QuizGroup Network

Spamın anlamını bilmeden gelmiş burda konuşuyosun. Bulduğun videolar özgün mü? senmi çektin videoları? BAŞKALARININ EMEKLERİNİ ÇALIP ÇERÇEVE YAPMAKLA, spam yapmamış olmuyosun. Ayrıca spam sınırı günlük 3 video, sen hergün sadece 3 video özgün çekip attıysan spam yapmamışsındır. Aksi halde gelip burda bana ahkam kesme spam yapmadım niye. Neymiş beyfendi çerçeve yapmış mış :D Diziyide sen mi çektin eline kamera alıp Allahım ya:mad::mad:

sen nerden biliyorsun günde 500 video attığımı ??? [emoji35][emoji35][emoji35] ahkam kesen sensin.Bilip bilmeden konuşma.Kaç kanal çalıştığımı, kaç video attığımı biliyormusum da konuşuyorsun.Bak bakalım yazımda dizi demişmiyim.Adam gibi oku ondan sonra cevap yaz.

Mobil olarak gönderildi.

Hala daha günde 2 videoda atsan spamdır felan diyorlar. Hayır arkadaş yt'de olmayan videoyu işin cılkını çıkarmadan atmak spam değildir. Özgün çalışmada değildir. Spam denilen şey aynı videoyu yüzlerce kez kopyalamaktır, yanıltıcı içerik kullanmaktır vs. vs.

s.a

Bence quiz youtube güncellemesi için ya tüm kanalları atıcak ve kriterlerini yayınlayacak kanallarınız bunlara uygunsa yeniden başvurun diyecek.Bundan sonra kontrol edip öyle alıcak.Çoğu kanalda alınmayacak.Ve partnerler birleşip youtube ile flag vs. politikasını değiştirmeyi teklif edicekler.Yada eğer 300 olayı gelirse quiz kendine alt partnerler açacaktır ve yola böyle devam edicektir.

Hocam 300 olayı nedir acaba?

Quize girince maili girdikten sonra sozlesme cikti ilk defa.nasil yapicam sozlesmeyi arkadaslar bilen varmi.daha oncede cikmiyodu coktandir girmemistim quize

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quiz'den atılıp atılmadığına nasıl bakıcaz?Ben tek dashboard calışıyorum channels kısmında kanallar gözüküyor.?

Bunla kalsa bari 3 dashborad kaldı elimde 3 tane gitti gidenler baba dashboradlar oldukça yüklü miktar var içlerinde işallah öderler parayı

İş yapan tek kanal vardı oda atılmış adsenseye bağlayayım dedim hepsi ünlem verdi kaldık dımdızlak:(

Arkadaslar quize giriste sozlesme cikti orayi nasil gecicez

sen nerden biliyorsun günde 500 video attığımı ??? [emoji35][emoji35][emoji35] ahkam kesen sensin.Bilip bilmeden konuşma.Kaç kanal çalıştığımı, kaç video attığımı biliyormusum da konuşuyorsun.Bak bakalım yazımda dizi demişmiyim.Adam gibi oku ondan sonra cevap yaz.

Mobil olarak gönderildi.

hocam sana ait olmayan bir videoyu youtube a yüklediğin anda spam yapmış kabul edilirsin.

Altindaki kutuyu isaretleyi submit diyorum kanal url yazan uyati cikiyo ekrana ok diyorum eski yere donuyo tekrar anlamdm

Altindaki kutuyu isaretleyi submit diyorum kanal url yazan uyati cikiyo ekrana ok diyorum eski yere donuyo tekrar anlamdm

partnerinizde kaç kanal ekli ise o kadar yapman gerekiyor hocam onu. Yani dashboard da 10 kanal varsa 10 kere yapıcan. Her yeni kanal eklediğinde de bir sonraki seferde o ekran gelecek ve onaylaman gerekecek.

kapanmış kanallarından kesinleşmiş olan var mı arkadaşlar ? benim gibi kapalı kanal kesinleşmesi bekleyenler mesajı beğensin bi görelim aşağı yukarı. (kanalı atılanlar hariç)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri