2 teliflilerle 1 teliflilerin bazıları atılmış bende [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] .
Bir daha bakıcam ben bu kanalların bazılarına yanlış mı gördüm acaba. Sadece benimkiler atılacak değil sonuçta.![]()
atılan kanalların kazançları kesinleşmiş miydi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 teliflilerle 1 teliflilerin bazıları atılmış bende [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] .
Bir daha bakıcam ben bu kanalların bazılarına yanlış mı gördüm acaba. Sadece benimkiler atılacak değil sonuçta.![]()
İlk ayın ama forumu hiç okumamışsın sanırım 15-20 arası yatar
@blaef,
diyecem kanalları partner den attı ondan dashboarda giremiyorum ama yok kanallar quiz de görünüyor. belki de kanalları tekrar tek çatı altında toplamaya çalışıyorlar. yetkili birini bulsak sadece bunu değil kapanan kanalların durumunu da sorardık. ingilizcesi sağlam olan arkadaşlar bire bir konuşsa bunlarla iyi olacak bir sıkıntıları olduğu kesin.
Yanlış anlamışım o zaman hocam, kusura bakmadostum forumda 12 sinde kesinleşir 15-20 arası yatar diyor. 15 de kesinleştiği için yatma tarhihinde de değişiklik olurmu diye yazdım. Ön yargılı olmayın lütfen.
@blaef,
diyecem kanalları partner den attı ondan dashboarda giremiyorum ama yok kanallar quiz de görünüyor. belki de kanalları tekrar tek çatı altında toplamaya çalışıyorlar. yetkili birini bulsak sadece bunu değil kapanan kanalların durumunu da sorardık. ingilizcesi sağlam olan arkadaşlar bire bir konuşsa bunlarla iyi olacak bir sıkıntıları olduğu kesin.
Aynen kanallar atılmamış. Sadece Panele giriş yapılamıyor ve bütün kanallarım aynı durumda. Ben mail attım ama dönüş olmadı henüz. Gelirse cevap paylaşırım.
Kapalı kanallar ayrıldıktan sonra dün ilk panele girerken aktif kanallardan hangisi ile girmek istediğimi sordu birini seçtim ve girdim, dashboarda giremeyen arkadaşlar bilmeden böyle bi seçim yapmış olabilirler mi yada onlara sistemsel bi hata yüzünden o ekran çıkmamış olabilir mi? Dashboardda 10 kanal varsa 10 uyla da girmeyi denedinizmi arkadaşlar?
Mobilden yazıyorum.
atıldıgı nasıl anladn hocam mail mi gelmiş yoks panele giremediğin için mi diyosun yoksa kanallar önceki panelde görülmediği için mi
atılan kanalların kazançları kesinleşmiş miydi?
"atılmamış" yazdım. kanalların atıldığı falan yok. bu bir hata ve kısa zamanda düzelir inşallah.
Edit: Şubat kesinleşmesi zamanı da aynı sorunlar baş göstermiş. Hatanın adı "gauth_callback" forumdan araştırırsanız göreceksiniz. Bir çok kişi panele girememiş.
nerden bakıyorsun kapalıların kazancına?geçen ay kapanan bi kanal kesinleşmiş. darısı diğer ark kanalların başına
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.