- Web sitesi
- www.pubertyallergy.com
kesinleşip atılanları ödeseler bari
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İhtimaller
1- Bir süre önce youtube analytics panelinde çıkan sözleşmeyi kabul ettikte ondan mı atıldı kanallar? Yoksa sözleşmeyi kabul etmeyen kanallar atılmadı mı atıldı mı? Bunun cevabı lazım.
2- Sistemlerinde bir sorun oluştu ve bu sebepten dolayı kanallar partnerden çıktı düzelir diye beklemek.
3- Rusya - Türkiye krizi yüzünden kasıtlı olarak yapılmış bir durum mu bu? Bunu sorgulamak gerek.
4- Son olarak yukarıdaki ihtimaller doğrultusunda elden gelen bir şey yoksa Sırf bu konu ile alakalı bir konu açılır ve orada ilgili metin paylaşılır ve bu metin bizler tarafından Google'a gerek fax yolu, gerek telefon aracılığı ve gerekse mail aracılığı ile bildirilmeli.
kesinleşip atılanları ödeseler bari
Hocam ben hiçbir kanalda kabul etmedim sözleşmeyi hepsi kapandı.
İstatistiklerde quizin kanal sayısı ne görünüyor bakabilen var mı?
Kanalların kapanması ayrı bir konu onun bir çok varyasyonları vardır onun detaylarına inmek gerek. Ama kanalların atılması hele ki spam diyorlar yukarıda alakası yok benim özgün kanallarım atıldıKanalların atılması ayrı bir konu.
Kanalların kapanması ayrı bir konu onun bir çok varyasyonları vardır onun detaylarına inmek gerek. Ama kanalların atılması hele ki spam diyorlar yukarıda alakası yok benim özgün kanallarım atıldıKanalların atılması ayrı bir konu.
Hocam özgün kanalın var ise yt ile irtibata geçemiyormusun? Vardır bir alternatif çözümü.
bi şeyler ters gidiyor ama ne? benim özgün kanalımda gecen hafta kapatıldı. bu günde 3 yıllık temiz spam kanal partnerden atıldı. neler oluyor?
---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 15:20 ----------
hocam benim özgün kanalımı yt nin kendisi kapatıı.![]()
Hocam özgünden kastınız ne bilmiyorum ama %100 size ait içerik kullanıyorsanız kanalınızı muhakkak geri alırsınız.
hocam adamlar kanalda örüncek, bot var deyip kapattılar. hiç bir alakam olmamasına rağmen. bana bir yol göster hocam. adamlara nasıl mesaj atayım?
Temizleyecek ne biraktilar kitemizlikler yine başlayacak haberiniz ola![]()
kaynak: hissediyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.