QuizGroup Network

ayne hocam kapalılar rtada yok yalnız

Peki hangi maille girdin söyler misin? Yani daha önceden dahsboard'a tanımladıgın mail ile mi yoksa herhangi bir mail ile mi? Ve emin misin dün hepsinin ayrıldıgından? Ya da girişte sana da support ile iletişime gecin hatası veriyor muydu? Bak şuan çok heylandırdın sen beni? Adın ne?

Peki hangi maille girdin söyler misin? Yani daha önceden dahsboard'a tanımladıgın mail ile mi yoksa herhangi bir mail ile mi? Ve emin misin dün hepsinin ayrıldıgından? Ya da girişte sana da support ile iletişime gecin hatası veriyor muydu? Bak şuan çok heylandırdın sen beni? Adın ne?

normal maille girdim

tek dashboardda 2 aktif 1 kapalı kanalım vardı,kapalı kanal ortada yok...
aktiflerin 1 tanesi 600k yeni dashboard olmuş sıkıntısız giriliyor ve kesinleşmesi de duruyor...diğer aktif 1 milyon izlenmeli kanalın dashboard girilmiyor(yüklü kazanç var) ama yt analiytics de tüm kazançlar görünüyor,kanal quizde görünüyor,para kazanmalar aktif...
mevcut 3 kanallı dashboard wm cüzdanı tek girilende,yüklü ödemenin olduğu kanal ödeme yöntemi muamma...

genelde söylenen gibi aslında tek sıkıntı bu şuan,temmuz ödemesi bu durumda olan kanala nasıl yapılacak sıkıntısı...yoksa istediğin kadar at kanalı...

bunun da bana göre tek mantıklı açıklaması haftaiçi beklenecek(yada 30u) ve ya açıklama gelecek yada bu gibi askıda kalmış gibi görünen kanallar eski dashboardlarında tekrar aktif edilecek...

yapılan sözleşme tek taraflı olarak sadece quizin yararına olan bir sözleşme mi? durduk yere kazançlı kanallar atıldığı zaman taraflar arasındaki sözleşmenin,sadece tek tarafa avantaj sağlayacak şekilde geçerliliğini yitirme gibi bir saçmalığı olur mu? hiç mi bağlayıcılığı yok bu işin? bu kadar gayrı ciddi mi çalışıyormuş quiz bu zamana kadar?
eğer sözleşme falan hikaye kardeşim diyorsanız o zaman bu arada kaynayan kazançlı kanallarımızın paralarına resmen çökmüş durumda şu an quiz...

sözleşmede özgün videolar yüklenilmesi gerekli diyor. bu maddeyi sağlamadığımız için bunlarda bu maddeyi bahne ederek atıyorlar partnerden

aktiflerin 1 tanesi 600k yeni dashboard olmuş sıkıntısız giriliyor ve kesinleşmesi de duruyor...diğer aktif 1 milyon izlenmeli kanalın dashboard girilmiyor(yüklü kazanç var) ama yt analiytics de tüm kazançlar görünüyor,kanal quizde görünüyor,para kazanmalar aktif...
mevcut 3 kanallı dashboard wm cüzdanı tek girilende,yüklü ödemenin olduğu kanal ödeme yöntemi muamma...

genelde söylenen gibi aslında tek sıkıntı bu şuan,temmuz ödemesi bu durumda olan kanala nasıl yapılacak sıkıntısı...yoksa istediğin kadar at kanalı...

bunun da bana göre tek mantıklı açıklaması haftaiçi beklenecek(yada 30u) ve ya açıklama gelecek yada bu gibi askıda kalmış gibi görünen kanallar eski dashboardlarında tekrar aktif edilecek...

yapılan sözleşme tek taraflı olarak sadece quizin yararına olan bir sözleşme mi? durduk yere kazançlı kanallar atıldığı zaman taraflar arasındaki sözleşmenin,sadece tek tarafa avantaj sağlayacak şekilde geçerliliğini yitirme gibi bir saçmalığı olur mu? hiç mi bağlayıcılığı yok bu işin? bu kadar gayrı ciddi mi çalışıyormuş quiz bu zamana kadar?
eğer sözleşme falan hikaye kardeşim diyorsanız o zaman bu arada kaynayan kazançlı kanallarımızın paralarına resmen çökmüş durumda şu an quiz...

Tıpkı önceleri awe ve zoomin'in yaptığı gibi. Awe de aynı katakulleyi yapmıştı. Alt bir network acıp utanmadan kanalları oraya taşımış ve aylık kazanclarının sıfırlanmasını saglamıştı. Kanalların panellerine giriş iznide verilmemişti. Sonrası malum paralar buhar oldu. umarım umarım ki quiz bunu yapmaz. En azından ödeme yapsın helalleşelim. Bunca insan magdur burada. Borcu harcı sıkıntısı olanlar cok. Önümüz bayram kurban vs. lütfen Allahım duy sesimizi amin.

quin bunu yapmaz muhtemelen. adamlar kanalları direk attılar yani başka bi yere bağlama ihtimalimiz var. awe de hala kanalım var ne yaptıysam attıramadım. bilerek silmedim 1 yıl muhabbeti belki doğrudur diye. 2yıl olacak nerdeyse

Nerdeyse bütün kanallarımı attmışlar şuan.Yeni oldu.Kanal kazançlarını 0 gösteriyor youtube panelde.Dashboarda girince ''reinstalled'' hatası geliyor.Quiz her ne yapıyorsa artık ben bile isyan etmeye başladım ...

Edit : Quiz daha önceden atılan kanalların ödemesini yapıyormuydu arkadaşlar ??

Tıpkı önceleri awe ve zoomin'in yaptığı gibi. Awe de aynı katakulleyi yapmıştı. Alt bir network acıp utanmadan kanalları oraya taşımış ve aylık kazanclarının sıfırlanmasını saglamıştı. Kanalların panellerine giriş iznide verilmemişti. Sonrası malum paralar buhar oldu. umarım umarım ki quiz bunu yapmaz. En azından ödeme yapsın helalleşelim. Bunca insan magdur burada. Borcu harcı sıkıntısı olanlar cok. Önümüz bayram kurban vs. lütfen Allahım duy sesimizi amin.

Allah hepimizin yardımcısı olsun,dediğin gibi sıkıntıda olan bir çok insanız burada ve hepimiz tek bir kapıya bağlıyız şu an nerdeyse...

onca emek,onca uğraş,saatlerce pc karşısında geçirilen vakit...

kötü sonu aklımıza dahi getirmek istemeyiz tabi ki ancak,mutsuz sonla biterse quiz yolculuğu hüsran olur hepimiz için...

inşallah pazartesi olumlu bir açıklama gelir ve adsense işleme girme olayında olduğu gibi bayram yerine döner forum...

tek çaremiz beklemek ve dua etmek...

Allah hepimizin yardımcısı olsun,dediğin gibi sıkıntıda olan bir çok insanız burada ve hepimiz tek bir kapıya bağlıyız şu an nerdeyse...

onca emek,onca uğraş,saatlerce pc karşısında geçirilen vakit...

kötü sonu aklımıza dahi getirmek istemeyiz tabi ki ancak,mutsuz sonla biterse quiz yolculuğu hüsran olur hepimiz için...

inşallah pazartesi olumlu bir açıklama gelir ve adsense işleme girme olayında olduğu gibi bayram yerine döner forum...

tek çaremiz beklemek ve dua etmek...

Aynen öyle üstad. Kanallardan geçtik zaten çoğumuz. Derdimiz Temmuz kazanclarımızı hakkımızla almak. Sonucta Temmuz ödemesi ile Eylül güncellemesinin arasında bir bağ yok. Ama bu kadar kaçak dövüş bana pek de hayra alamet gelmiyor. Bakın özellikle haftasonu yaptılar bu vurgunu. ;) Ayın 12 sinde baslasalardı herkes yüklenecekti maillere. Ama haftasonu oldu bittiye getirip p.tesi de kuru bir maile ile kanallarınız atıldı ödemesi olmayacak vs. derlerse o zaman büyük beddua alacaklar. Bekleyip görelim artık bunca üzüntüye kedere deymez bu meymenetsizler.

Nerdeyse bütün kanallarımı attmışlar şuan.Yeni oldu.Kanal kazançlarını 0 gösteriyor youtube panelde.Dashboarda girince ''reinstalled'' hatası geliyor.Quiz her ne yapıyorsa artık ben bile isyan etmeye başladım ...

Edit : Quiz daha önceden atılan kanalların ödemesini yapıyormuydu arkadaşlar ??

life ta aynı şekildeydi ama bu ne olur hiç bilmyorum ziraa çok büyük rakamlar kapandı ... sonummuz hayır olsun

Geçen sene bu zamanlar ünlem belası + yandex tabanlı hesapların kıyımı vardı. Bu senede böyle bişey çıktı. Borcu harcı olana Allah yardım etsin ancak böyle saniye saniye gelişmeleri izleyerek kendinize yazık ediyorsunuz. Bence herşey ödeme günü belli olacak o zamana kadar oluruna bırakmaktan başka elden hiçbirşey gelmez.

kapalı kanalın dashboardını ayırmışlar da kesinleşme yok p.tesi beklemekte fayda var

Bir şekilde değerlendirme yapmak lazım bence aşama aşama ilerliyor atılmalar sanırım

Atılan arkadaşların dili genelde ing mi?
Toplu dashboard da olanlar mı atılıyor genel olarak yoksa tekli dashboardlardan da atılan var mı?
Atılan kanalların sizce ortak noktası nedir?

Quizin her kanalı tek tek inceleyip atacağını düşünürsek sonuçta ellerinde pek birşey kalmayacaktır Quizde bu kadar büyümesinin sebebinin ne olduğunu kimlerin kendilerini tercih ettiğini biliyor.

Bu durumda olan teknik bir hata olabilir ya da bazı ortak noktalarda buluşan kanallar atılıyor olabilir ya da kafalarına göre sallıyorlar ...

Hayırlısı diyelim bu işe çok emek vermiş insan var bu kadar basit olamaz...

Şuan gözlemlediğim tek dashboard ve şifre oluşturulanlar duruyor ama şifre oluşturulmayanlar atılmış...

Daha yeni başladım bu işlere ve quize bağladığım iki kanalım var. Bu kanalların Tahmini toplam kazancı 5xx ken quize yansıyan 2xx. Nedir nedendir anlamıyorum. Views görünümü neredeyse aynı ama kazanç neredeyse yarı yarıya hatta daha az.

Herşeyin bir sonu var ama umarım böyle bitmez.Son zamanlarda herkes tek düzgün ödeme yapan firmanın quiz olduğunu öğrendi ve partnerlerde ünlem sıkıntısı olmadığı öğrendi sonra bütün herkes yığıldı partnerlere partnerlerdede çok kapanmalar meydana geldi google`nin dikkatini çekti tabi şimdide ayarı verdi partnerlere onlarda acısını bizden çıkaracaklar tabi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri