QuizGroup Network

Bende bazı arkadaşlar gibi nabız yokladıklarını düşünüyorum zamanında bazı kanallara bloke koydukları dönemi muhakkak hatırlayanlar olacaktır.. O dönemde ben dahil birçok kişi birlikte hareket ederek quize toplu mesaj atmıştık.. Ve quiz cevap olarak üstüne basa basa Kapalı kanalları ödeyeceğini büyük puntolarla yazmıştı.. O yüzden arkadaşlar bence kimse taviz vermesin ve birlikte hareket etmeliyiz..

Bende bazı arkadaşlar gibi nabız yokladıklarını düşünüyorum zamanında bazı kanallara bloke koydukları dönemi muhakkak hatırlayanlar olacaktır.. O dönemde ben dahil birçok kişi birlikte hareket ederek quize toplu mesaj atmıştık.. Ve quiz cevap olarak üstüne basa basa Kapalı kanalları ödeyeceğini büyük puntolarla yazmıştı.. O yüzden arkadaşlar bence kimse taviz vermesin ve birlikte hareket etmeliyiz..

mesela şuan bu konuyu yetkili takip ediyo biz onun mesajlarını türkçeye çeviriyosak oda bizimkileri ingilizceye çevirip okuyodur yarım yamalakta olsa anlıyodur

Aynen öyle hocam,morelleri yüksek tutmak gerekli yine toplu şekilde hareket etmeliyiz.

Hay agzına saglık Hocam 1 saattir diyorum aynısını guzel bir ilgilizce turkce metin hazırlasa ingilizcesi iyi olan bir arkadas topluca bombalayalım maillerle

Tüm forum Quize bağlı kanalları tespit edip sürekli flaglayacağız gibi tehdit olsa bir işe yaramaz mı ingilizce bilen birisi yazsa.(Flagın f sinden anlamam yanlış anlamayın)

9 agustosta kapanan kanalimin temmuz ayi kazancimi alabilecek miyim? Cok onemli lutfen cevap alabilirsem cok sevinirim.

Açık kanalları ödeyecekler mi gelecekte onu söyleyin :)

Evet bende kanal bağlayacağım hocam bu sorunun cevabını bekliyorum :)

hocam hala Quize kanal bağlamak mı istiyosunuz cidden? ders almadınız mı hala? adamlar kanalları ATIYOR ATIYOR. açık olsa bile KANALINIZ ATILACAK VE ÖDEME ALAMACYAKSINIZ BU KAFAYLA çok para kaybedersiniz siz.

Açık kanalları ödeyecekler mi gelecekte onu söyleyin :)

Kanalın açık kalırsa dashboarda kesinleşme yansırsa ödeyecekler tabiki
ama aynı music ve awe gibi kafalarına göre bloke koymayacakları ne malum ?
açık kanalı ödemeyen bunuda yapar

O yüzden quiz artık diğer scam networler sınıfına girmiştir...

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Have you finished our dreams. We trusted you.

Of ya Yeni Pc alıcaktım .

Benimki 12 sinde kapandı ama ben ödeyeceklerini sanmıyorum

Hocam life yetkilisinin yazdigi msjlari okuyorum ama hic bizim durum icin bir sey demiyor. Haziran kapanan yok diyor temmuz kapanana da yok. Kanali atilana da odeme yok. Bizim kanal agustosta kapandi. Satin aldigim hic odeme dahi almadigim kanal. icindeki temmuz kazanci 4 hane cebimden verdigim. 2 aylik maasim gitti resmen canimiz yandi be quiz!

Hiçbir telif topluluk flag vs. olmayan kanalımı dashboarddan ayırmışlar ve ödemeside kesinleşmemiş....! hala quize kanal sokucam diyenler mi var

Yüksek Meblağlı kanalları postalamışlar aylık 150-200 bırakanlar duruyor onları ödesinler cugara paramız çıksın bea.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri