Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya benim kanala denk gelirse hocam?bende atılma felan olmadı da
![]()
Hiçbir telif topluluk flag vs. olmayan kanalımı dashboarddan ayırmışlar ve ödemeside kesinleşmemiş....! hala quize kanal sokucam diyenler mi var
Bunları sağlam bir şekilde hacklendiği kanaatine vardım nedense?Çünkü cevaplar çok çelişkili ve tereddütlü. Yani bir şeyler var ama işi içinden çıkamıyorlar gibime geliyor.
SAnırım admin arkadaşın yazdığını okumadınız.Diyelim ki 100 kanalınız var 50 tanesi kapandı, diğer 5 kanal sağlam ve özgün.Hiç farketmiyor 50 kanal kapandığı için özgün olan kanallarıda atıyorlar.
Kısacası bir kapanma limit var.İsimden,banka hesabından,WMZ'den,mailden bulup diğer dashboardlar'daki kanallarıda atıyorlar.Forumda yazıldı.
20-27 dediler hocam mailde.Bari açıkları ödesinler yoksa ayvayı tamamen yedik.Açık kanalları ödeyecekmi Quiz onu bilen varmı ?
Bugün ödemelerin başlaması gerekmiyormuydu ?
20-27 dediler hocam mailde.Bari açıkları ödesinler yoksa ayvayı tamamen yedik.
Her quiz konusunda soruyorum kimse cevap vermiyor biri söylesin artık dashboarda giremeyenlerin sorun bu şekilde mi ?![]()
Her quiz konusunda soruyorum kimse cevap vermiyor biri söylesin artık dashboarda giremeyenlerin sorun bu şekilde mi ?![]()
Hocam baska dashboardalara girerken giriyor bu dashboartta sıkıntı vararkadaşlar bu sorun şu oalbilir
dashboardlara girerken quiz bu ekranın üstüne pdf formatında sözleşme getiriyor adobe flash playerda sorun olabliir, ie den girmeyi olmadı bir diğer tarayıcıyla daha deneyin
---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------
@cagatayak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.