Buyrun Hocam
Ekli dosyayı görüntüle 1154
Edit:Kafamı Karıştıran olay 4 ay önce kapanmış olması ama sanırım oto msj atıyorlar
Panelde kesinleşmiş para var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buyrun Hocam
Edit:Kafamı Karıştıran olay 4 ay önce kapanmış olması ama sanırım oto msj atıyorlar
Panelde kesinleşmiş para var mı?
Buyrun Hocam
Arkadaşlar,
Şimdi öncelikle aynı mail banada geldi, ama sormak istediğim kesinleşmeden sonra bugün son kalan 2 kanalımda kapandı kesinleşen ödemede herhangi bir sorun olur mu ?
Herkese gönderilen oto mesaj bu,Benim acik/kapali bütün kanallara gelmis.Sistemlerinde kayitli bütün maillere atmislar.
aynen banada gelmemiş. Şimdi kapanan kanalımın gmailine girdim öyle bişey yok.bana gelmemiş hocam bilginiz olsun herkese giden bir mail değil.

Arkadaşlar an itibariyle 15 tane quiz kanalı uçtu kesinleşti bunlar ödemede sıkıntı olurmu sizce?
Arkadaşlar an itibariyle 15 tane quiz kanalı uçtu kesinleşti bunlar ödemede sıkıntı olurmu sizce?
Geçen aylar kesinleşenler ödendi.Bu ay da ödenir muhtemelen.
İnş hocamdurumlar fena kapanma yaşayan yokmu benim gibi quize bağlı kanalların bugün.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.