir;
So is it possible for us to better understand the answer to this problem? Why not make payments directly to the account that is linked to AdSense itself ? There is a lot of friends are looking forward to answer this question. You can do this for us ? They do not give us the answer . You guys can learn for us ?
Regards :)

Arkadaşlar quiz'e kanal bağlayamıyorum bir türlü captcha kodu gelmiyor bilgisi olan var mı ?

az önce konularda gezinirken şu postu gördüm

adam zamanın da quiz i foruma tanıtabilmek için sağlam mücadele vermiş yatın kalkın bu adama dua edin bence :) ben kendi adıma ve binlerce kişi adına binlerce kez teşekkür ediyorum [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] :)

az önce konularda gezinirken şu postu gördüm

adam zamanın da quiz i foruma tanıtabilmek için sağlam mücadele vermiş yatın kalkın bu adama dua edin bence :) ben kendi adıma ve binlerce kişi adına binlerce kez teşekkür ediyorum [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] :)

teşekkür ederim [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] utandırdın :) bunu yazalı 1 yıl olmuş ben bile unutmuşum bu mesajlarımı :) herkes kazansın mutlu olsun sevdiği insanları bu kazançlarla mutlu etsin benim için en önemli olanı bu..

captcha kodu hakkında bilgisi olan var mı ?

---------- Spam Engelliyici 10:55 ---------- Önceki Mesaj 10:50 ----------

arkadaşlar adsenseden partner'e kanal geçirirken http://prntscr.com/7o9b2c bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz.

captcha kodu hakkında bilgisi olan var mı ?

---------- Spam Engelliyici 10:55 ---------- Önceki Mesaj 10:50 ----------

arkadaşlar adsenseden partner'e kanal geçirirken Screenshot by Lightshot bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz.

öncelikle captcha kodu ile ilgili sıkıntın nedir? ekran görüntüsü koyarmısın.

aldığın hataya bakılırsa başka bir partnerlikte gözüküyor olabilirsin ve onunla bağlantıyı koparmadan quize giriş yapamazsın.

öncelikle captcha kodu ile ilgili sıkıntın nedir? ekran görüntüsü koyarmısın.

aldığın hataya bakılırsa başka bir partnerlikte gözüküyor olabilirsin ve onunla bağlantıyı koparmadan quize giriş yapamazsın.

başka partner değil hocam adsensede o bağlamak istediğim hesabım

captcha hatası da bu http://prntscr.com/7o9gzb kaç kerede sayfa yenileme yapsam aynı sorun veriyor

başka partner değil hocam adsensede o bağlamak istediğim hesabım

captcha hatası da bu Screenshot by Lightshot kaç kerede sayfa yenileme yapsam aynı sorun veriyor

adsense nin daha önce kendi partner formunu hiç doldurmuşmuydunuz? kanalınız özgün mü bilmiyorum ama adsense sizi partner olarak kabul etmiş olabilir mi?

dün kanal ekledim captcha kodu normal şekilde çıktı, acaba sizin makinenizde virüs programı vs. bu kodu engelliyor olabilir mi? sayfa yenilemek yerine birde o kod kısmının sağındaki yenileme tuşuna basmayı denermisiniz.

şuan quize kanal ekleyebilen var mı arkadaşlar? sözleşme gelmemiş geceden beri. dashboardda da görünmüyor

adsense nin daha önce kendi partner formunu hiç doldurmuşmuydunuz? kanalınız özgün mü bilmiyorum ama adsense sizi partner olarak kabul etmiş olabilir mi?

dün kanal ekledim captcha kodu normal şekilde çıktı, acaba sizin makinenizde virüs programı vs. bu kodu engelliyor olabilir mi? sayfa yenilemek yerine birde o kod kısmının sağındaki yenileme tuşuna basmayı denermisiniz.

Hayır herhangibir form vs doldurmadım virüs programı yok zaten önce kod kısmında ki yenileye tıklıyorum kod gelmiyor sonra sayfa yeniliyorum dün böyle birşey yoktu ama bugün olmaya başladı bu sorun,

partnere bağlayacağım kanalı ne yapacağım peki ?

Hayır herhangibir form vs doldurmadım virüs programı yok zaten önce kod kısmında ki yenileye tıklıyorum kod gelmiyor sonra sayfa yeniliyorum dün böyle birşey yoktu ama bugün olmaya başladı bu sorun,

partnere bağlayacağım kanalı ne yapacağım peki ?

hocam eğer quiz ile ilgili bir sıkıntıysa ve düzelirse o zaman tekrar kanalınızı bağlamayı deneyiniz. dediğim gibi ben dün bağladım sıkıntı yoktu ama siz bugün bu sıkıntı var diyorsunuz sağlama yapmanın en iyi yolu bugün kanal bağlayan arkadaş varsa buraya yazarsa anlarız durumu.

hocam eğer quiz ile ilgili bir sıkıntıysa ve düzelirse o zaman tekrar kanalınızı bağlamayı deneyiniz. dediğim gibi ben dün bağladım sıkıntı yoktu ama siz bugün bu sıkıntı var diyorsunuz sağlama yapmanın en iyi yolu bugün kanal bağlayan arkadaş varsa buraya yazarsa anlarız durumu.

Hocam kanal bağlıyorum fakat kanana birçok kere girip çıktığımda anca captcha kodu geliyor

Beyler paypalımdaki ödemeyi bekletiyorlar. Quız group a ödemeyi geri göndersem. banka hesabıma aktarırlar mı? daha önce böyle yapan oldu mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri