Eline sağlık,Quiz'de kanal kalmamış 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanallarımın %90 nı atıldı napıcagımı sasırdım tertemız kanallar napıcam onları bı akıl verın ..
Mail atan varmı??
Herkesi atıp sonra baştan basvuru yaptırıp ince eleyip sık dokuyacaklar sanırım bu gidisle
Şu bi gerçek dashboradina giremedigimiz tüm Kanallar atılıyor Qizden
Herkesi atıp sonra baştan basvuru yaptırıp ince eleyip sık dokuyacaklar sanırım bu gidisle
Bu şekilde olsa ve ödemeleri yapsa razıyım.
Malesef haklısın![]()
Tek tek kontrol etmeleri daha mantıklı geliyor. Gerçi müşterim bol nasıl olsa bana mecbursunuz gibisinden düşünüyorsa bilemem.
Odemelerde Sıkıntı cıkmaz Dun Admin konusmus Her zaman ki gibi öderiz sorun olmaz demislerde iste bizde guven sorunu oldu bir kere
---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------
tek tek degilde hocam film anime ve aynı full episodeden ucuncu sahıs eslesme ve bir uyarıdan direk kanalları atıyor Basıma geldigi icin biliyorum Adama bir yerde de haklı mecburuz da muhtemel sonra geri alım olacak guncelleme ile iyice inceleyerek alacaklar
Şu bi gerçek dashboradina giremedigimiz tüm Kanallar atılıyor Qizden
Odemelerde Sıkıntı cıkmaz Dun Admin konusmus Her zaman ki gibi öderiz sorun olmaz demislerde iste bizde guven sorunu oldu bir kere
---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------
tek tek degilde hocam film anime ve aynı full episodeden ucuncu sahıs eslesme ve bir uyarıdan direk kanalları atıyor Basıma geldigi icin biliyorum Adama bir yerde de haklı mecburuz da muhtemel sonra geri alım olacak guncelleme ile iyice inceleyerek alacaklar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.