QuizGroup Network

Bir kanalım daha dün Quizdeydi bugun atmıslar , cok ıyı ızlenımlı bir kanaldı şimdi bu kanalın durumu ne olacak? Bu şekilde olan var mı?

Kanalda telif var ama 1 İHTAR yanı o da ''29 Ağu 2015 tarihinde sona erecek'' yani 12 gunu var ...

1kV1kN.png

Kanalın para kazanması gitmiş bu durumda :

YlqnBZ.png

Daha dün böyle birşey yoktu acaba ihtar süresi dolunca para kazanması acılır mı?
Düne kadar içinde olan parayı Quiz öder mi?

Dashboarda da girmeye calıstıgımda bu hatayı verıyor :

5kLPkz.png

Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard
Please contact the QuizGroup team at [email protected]. Thank you.

Offfffffffff offffffff

Bende de 2 ihtar var para kazanma açık ama partnerden atıldı. Beklemedeyim bugün dananın kuyruğu kopar.

Bugun bir gelisme olacagini dusuniyorum. Umarim paralar yatmaya baslar bugun. Hayirlisi olsun.

kapanan kesinleşince yazarsanız seviniriz arkadaşlar..

iyi ihtimal quiz bu ay açık kapalı kanalları ödeyecek,31 eylülde kapanan kanalları da öder ama atılan kanalları almayacak dahsboarda girilemeyen ama quiz de gözüken kanallar da bugün atılacak.

iyi ihtimal quiz bu ay açık kapalı kanalları ödeyecek,31 eylülde kapanan kanalları da öder ama atılan kanalları almayacak dahsboarda girilemeyen ama quiz de gözüken kanallar da bugün atılacak.

Sabah sabah böyle mesajlar yazıp insanın içini karartmayın be kardeşim. Zaten herkesin morali yerlerde...

Sabah sabah böyle mesajlar yazıp insanın içini karartmayın be kardeşim. Zaten herkesin morali yerlerde...

tamam bekleyip görelim zaten az bir zaman kaldı ama duymak istediğiniz şeyleri yazınca gerçek olmayacak. aylık 300 kapanan kanal kuralı geldi arkasından 150bin kanal atıldı bu ne anlama geliyor ozaman.

kapalı kanala girdim kesinleşme yok ödeme yöntemi banka,
açık kanala girdim panele girdi kesinleşme olmuş ama ödeme yöntemi boş,
bu iki kanalda aynı paneldeydi şuan ayrı iki paneldeler

benimde bugün iyi tutan kanalım quiz den atılmış hiç bir telif vs yokken.

kapalı kanala girdim kesinleşme yok ödeme yöntemi banka,
açık kanala girdim panele girdi kesinleşme olmuş ama ödeme yöntemi boş,
bu iki kanalda aynı paneldeydi şuan ayrı iki paneldeler

Kapali kanala nasil giriyorsunuz google a yonlendirdigi icin ve kanal uzun sure kapali oldugu icin oturum actirmiyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk

life yetkilileri ile görüşüp bilgi alabilen varmı arkadaşlar quizgroup en azından bir açıklama yapardı.

atılan telifsiz temiz kanalları musicnationa falan sokabiliyor muyuz arkadaşlar? hiç deneyen oldu mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri