QuizGroup Network

kanal alımları ne alemde şu an? elimde yeni adsense'e bağlamaya cesaret edemediğim birkaç kanal kaldı.

Ödeme şeklini değiştiremeyip paypal kalan kanalım var bu ayki para yatmazsa diğer aykiyle birlikte mi alırım yoksa bu ayki silinir mi ?

kanal bugün patladı 3 haneli ödeme bekliyordum sanırım kesinleşmediğine göre paranın üzerine de bir soğuk su içecez

çıkmayan candan umut kesilmezmiş hocam. geçen ay bir kişi almıştı.

soğuttuğum falan yok gerçekleri söylüyorum. eğer önceden kanal atılma yaşanmışsa o kanal atılma yaşanan dashboarddan hiçbir bilgiyi yeni dashboardlara girmeyin ki anlamasınlar. boş boş konuşmayın ben yardımcı olmaya çalışıyorum

Kardesim yardimci olmaya yanlis sekilde calisiyorsun ama farkında misin? Quize kanal baglamayin aciklari bile odemeyecekler demek ayri bir sey daha once quizde kara listeye alinmis odeme almayan arkadaslar farkli isim soyisim kullanin demek cok ayri sey.

geçen 2 ayda quiz daha çok bu spamla uğraştığından,kanalları atmakla zaman geçirdiğinden 13ünde kesinleşmişti.o yüzden bugün kesinleşmesini bekliyorum.
kesinleşse de kurtulsak,saçlarımız beyazladı.

2 Tane telifli kanal spamdan kapanmış.
Artık telifli kanallar uzun süre dayanmayacak anlaşıldı.

Her ay kesinlesme zamanı minimum 1 kanal gidiyor kaldı 3-5 kanal onlarda tek hane

Kalan 5 kanal var bir an önce başlasa su kesinleşmeler biraz rahat nefes alsak bunlarda giderse bu ay bittik..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri