Hata neBeyler quizden atilmamis kanalimla dashboarda girmeye calistigimda giremiyorum cözümünü bilen var mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hata neBeyler quizden atilmamis kanalimla dashboarda girmeye calistigimda giremiyorum cözümünü bilen var mi?
Hata ne
Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard
ama kanala girdigimde quizgroup bagli
Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard
ama kanala girdigimde quizgroup bagli
Atılıyorsunuz sizde geçmiş olsun. Yakında kanalda da gidicek.
yeni kanal eklemeye çalışınca captchayı girdikten sonra 7 gün sonra tekrar dene diyor.Kanal ekleme sınırı koymuşlar sanırım.en son kanalı 3-4 gün önce eklemiştim
bukadarda ********lik olmazki kanal kapanmasın diye içindeki videoları sildiğim kanalları partnerden atmışlar...
bukadarda ********lik olmazki kanal kapanmasın diye içindeki videoları sildiğim kanalları partnerden atmışlar...
Kardes silmismiydin gizliye yada liste disi mi yapmistin? Az önce bir arkadasim yazdi parayi almak icin videolari sildigim kanallar duruyor ama özel yaptiklarimi atmis yazdi.
Quiz Paypal odemelerini yapti mi arkadaslar?
Arkadaşlar yeni konu acmak istemedim burdan sorayım quizdeki bütün kanallarım atıldı öyle duruyor yeni partnere sokmak istiyorum ama mnye soksam 1 kere basvuru gönder ertesi gün gir basvuruyu kabul et 3 gün sonra gir dashboardı olustur bi dünya iş quiz gibi hemen davetiye gönderen baska partner varmı bildiginiz en azından bi 20-30 tanesi iyi kazandırıyordu onları sokayım.
Atılmaları ödeme yönteminden yaptıklarını söylemişlerdi.Eğer 1-2 kanalı tehlileki gördülerse o ödeme yöntemine ait tüm kanalları atıyorlar.Arasında özgün kanal olsa bile atıyor.
bi bakın hocam davetiye hemen geliyo ve kapanan ödeniyo yazılmış
keşke bakacagım yeride yazsaydın hocam![]()
Davetiye 72 saat içinde gelir ama suan kanal almıyolar diye biliyorumhttp://www.ytpara.com/partner-networkleri/79949-vsp-group-tanitim.html
kopyala yapmışım yapıştır dememişimuyuyum ben iyisi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.