QuizGroup Network

Hazirani ödeseler bari :( Temmuz hediyem olsun.

Haziran kapanan kanallar için ödenecek mi ödenmeyecekmi kesin bilgi ne zaman olacak sorabilir misiniz?

hocam haziran ayı kazançları kesinleşti ve kapanan kanallarada girebiliyorum ödeme kısmında miktar yazıyo bana kalırsa haziran ödeme yapılacak

Quiz çalışmaya devam edecek arkadaşlar için diken üstünde yaşama vakti geldi o zaman. Kendimiz ettik kendimiz bulduk yapacak bi şey yok

Arkadaş bunlar Temmuzu sorunsuz atlatıp hala açık olan kanalları attılar 2-3 günde sonrada Temmuz atılanların paraları alıp ödemiyorlar.. Çok çelişkili..

Beyler tamam belki son 1-2 aydaki bazı ödemelerimiz yapılmayacak ama geleceğimiz için spam bitmedi ve bu güzel bir gelişme değil mi sizce ?

olay o değil quiz bile kapanan kanalı öderken çakallık yapıp 2 3 aylık kazançlara yattı. bunun diğer partnerlerden farkı var mı daha çok.

awenın attıgı kazık 200 300 dolar. cn 2 3 k dolar zoomin 2 3 k quiz 1.5 sene paraları öde bu para 2 3 4 5 10 20 30 50 k oldu son 3 ayı hesapla 10 k dan 3x30 k 30 k paranın üstüne yattı güzel taktik ruslardan... bildiğimiz o rusun bu olması lazım ki güzel kazık attılar bize

Ya arkadaşlar toplu halde hareket etsek ytye şikayet etmek gibi bir şansımız yokmu

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
Quizgroup will be finished for ourselves if you wont pay june terminated payments and july open(unlinked and without dashboards) channels. We will remember you as fraudster.
This is wrong chooice. Go tell your boss.

en cok merak edilen sorulari ruscaya cevirip ozelden sordum life yetkilisine arkadashlar (cevap vermediyi sorular)

bana yarin sor diye bir cevap yazdi. yarin ogrenip yazar qaliba

quizden atılan kanalların parasını googledan bal gibi alacaklar. atılan kanalları tamamen keyfi şekilde attılar kimi kandırıyosunuz? 45 günlük paramızı vermeleri lazım

Beyler bir metin oluşturunda mail bombardımanına sokalım şunları.Sıkıştıralım biraz belki insafa gelir attıkları temmuz açıkları öderler

en cok merak edilen sorulari ruscaya cevirip ozelden sordum life yetkilisine arkadashlar (cevap vermediyi sorular)

Neye cevap verecek yahu :D Acik acik son 2 aylik paralari cukkaliyoruz diye yazdi eleman.

Birde yarın hiç kimseye ödeme yapmıyoruz diyormuş. Bunlardan herşey beklenir insanların emeklerinin üstüne yatmak çok kolay geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri