QuizGroup Network

Beyler bir metin oluşturunda mail bombardımanına sokalım şunları.Sıkıştıralım biraz belki insafa gelir temmuz açıkları öderler attıkları

hocam neden sadece temmuz açıklarını hepsini ödemek zorundalar.Sonuçta adamlar hep ödüyoruz yazmıştı.Biz de güvenip kanal soktuk.Şimdi böylr çakkalık yapamazlar.Sözlerinde dursunlar..

Ya arkadaşlar toplu halde hareket etsek ytye şikayet etmek gibi bir şansımız yokmu

Kendi kendini mi şikayet edeceksin? Youtube zaten bu kazancı senin hakkın olarak görmediği için bu önlemleri almak zorunda bırakıyor adamları. Yapılacak bir şey yok bence.

Haziran kapananı,Temmuz açıkları ve Temmuz kapananı ödemek zorunda bunlar.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

You can earn so much money if you pay june terminated channels and july unlinked and open channels.

We have that power. We will work with you if you pay this payments. or you will disappear.

ben girebiliyorum
siz geçen ay mail almışmıydınız ağustosda ödeme yapılacak diye eğer aldıysanız yaparlar hocam herşeyden öte bunun hukiki süreci var ne bilim.

Aynen hocam 29.08.2015 de ödenicek şeklinde mail almıştım ancak dashboraddan mailide silmişler.

Hazirani ödeseler bari :( Temmuz hediyem olsun.

Haziran kapanan kanallar için ödenecek mi ödenmeyecekmi kesin bilgi ne zaman olacak sorabilir misiniz?

Ödemelerini o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama mantıklı düşünürsek temmuzu ödemeyecem diyen artık hiç birini ödemez Çünkü adamlar parayı kaldırma peşinde artık kısacası..

Tek umudum maillere şu tarihte ödemen yapılacak şu kadar mesajı elimizde böyle bir mail varken quiz sözleşmesini inkar edemez diye düşünüyorum ama bu rusların ne yapacağı belli olmaz..

July open - yes
July terminated - no
July open but released from the dashboard - no (but im not sure, i hope it will be paid)

giphy_1.gif

Özel mesajda %99.9 ödeyeceğiz demiştiniz. Ne oldu 2 günde ne değişti anlamadım.

Temmuz kapanan da ödenecek onlara. Giderayak vurgun yapıyorlar.

Sebepleri de 2 yıl boyunca ödedik elimizden geleni yaptık. Network şimdi çok zarar gördü o yüzden heryeri temizliyor. Ödül olarak haziran temmuz kapananlar cebe. Rakamı siz hayal edin artık ne kadar olduğunu.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

You can earn so much money if you pay june terminated channels and july unlinked and open channels.

We have that power. We will work with you if you pay this payments. or you will disappear.

Hocam su sekilde yazip durma rica ediyorum. Bu adamlar eylul sonrasinda bile kapanan kanallarin odemesini alacaklar, sadece google geri ister bahanesiyle odemiyorlar artik.

Odemezlerse topluca mahkemeye verelim dubai rusya mi bunların merkezi

---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 17:00 ----------

Bizim forumda bile bikac milyon var

Mailde kapanmış durumda hocam maillerede giremiyorum

hocam büyük olasılıkla kapanan kanalın duruyordur. mailinde kapandığı için haliyle göremiyosun bende haziran ayı kazancı olan ne kadar kanal kapandıysa mailler açık baktım hepsi duruyor quizde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri