QuizGroup Network

Arkadaslar tatildeydim konulari hic takip edemedim.
okumaya calistim sayfalarca mesaj olmus herkez birsey söylüyor
3k toplanan param var 4-5 kanalda fakat kanallarin hepsi acik
ama partnerden atilmis. kesin bi bilgisi olan varmi bu para ödenecekmi veya bloklanmami oldu
-------------
Not : gecen yil ekim-kasim aylarinda ayni sekilde life'den blok yemistik ilk ödemiyecez demislerdi sonradan kesitiyle bankaya göndermislerdi yoksa aynisimi olacak kesin bilgisi olan arkadas varsa bilgilendirirse sevinirim.
iyi calismalar.

ama partnerden atilmis. kesin bi bilgisi olan varmi bu para ödenecekmi veya bloklanmami oldu
-------------
Not : gecen yil ekim-kasim aylarinda ayni sekilde life'den blok yemistik ilk ödemiyecez demislerdi sonradan kesitiyle bankaya göndermislerdi yoksa aynisimi olacak kesin bilgisi olan arkadas varsa bilgilendirirse sevinirim.
iyi calismalar.

şuanki durum ödenmeyecek hocam. keşke ödese

-------------
iyi calismalar.

Atılanlar,kapananlar ödemeyecekler.Üstüne basa basa söylediler.

suanda benım mılyonluk quız kanal var buyuk ıhtımal 1 eylulde atılcak varya hayvan gıbı ızlenıyor kanal o degılde goz gore gore adamlar kazandırıhyoruz ya o koyuor

Bundan sonra Quiz ney ile para kazanacagini saniyor acaba. Öyle özgün rus kanallariya para mara kazanamazsin.

3 haneli 2 adet odeme bekliyorum hatta yazayım miktarı biri 500 diğeri 600 civarı

sizdemi bu miktarlarda ?

Para kazanması kapatılan ve bunu açıp Quiz'e taşıyanlar kanallarını kontrol etsin, birçok kanalımı atmış.

quiz gibi anında davetiye gönderen partner mevcut mu peki bir bilginiz varmı ?

açık ödenmeyen kanallar (3 haneli) için 3 gün önce mail atmıştım, 20-27'i demişler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri