QuizGroup Network

arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. 1 yıldır sorunsuz ödeme aldığım tek kanalım vardı. az evvel baktığımda Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. diyor. bunun çözümü var mıdır? 1 yıldır sorunsuz ödeme alıyorum kanal açılış tarihi 2006 yahu. Kanal quizde, 720k görüntüleme 750 abonesi var. Bu kanal elimde mi patlayacak şimdi?

arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. 1 yıldır sorunsuz ödeme aldığım tek kanalım vardı. az evvel baktığımda Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. diyor. bunun çözümü var mıdır? 1 yıldır sorunsuz ödeme alıyorum kanal açılış tarihi 2006 yahu. Kanal quizde, 720k görüntüleme 750 abonesi var. Bu kanal elimde mi patlayacak şimdi?

Malesef kanal artık pert bendede çok sağlam bir kanal vardı oda geçersiz tık denildi 18k abonesi var kanalın

Malesef kanal artık pert bendede çok sağlam bir kanal vardı oda geçersiz tık denildi 18k abonesi var kanalın

tek kanalım vardı o da gittiyse bu iş benim için de bitmiş demektir yapacak bir şey yok :) teşekkür ederim...

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

Malesef patladı bile kardeşim. Geçmiş olsun.

eyvallah hocam yapacak bir şey yok. iş aramalarını hızlandırmaktan başka çare yok o zaman :)

Peki 1 sorum daha var bu kanalın eylül ayı kazancını alır mıyım sizce arkadaşlar?

Korkudan 10 gün önce tüm kanalları sakladım 5 gün daha dayansalar bari

Arkadaşlar geçen ay paypal ödemesi gelmişti bana bu ay paypal ödeme yapmayacağız şeklinde bir mail gelmedi, ödeme bilgisini değiştirmek şart mı öyle kalsa ödenir mi?

Degistirin hocam, paypala odeme yapmicaklar daha sanirsam. Paypal seceneyi bile kalmamis yontemlerde. Gecen ay banada oyle mail geldi. Gecen ayin odemesini bugun bankadan aldim.

şu flag atanlar bi ölsede kurtulsak ya, muhteşem bir kanalım bu sabah kapatıldı. günlük minimum 100$ haftanın bazı günleri 500$ üzeri kazandıran kanalım kapandı. allah bu işi yapanlar bin belasını versin. tam ödeme zamanı olacak iş mi bu.

şu flag atanlar bi ölsede kurtulsak ya, muhteşem bir kanalım bu sabah kapatıldı. günlük minimum 100$ haftanın bazı günleri 500$ üzeri kazandıran kanalım kapandı. allah bu işi yapanlar bin belasını versin. tam ödeme zamanı olacak iş mi bu.
Hocam çok geçmiş olsun vallahi. Ne demek ne yapmak lazım bilmiyorum ki yazık günah...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar benim bir sorum olacak benim 4 dolar falan kazanç var yt dasboard'ta yalnız quiz dashboarda henüz yansımadı. Bunun bir zamanı var mıdır. Şu tarihte kazançlar yansır diye. Teşekkürler.

Keşke videoları özel alsaydin ben hep öyle yapıyorum kesinlesme belli olduğu zaman açıyorum tekrar

Keşke videoları özel alsaydin ben hep öyle yapıyorum kesinlesme belli olduğu zaman açıyorum tekrar
Yapmayı düşündümde gittiği yere kadar dedim sonra.. Kısmet artık inşallah diğer kanallara da bişey olmaz ordan denkleştiririz bari

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] s.a hocam birşey sorucaktım'da 1 aya yakın'dır benım ıstatıstıkler boyle gozukuyor nıye acaba boyle gozukuyor ? 23 Kanal Baglı Hesabıma 4 tanesi kapanmıs durum'da ama 1 aydır boyle eksi gösteriyor niye acaba ? Bir Bilginiz Varmı Acaba Bu Konu Hakkın'da ?

yRA0Pj.png

arkadaşlar merhabalar bir şey soracağım, dün ödeme aldığım tek kanalın para kazanması geçersiz tıklamadan gitti. kanal halen quizde ama. bunun parasını alabilir miyim sizce?

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] s.a hocam birşey sorucaktım'da 1 aya yakın'dır benım ıstatıstıkler boyle gozukuyor nıye acaba boyle gozukuyor ? 23 Kanal Baglı Hesabıma 4 tanesi kapanmıs durum'da ama 1 aydır boyle eksi gösteriyor niye acaba ? Bir Bilginiz Varmı Acaba Bu Konu Hakkın'da ?

yRA0Pj.png

bir önceki aya göre totalde -46k daha düşük izlenme olmuş ondan öyle - gözüküyor pek aldırış edilcek durum değil yani.

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------

arkadaşlar merhabalar bir şey soracağım, dün ödeme aldığım tek kanalın para kazanması geçersiz tıklamadan gitti. kanal halen quizde ama. bunun parasını alabilir miyim sizce?

sabah benim güzel bir kanalım gitti, mail attım eylül kazancını da göndermiyorlar. kapanmış kanalın ödemesini yapmıyoruz dediler.

bir önceki aya göre totalde -46k daha düşük izlenme olmuş ondan öyle - gözüküyor pek aldırış edilcek durum değil yani.

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------

sabah benim güzel bir kanalım gitti, mail attım eylül kazancını da göndermiyorlar. kapanmış kanalın ödemesini yapmıyoruz dediler.

kanal açık sadece para kazanması kapalı halen de quizde hocam, para kazanması kapatılan kanalları kapalı kanal klasmanına mı sokuyorlar acaba?

Geçen ay paneldeki kapalı kanalları atmışlardı ne gün tam bilmiyorum not felanda almamıştım.
Bu ay kapanan kanallar panelde nal gibi duruyor.
Bunlar yine bir işler çevirecekler hakkımızda hayırlısı.
O kapalı kanalları biran önce panelden atsalarda bizde rahat etsek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri