QuizGroup Network

Bu nasıl bir emek hırsızlığıdır ya inanamıyorum.Haziran mailleri duruyor ve ödemesini yapmamak nedemektir.Azıma çok şey geliyor ama susuyorum ama içimden geçeni herkez biliyor.İnsanlarla gerçek iş bulsun diyerek nasıl bir dalga geçmedir bu zamana kadar spam çalışıldığını bilmiyorlarmıydı.

Bu nasıl bir emek hırsızlığıdır ya inanamıyorum.Haziran mailleri duruyor ve ödemesini yapmamak nedemektir.Azıma çok şey geliyor ama susuyorum ama içimden geçeni herkez biliyor.İnsanlarla gerçek iş bulsun diyerek nasıl bir dalga geçmedir bu zamana kadar spam çalışıldığını bilmiyorlarmıydı.

Haziran için net birşey yok ki?
Kim diyor ödenmeyecek herkes birşey diyor. Gören bir caps atar mı?

Ya bi bakıma kendimi inandırırım atılanlar ve temmuzda kapananlar için ama haziranın bunla yakından uzaktan alakası yokki abi , sağdan düşünüyorum alakası yok soldan düşünüyorum alakası yok politika felan hikaye

Ben hala umutluyum haziranda kapananlar için arkadaşlar.
Panele girip görebilenler için tabi.

dün gecede bi mevzu kimse anlamadı anlatmak istediğimi. Hatta karşı çıkanlar bile oldu. sen spamcısın herhangi bi terslikte elin bişey gelmez adamların elinde sözleşme var gibisinden. Bu politika 1 eylülden itibaren uygulanacak. 1 eylüle kadar açık kapalı hepsini ödemesi gerekiyor. Bu adamlar halen açık ve hit alan kanalları quizden atip yine attıgı halde bu videolara kendi reklamlarını yerleştiremezler böyle bi dünya yok. Sözleşme sözleşme diyen arkadaşlar bi okusun sözleşmeyi. Milyonlar havada uçuyor herkes olayı kabullenmiş gibi. Snn sadece 1 ayda kazandıgını fabrikada deli gibi çalısıpta 1 senede alan insanlar var böyle düşünün bide ! Sen spamcıysan bu partnerde bunu bile bile alıyor seni partnere. Adamlar milyonların üstüne yatmaya çalışıyor bazı arkadaşlar quizi destekliyor.

Son düzenleme:
dün gecede bi mevzu kimse anlamadı anlatmak istediğimi. Hatta karşı çıkanlar bile oldu. sen spamcısın herhangi bi terslikte elin bişey gelmez adamların elinde sözleşme var gibisinden. Bu politika 1 eylülden itibaren uygulanacak. 1 eylüle kadar açık kapalı hepsini ödemesi gerekiyor. Bu adamlar halen açık ve hit alan kanalları quizden atip yine attıgı halde bu videolara kendi reklamlarını yerleştiremezler böyle bi dünya yok. Sözleşme sözleşme diyen arkadaşlar bi okusun sözleşmeyi. Milyonlar havada uçuyor herkes olayı kabullenmiş gibi. Snn sadece 1 ayda kazandıgını fabrikada deli gibi çalısıpta 1 senede alan insanlar var böyle düşünün bide ! Sen spamcıysan bu partnerde bunu bile bile alıyor seni partnere. Adamlar milyonların üstüne yatmaya çalışıyor bazı arkadaşlar quizi destekliyor.

O politika degil ki onemli olan burada. Onemli olan kabul ettigimiz sozlesmeler. Yillardir bu networklarin sozlesmelerinde soyle "Hak sahibi olmadiginiz icerikten kazandiginiz parayi odememe hakkimiz var" tarzi bi ibare yer aliyor. Bunu kullanarak dolandiriyorlar bizi. Ilk kez yasanmiyor bu durum, daha oncesinde ayni seyi Awesomeness, Freedom, CN, Zoomin'de yapti.

O politika degil ki onemli olan burada. Onemli olan kabul ettigimiz sozlesmeler. Yillardir bu networklarin sozlesmelerinde soyle "Hak sahibi olmadiginiz icerikten kazandiginiz parayi odememe hakkimiz var" tarzi bi ibare yer aliyor. Bunu kullanarak dolandiriyorlar bizi. Ilk kez yasanmiyor bu durum, daha oncesinde ayni seyi Awesomeness, Freedom, CN, Zoomin'de yapti.

Dolandırılıyoruz işte. Tamam ödemesin hak sahibi olmadıgım kapanmış kanalı. Açık kanalı quizden atip üstüne hala kendi reklamını koyup bu video üzerinden para kazanması bu yazıyormu sözleşmede ? Edit : Üzerine ayrıyetten telif atması. :) Bu içerik bana ait değil telif hakkı bende değil peki quizin bu hakkı nereden geliyor ?

Son düzenleme:

BEYLER VİDEODA BİZİM FORUMU ŞİKAYET EDİYOR :D

Gelişi güzel 1000 lerce kanal yapılıyor sınır konulacak diyor. Babama tercüme ettiriyorum

Haziran Temmuz kapananlar ödenmeyecek asla diyor. Ama açık kanallar eskisi gibi tam olarak ödenecek diyor.

Forumlarda SPAM için sayfalarca konuşuyorlar, GOOGLE dan uyarı aldık diyor, özetle HAYVAN GİBİ ŞEYY yapıyorlar diyor kızmış baya :)

Son düzenleme:
Dolandırılıyoruz işte. Tamam ödemesin hak sahibi olmadıgım kapanmış kanalı. Açık kanalı quizden atip üstüne hala kendi reklamını koyup bu video üzerinden para kazanması bu yazıyormu sözleşmede ? Edit : Üzerine ayrıyetten telif atması. :) Bu içerik bana ait değil telif hakkı bende değil peki quizin bu hakkı nereden geliyor ?

Yazmiyor tabii oyle birsey. O eslesenlere itiraz edin catir catir kalkar onlar. Butun bu yaptiklari serefsizlikten baska bisey degil, hala daha 3-5 gun o reklamlar tamamen kaldirilana kadar ne kadar kazansak kar diye bakiyorlar. Elinde stok kanali bulunan arkadaslar 1 Eylulden sonra sunlarin 1000 kanal sinirini doldursunda o zaman gorucem ben onlari.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri