QuizGroup Network

9 aylık kanalım kazanmaya başlayınca spamdan kapandı. Bir daha asla Quize kanal bağlamam kanallar kazanmaya başlayınca kapatacaklar boşuna emek harcamayın. Geçen ayda öyle olmuştu 3 kanal izlendi 10 gün sonra kapaattılar.
P..............venkler:eek:

quiz'in iyi dönemin de bile adsense de yaşamadığım kanal kapanmalarını yaşadım. özellikle ay başı ve kesinleşme öncesi mutlaka spam'a atıyor kanalları. bu partner de her türlü kata kullü var. bir daha adsenseyi aldatmayacağım böyle ahlaksız şirketlerle

9 aylık kanalım kazanmaya başlayınca spamdan kapandı. Bir daha asla Quize kanal bağlamam kanallar kazanmaya başlayınca kapatacaklar boşuna emek harcamayın. Geçen ayda öyle olmuştu 3 kanal izlendi 10 gün sonra kapaattılar.

Son düzenleme:
quiz'in iyi dönemin de bile adsense de yaşamadığım kanal kapanmalarını yaşadım. özellikle ay başı ve kesinleşme öncesi mutlaka spam'a atıyor kanalları. bu partner de her türlü kata kullü var. bir daha adsenseyi aldatmayacağım böyle ahlaksız şirketlerle

hocam quiz bize dost kazığı vurdu evet.Ama dediğiniz gibi kanalları spamla kapattırmazlar.Kapattırları kendi zararlarına oluyor sizin de bildiğiniz üzere.Bence youtubenin kendi spam algılama sistemi kanallarımızı kapattırıyor.Quizle ilgili olduğunu düşünmüyorum kapanmaların.İşin diğer boyutu zaten bizden %20 haraç alıyor kapattırıp neden karını düşürsün.

Ayrıca dün flagtan kapanan kanalımı 2 haftalık mesajllar sayesinde geri aldım.Kanalınızda sağlam spam yapmışsanız ve telif problemi çok yoksa iletişime geçin.

quiz kanal kapatmaz - kapatamaz. kanalı G kapatır. kanalın kapanması zaten Quiz'e yaptırım demektir. ha dersiniz ki kanalımı attı orası ayrı ama tekrar söylüyorum quiz kanal kapatamaz öyle spamdan topluluktan vs. bunları G yapar, quiz paravandır.

kanal alımları açılsada tekrardan girebilsek suanda boslukta hissediyorum kendimi.

Beyler Quiz kanal kesinleşmesinden sonra kanalınız kapansa bile ödücez mi demişti? Günlük 10K izlenimli kanallar var büyük ihtimal kapatılacak videoları silsem mi silmesem mi bilemedim

Beyler Quiz kanal kesinleşmesinden sonra kanalınız kapansa bile ödücez mi demişti? Günlük 10K izlenimli kanallar var büyük ihtimal kapatılacak videoları silsem mi silmesem mi bilemedim

hiç güven olmaz hocam ya bu ay da toplu vurgun yapıp bir 3-5 m$'a çökerler ve ağlarında sadece özgün kanalları barındırırlar ise çok da şaşırmamak gerek...

hocam quiz bize dost kazığı vurdu evet.Ama dediğiniz gibi kanalları spamla kapattırmazlar.Kapattırları kendi zararlarına oluyor sizin de bildiğiniz üzere.Bence youtubenin kendi spam algılama sistemi kanallarımızı kapattırıyor.Quizle ilgili olduğunu düşünmüyorum kapanmaların.İşin diğer boyutu zaten bizden %20 haraç alıyor kapattırıp neden karını düşürsün.

Ayrıca dün flagtan kapanan kanalımı 2 haftalık mesajllar sayesinde geri aldım.Kanalınızda sağlam spam yapmışsanız ve telif problemi çok yoksa iletişime geçin.

hocam flagdan kapanan kanal ıcın ıtırazda bulununca cevap gelmıyor kı sen nasıl mesajlastın ozgun kanalım kapandı oyle cop oldu. yenı ozgun yapıyorum korkuyorum resmen kapanır mı dıye :) varsa taktıgın soyle hocam :)

hiç güven olmaz hocam ya bu ay da toplu vurgun yapıp bir 3-5 m$'a çökerler ve ağlarında sadece özgün kanalları barındırırlar ise çok da şaşırmamak gerek...

Life yaptı bunu. 30 agustosda tüm kanalları attı ödeme de yapmadı. Quiz de 30 eylül de topluca atıp beş kuruş ödeme yapmayacak

Life yaptı bunu. 30 agustosda tüm kanalları attı ödeme de yapmadı. Quiz de 30 eylül de topluca atıp beş kuruş ödeme yapmayacak

Allah rızası için bir sus artık ya. Kesinleşme günü geliyor zaten insanların moralini bozma. Zaten yeterince gerginiz. Eline geçecek. Haklı çıkınca sevinecek misin. Herkesin kanalı atıldı. Kalanları bekliyoruz işte. Sus artık yeter ya.

arkadaşın yukarıda sorduğu farklı soru, kanal kesinleşti dashboard yansıda ama ertesi gün kapanırsa ödemeyi alırmıyım diyor.Sizler farklı cevap vermişsiniz.

Quiz daha önce kesinleşmiş dashboard yansımış fakat sonradan kapanan kanalı ödedi.Bir anda çok kanalınız kapanmazsa bence öderler.

Mobil olarak gönderildi.

arkadaşın yukarıda sorduğu farklı soru, kanal kesinleşti dashboard yansıda ama ertesi gün kapanırsa ödemeyi alırmıyım diyor.Sizler farklı cevap vermişsiniz.

Quiz daha önce kesinleşmiş dashboard yansımış fakat sonradan kapanan kanalı ödedi.Bir anda çok kanalınız kapanmazsa bence öderler.

Mobil olarak gönderildi.

boşuna cevaplamışsınız o da biliyor ne sorulduğunu aslında :)
arkadaşın derdi büyük bahane arıyor ağlamak için!

adsense konusunda 3 kişi vardı burda da codertr yahu bi tek sizinmi çöktü her parasına çökülen gelip burda ağlayıp millete mi sataşsın

Allah rızası için bir sus artık ya. Kesinleşme günü geliyor zaten insanların moralini bozma. Zaten yeterince gerginiz. Eline geçecek. Haklı çıkınca sevinecek misin. Herkesin kanalı atıldı. Kalanları bekliyoruz işte. Sus artık yeter ya.

Özür dilerim. Quiz candır.

ağzını hayıra aç kardeş. niye öyle yapsın. ozaman böyle bir şeyi kapalı kanallarla birlikte yapardı milleti ürkütüp te açık kanallara yatarmı akıl var mantık var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri