QuizGroup Network

Bugün biraz paypal ödemesi yapılmış ben halen almadım. Ayın 30'una kadar tamamlayacağız demişler sorun çıkacağını sanmıyorum.

Awesomeness'e 15k $ kaptırdıktan sonra büyük kanallar için hep adsense çalıştım. Tekrar partnere döndüm quiz iyiymiş diye. Bendeki şans işte, ilk ödemeyi bile alamadım daha! :mad:

Göndermedi gitti 2 haneyi yollayacakta niye bu kadar uzattıki simdi bu sefer

Açık kanalımdan 3 hane paypal bekliyorum. Gelen giden yok. Tırsmaya başladım.

Mail atmıştım paypal ödemem hala yapılmadı diye. Cevap geldi az önce. Ödemeler 5 iş günü içerisinde tamamlanacak diyo.

Edit: Ödrmeyi yaptık ama paypal ödemeyi reddetti tarzı bi mail geldi. Ödeme yönteminizi değiştirin, parayı ödeyelim diyolar. Var mı başına gelen?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanızı çok makbule geçer ;

Paypal ödemesi için quiz bugün mail atmış ödemeyi yaptık paypal kabul etmedi yeni ödeme seçeneği belirtin 15 içinde öderiz yazmışlar buraya kadar basit fakat ben dashboarda erişemiyorum atmışlar. Ödemem kesinleştikten sonra atmışlardı şükür son ödemenin üstüne yatmamışlar. Şimdi çevirebilen arkadaşlarn aşağıdaki cümleyi çevirirse çok makbule geçer.

Merhaba,
25.09.2015 tarihinde **************** paypal adresine ********** USD yaptığınız ödeme paypal tarafından reddedildiğinden ödemeyi *********** webmoney hesabıma göndermenizi rica ederim. Kanalım Açık olmasına rağmen dashboarda erişemiyorum.
Kanal Adresim : **********************************
Dashboard Giriş Mailim : **************

1.5-2 yıldır sürekli ödeme aldığım paypal hesabına sözde ödeme yollamışlar ama para ödemeyi red etmiş paypal öyle bir mail atmışlar

Paypal ödemeleri red etmiş. Ödeme yönteminizi değiştirin mail atıyor zaten quiz

1.5-2 yıldır sürekli ödeme aldığım paypal hesabına sözde ödeme yollamışlar ama para ödemeyi red etmiş paypal öyle bir mail atmışlar

Hocam maili biriniz buraya kopyalayabilir mi?

---------- Spam Engelliyici 14:00 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanızı çok makbule geçer ;

Paypal ödemesi için quiz bugün mail atmış ödemeyi yaptık paypal kabul etmedi yeni ödeme seçeneği belirtin 15 içinde öderiz yazmışlar buraya kadar basit fakat ben dashboarda erişemiyorum atmışlar. Ödemem kesinleştikten sonra atmışlardı şükür son ödemenin üstüne yatmamışlar. Şimdi çevirebilen arkadaşlarn aşağıdaki cümleyi çevirirse çok makbule geçer.

Merhaba,
25.09.2015 tarihinde **************** paypal adresine ********** USD yaptığınız ödeme paypal tarafından reddedildiğinden ödemeyi *********** webmoney hesabıma göndermenizi rica ederim. Kanalım Açık olmasına rağmen dashboarda erişemiyorum.
Kanal Adresim : **********************************
Dashboard Giriş Mailim : **************

Hello,

The payment that you have sent me on 25.09.2015 via **** paypal address with the amount ***USD was rejected by paypal and therefore I would like you to send the payment to my **** webmoney account. Although my channel is still open I cannot access my quiz dashboard.

My channel address: ****
My dashboard e-mail: ****

Thank you,

Hello,

The payment that you have sent me on 25.09.2015 via **** paypal address with the amount ***USD was rejected by paypal and therefore I would like you to send the payment to my **** webmoney account. Although my channel is still open I cannot access my quiz dashboard.

Thank you,

reetings,

On 25-09-2015, QuizGroup sent a payment to x account for $x USD.

The payment to your account has been denied by PayPal.

Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.

Please note, the transfer will be repaid in 15 (fifteen) business days after the day when your payment details have been changed.

If there are any concerns, please contact us at [email protected].

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Hello,

Thank you,

hocam Allah razı olsun.

reetings,

On 25-09-2015, QuizGroup sent a payment to x account for $x USD.

The payment to your account has been denied by PayPal.

Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.

Please note, the transfer will be repaid in 15 (fifteen) business days after the day when your payment details have been changed.

If there are any concerns, please contact us at [email protected].

--
Best regards,
The QuizGroup Team

15 iş günü demişler bide :( 3 haftaya kadar yolu var.

Benimde geçen ay sorunsuz ödeme aldığım paypal hesabıma bu ay ödeme gelmedi. Aynı şekillde ödemeniz paypal tarafından reddedildi yazmış. Berbat bir durum ama yapıcak birşey yok. Ödeme yöntemini değiştirdim. İnşallah 15 gün içerisinde ödemeyi yaparlar.

Bu arada arkadaşlar ödeme yöntemini değiştirip mail atmanız gerekmiyor. Sadece değiştirip bekleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri