QuizGroup Network

atılan kanalın partner bılgısını almıyormu ,yanı duzgun calısıyormu

kanalları güncelle butonuna tıkladıgında kanalların istatistiklerini güncelliyor ama partner bilgisini güncellemiyor.bunun için kontrol etmek istedigin kanallara sag tıklayıp partner bilgisini al demen gerekiyor.o zaman dogru gösteriyor,güncelliyor.

arkadaşlar şimdi girdim bir dboarda uzunca bir sözleşme çıktı her kanal için onay alıyor, 4 kanalım bağlıydı 4 tane onay aldı benden son ksımda hepimizin konuştuğu mesele var

Provider agrees to sign up for the QuizGroup Partner Program and confirms the information provided
by Provider. Provider’s channel is in good standing and hasn’t previously been disabled for monetization.
Provider uploads (and will continue to upload) original, quality content that is advertiser-friendly.
Provider represents and warrants that Provider has (and will continue to have during Provider’s sign up
for the Program) all necessary licenses, rights, consents, and permissions which are required to enable to
use Provider’s content on YouTube.
Agreed by the parties on the dates stated below.

translate. çevirisi
Sağlayıcı QuizGroup Ortak Programı'na kaydolmak için kabul eder ve verilen bilgileri teyit
Sağlayıcı tarafından. Sağlayıcının kanal iyi durumda olduğunu ve daha önce para kazanma için devre dışı değil.
Sağlayıcı yüklenenler reklamveren dostu orijinal, kaliteli içerik (ve yüklemek için devam edecektir).
Sağlayıcı temsil eder ve Provider vardır (ve devam edecek garanti Sağlayıcının kaydolma sırasında var
sağlamak için gerekli olan gerekli tüm lisanslar, haklar, muvafakat ve izinlerin) Programı için
YouTube'da Sağlayıcının içeriği kullanın.
Aşağıda belirtilen tarihlerde taraflarca kabul etti.

4 kanalımda duruyor hatta dashboardımda hiç video yoktu oda duruyor atılmam yok kesinleşme var.

daha önceki mesajımda belirttigim,quizden atılan yarı özgün kanallarımdan 1 tanesi daha normale döndü.akşam 7-8 gibi girip baktıgımda kanal ayarlarında quize baglı degil görünüyordu.hatta o kanal için hazırladıgım son videoyu yüklemekden vazgeçtim dün,kanalı quiz partnerden attı diye.şimdi baktım tekrar quizde görünüyor,bende dün hazırladıgım videoyu yükleyeyim dedim hazır normale dönmüşken,şimdi o video yükleniyor :) dashboarda da girdim ve herşey yolunda.

daha önceki mesajımda belirttigim,quizden atılan yarı özgün kanallarımdan 1 tanesi daha normale döndü.akşam 7-8 gibi girip baktıgımda kanal ayarlarında quize baglı degil görünüyordu.hatta o kanal için hazırladıgım son videoyu yüklemekden vazgeçtim dün,kanalı quiz partnerden attı diye.şimdi baktım tekrar quizde görünüyor,bende dün hazırladıgım videoyu yükleyeyim dedim hazır normale dönmüşken,şimdi o video yükleniyor :) dashboarda da girdim ve herşey yolunda.

mesai başladıkca düzeltmeye başlicaklar sanırım

Tatile gitmek için uyandım. Tüm miskinliğim ve uykusuzluğumla diyorum ki; QuizGroup Allah belanızı versin. :D

Atılmadık kanal bırakmadınız. Umarım ödemelerini gönderirsiniz. Size çöp kanallar gerekli! Bizim gibi aylık 3 milyon dakika gerçek izlenim yapan adamlar değil. Paramı gönderseniz dahi hakkımı gerçekten helal etmeyeceğim size.

Son düzenleme:
20 saatte 90 bin kanal atmıslar partnerden....

3av0lO.jpg

WZg5pq.jpg

:eek:

Beyler bu atilan kanallari ne yapicaz :S cok iyi izlenme aldigim kanallarim var adsenseye bagliyorum saymiyor. Ne yapmaliyim?

Dün bagladim simdiye kadar yansimasi gerekirdi. Onun haricinde baska baglayipta yansimaya arkadaslarda olmus. Var mi hic quizden atilan kanali adsense baglayip yansima alan?

Normalde ben kanalları bağladıktan sonra 1-2 saat içinde yansımaya başlar ama ben quiz geçicem galiba gün sonuna kadar izlicem 0.02 tbm nedir ya :(

Atılma arkadaslar gordugum kadar sundan oluyor ücüncü eslesmeli video yada dunya engelli tarzı video olunca kanalda o kanalı direk atıyorlar gordugum bu eger silinen videolardan sonra izlenme totalda 1000 altı olursa yine atıyorlar gordugum simdilik bu ikisi izlenimler dun sabah guncellemeden sonra yansımadı bugun yansır Admin de konusma yatırırız paralarınızı her zaman oldugu gibi demisler

gececiler nöbet değişimi gidip uyuyabilirsiniz biz bekleriz boş boş.. hiç bir hareket yok.. :mad:

Bir kanalım daha dün Quizdeydi bugun atmıslar , cok ıyı ızlenımlı bir kanaldı şimdi bu kanalın durumu ne olacak? Bu şekilde olan var mı?

Kanalda telif var ama 1 İHTAR yanı o da ''29 Ağu 2015 tarihinde sona erecek'' yani 12 gunu var ...

1kV1kN.png

Kanalın para kazanması gitmiş bu durumda :

YlqnBZ.png

Daha dün böyle birşey yoktu acaba ihtar süresi dolunca para kazanması acılır mı?
Düne kadar içinde olan parayı Quiz öder mi?

Dashboarda da girmeye calıstıgımda bu hatayı verıyor :

5kLPkz.png

Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard
Please contact the QuizGroup team at [email protected]. Thank you.

Offfffffffff offffffff

Son düzenleme:
Bir kanalım daha dün Quizdeydi bugun atmıslar , cok ıyı ızlenımlı bir kanaldı şimdi bu kanalın durumu ne olacak? Bu şekilde olan var mı?

Kanalda telif var ama 1 İHTAR yanı o da ''29 Ağu 2015 tarihinde sona erecek'' yani 12 gunu var ...

Kanalın para kazanması gitmiş bu durumda :
YlqnBZ.png

Daha dün böyle birşey yoktu acaba ihtar süresi dolunca para kazanması acılır mı?
Düne kadar içinde olan parayı Quiz öder mi?

Dashboarda da girmeye calıstıgımda bu hatayı verıyor :

Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard
Please contact the QuizGroup team at [email protected]. Thank you.

Offfffffffff offffffff

telif kalkınca para kazan tekrar aktif olacak hocam benimde 1 ay sonra kalkacak telifli kanalım var en iyi kanalımdı :)

telif kalkınca para kazan tekrar aktif olacak hocam benimde 1 ay sonra kalkacak telifli kanalım var en iyi kanalımdı :)

Aynen hocam ya benimde en iyi kanalım bu zaten :( telif kalkınca para kazanma açılır diyorsun yani , İnşAllah ya ...!!!

---------- Spam Engelliyici 07:18 ---------- Önceki Mesaj 07:17 ----------

Katip hocam bugune kadar içinde biriken ne olur?

Ve gecen ayın Quızdekı kazancı ne olur sence?

Aynen hocam ya benimde en iyi kanalım bu zaten :( telif kalkınca para kazanma açılır diyorsun yani , İnşAllah ya ...!!!

---------- Spam Engelliyici 07:18 ---------- Önceki Mesaj 07:17 ----------

Katip hocam bugune kadar içinde biriken ne olur?

Ve gecen ayın Quızdekı kazancı ne olur sence?

Normalde Quiz bize yamuk yapmaz ödeyecektir diye ümit ediyorum ama bu yaşananlar hayal bile etsen olması imkansızdı ve oldu, o yüzden ben yine de içimi ferah tutmaya çalışıyorum.. Quiz çok alıştırdı kalitesini bize ve ona güvenerek iş yaptık ve herkes onların göndereceği paraya muhtaç :( ama mantık çerçevesinde google Quiz e parayı ödediyse ki ödemiştir çünkü temmuz biteli 15 gün oluyor Quiz de bize ödeyecektir

Normalde Quiz bize yamuk yapmaz ödeyecektir diye ümit ediyorum ama bu yaşananlar hayal bile etsen olması imkansızdı ve oldu, o yüzden ben yine de içimi ferah tutmaya çalışıyorum.. Quiz çok alıştırdı kalitesini bize ve ona güvenerek iş yaptık ve herkes onların göndereceği paraya muhtaç :( ama mantık çerçevesinde google Quiz e parayı ödediyse ki ödemiştir çünkü temmuz biteli 15 gün oluyor Quiz de bize ödeyecektir

İnşAllh hocam İnşAllahhh ...

Bugün ümit günü quiz bi açıklama yapsa da içimiz rahatlasa ya da daha büyük bir iş yapıp ödemeleri geçmeye başlasa saat 11'den sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri