QuizGroup Network

Arkadaşlar add new channel butonum gitmiş en son 2-3 gün önce bakmıştım bugün kanal ekleyim dedim ekleyemedim genel birşey mi bu

Bunun quizle ne alakası var çözemedim.... benimde 4 m izlenmeli 10k aboneli kanal telif gelmeden kapandı. spamdan. quizle alakası yok.

nasıl alakası yok ya, aylardır hep mi kesinleşme günü gelince yüksek izlenimli kanallar gider, bunu denedim kanallarım quizdeyken günde en az 6-7 kanalım gidiyordu, quiz alayını attıktan sonra günde en fazla 2 kanalım kapanıyor. adamlar bilerek kanalları kapatıyor işte şu ********leri savunmayın artık.

yazilanlara bakilirsa quiz+life 1000 kapanma limitini ilk haftada tamamlamis olmali beyler :)

ZV6RZ0.png

artık elle 7 günde onaylıyorlar.Az tehlikeli kanalları alacaklar gibi birşey.

EqLBRv.png

arkadaslar bu kanalda durum ne para kazanma gitmis gecen ayin parasini odeme ihtimmaleri varmi kanalacik su anda ama bi dunya engeli gelmisti gecen uyari yedi sonra bugun para kazanma gitmis

Bu kanallarim gitti kanallarimi quiz kapatti odeme alacaktim vs diyen arkadaşlar pardon ama kategorileriniz fizi film cizgi film vs. Miydi ona göre analiz yapalim. Çünkü biri cikipta demiyor telif riski sıfır veya özgün kanalimi quiz ödeme günü yaklasti da kapadida vs.

Bu kanallarim gitti kanallarimi quiz kapatti odeme alacaktim vs diyen arkadaşlar pardon ama kategorileriniz fizi film cizgi film vs. Miydi ona göre analiz yapalim. Çünkü biri cikipta demiyor telif riski sıfır veya özgün kanalimi quiz ödeme günü yaklasti da kapadida vs.
hocam sitede kac kiside ozgun kanal vardir sence ozgun kanali olan birisinin takilcagi site degilki burasi ozgun kanali olan adam arkasina yaslanir keyfine bakar telifti suydu buydu pek yasaycagi sorunlardan degil

film çalışıyorum telif yok birşey yok fazla kazanmaya başlayınca kanalı partnerden attılar...

Son vurgun bu ay sonu olacak.

hocam ben ne diyom sen ne diyosun. soyledigim o ki benim quize bagli olan 10+ kanalim kapanmish. benim gibi binlerle insan var. 100tane olsa bile benim gibi o zaman quiz yeni kurallara gore olan 3 aya 1000 tane kapanma limitini ilk haftada gecmish diyorum.

Arkadaşlar quize puanlama sitemi gelmiş 7 gün içinde onay veriyormuş artık bilginize..

Our scoring system will continue to assess your channel content and layout. It may take up to 7 business days. You will be informed about the result at your email

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri