QuizGroup Network

Şöyle bişi var şimdi googleden para aldılar muhtelen işler uzun süreyeceği içinde bu sürece girdiler bana kalırsa paralarımızı öderler ha kapananı öderlermi bilemem atılan kişiler için(benim gibi)

Life Network Life Network isimli Üye şuanda online konumundadır
Network Manager
Send Message Üye Listesi
Son Aktivitesi: Bugün 14:12
Şimdiki Durum: Mesaj Değiştiriyor

şu mesajı bi değiştiremedin be abla :)

İçinde yüklü miktar bulunan son kanallarımda quizden atılmış.Kazanç 0 görünüyor ve Quiz yazmıyor panelde.Quiz durdu durdu sonunda fena kudurdu ..

bugüne kadar ne olursa olsun sorunsuz ödeme yapmış bi şirket var. şuan kadar hiç bi şirket aylarca kapananları ödedi diyemez kimse.bu şirket kapananlarıda ödedi.dashboardı resmen spam için hazırlanmıştı. add new channel özelliği olsun kapananları ödemesi olsun güven verdi. ben bize kazık atmıycağından eminim. en kötü ihtimal spamı bitirdik ödemeleride yapmıyoruz dese bile inanın istedikleri için değildir. bugüne kadar quizle hiç sorun yaşamadım. yaşayan birinide tanımıyorum

kesinlikle haklısın bugüne kadar herkez ne aldıysa quizden aldı adamlar kapananı ödemeseler bile vefa borcumuz var onlara(kendi kanaatim)

ödeyecek tabi neden ödemesin adamları zorla ödememeye itiyosunuz spam kanalları alıyorsa kapannalarıda ödeyecek ödemiyecek diye diye adamlara ödeme yaptırmıycaz valla
inşallah kardeşim ben ödemesinler demedim baya alacağım var kapanan kanallarda insan meraklanıyor işte :(

Arkadaşlar mazur görün mobilim. Webmoney ödemesi başladı mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

kesinlikle haklısın bugüne kadar herkez ne aldıysa quizden aldı adamlar kapananı ödemeseler bile vefa borcumuz var onlara(kendi kanaatim)

Katılıyorum sana, düne kadar can ciğer quiz şimdi mi kötü oldu ? Sormak lazım vatandaşa :) adamlar hala çırpınıyor kurtarmak istiyor bazı şeyleri üyelerim zarar görmesin diyor ne yazık ki bir grup felaket yapıp suçu quize atıyor. Awe gibi paranızı çalsaydı ? Mn gibi kapananın üstüne konsaydı birde bu açıdan bakın ve sakin olun adamlar bir şeyler yapmaya çalışıyor

Life Network Üye şuanda online konumundadır
Network Manager
Send Message Üye Listesi
Son Aktivitesi: Bugün 14:45
Şimdiki Durum: Konu Okuyor QuizGroup Network

sonunda cevaba başlayacak :)

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam bişey dediğimiz yokta içerdekilere yatarsa özellikle bu açıklama yapmadan önce kazandırmış , kapanmış kanallara felan orda çok üzülürüm işte :D

facebook sayfasını takip etmekden başka bi çaremiz yok sanırım

Son düzenleme:
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Can you answer a topic that everybody wondered?

June closed channels,
and
jully Will you pay thrown from partner channels?

hocam gözünü seviyim şöyle sorular sormayın ineğin aklına karpuz kabuğu düşünürüyorsunuz google adamlara parayı ödedi ödemeleri gerekiyor bize lütfen böyle şeyler sorup adamların aklını bulandırmayın belki ortamın nabzına göre yol izliyeceklerdir

quizin dasbordlara gönderdiği antispam politikasını paylaşabilecek varmı. dasboarda falan giremiyoruz kaç gündür.

temmuzun kapanan kanallarınıda ödesinler sonra desinler ki bakın arkadaşlar bu saatten sonra artık kapanan kanalı ödemeyeceğiz ona göre önleminizi alın. eyvallah başım üstüne temmuzu ödesinler gereken açıklamayı yada ne yapmamız gerektiğini söylesinler yeter bize herkeste yoluna bakar böylece.

ama benim tahminim dashboardda belli bi yüzdeden fazla kanal kapandıysa yada bi dashboardda 3den fazla kapalı kanal varsa ödeme yapılmadan partnerden atılacaktır tarzı bi yaptırım getirilecek bence. bu da kanal satın alıp ortalığı çöp edenleri engelleyecektir. benim açımdan sorun olmaz zaten 5-6 kanalım var ama temiz çalışıp çok kanal yapan arkadaşlarıda etkiler malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri