Ödemeyi her ayın 24'te yapması süpermiş...110k Görüntülenme 69 Abone haber kanalımla başvuru yaptım umarım kabul ederler 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim her şeyi planladım. Tek sorun benim gibi birini bulabilmek quizgroup da. Türkçe çalışan videoları 1 saatten uzun olan biri. Onun bgbg durumunu öğrenmem gerek. Ona göre bende direk geçiş yapmayı planlıyorum. Ticket yoluyla ulaşacağım zaten işimi riske atmam
Aslına bakarsanız awe'ye geçsem zengin olurum gibi bir his varda. Güven yok onlara karşı.
Turkce icerikte 3 dolar bgbg orani gayet normal. Diger partnerlerdede daha fazlasini goremezsin saniyorum.
Teşekkür ederim sizi az çok takip ediyordum forumda. Yorumlarınızdan bilgelik akıyor. Sanırsam Türkçe içerikten kaynaklanıyor dediğiniz gibi. En iyisi heyecan aramamak o zaman.
gel hocam başvur katıl aramızaher geçen gün quizgroup lu sayımız artıyor
kategori olarak oluşturmaları için başvurdum, bütün mod+adminlere mesaj attım hiçbirinden dönüş olmadı
Awesomeness gibi gereksiz bir network ün bile sabit kategorisi varken güzelim QuizGroup un kategorisi yok
![]()
Teşekkür ederim sizi az çok takip ediyordum forumda. Yorumlarınızdan bilgelik akıyor. Sanırsam Türkçe içerikten kaynaklanıyor dediğiniz gibi. En iyisi heyecan aramamak o zaman.
Hocam bu networklere kısa zamanda girmek için ne tür videolar yüklüyorsunuz? Ben tamamen özgün videolar yaptım da fakat izlenme yok. O yüzden almıyyorlar partnere. Hem iyi izlenim hem de bu tür partnelre girebilmek için hangi kategori?
Haber videolari en basit yontem ornegin.
Logo var hocam onlarda da. Logolu kabul ediyorlar mı?
Onay islemi kac gun suruyor arkadaslar? Bu Network'te dashboard var midir? Ne kadar surede yansiyor analytics bilgilerimiz? Ogrenebilir miyim acaba?
başvurdum networka 2 gün sonra para kazanmalarım kapatıldı noalcak şimdikabul edilmezmi başvurum
Kabul edilmez.
bazı kişilere şey olmuş telifli para kazanması kapalı olan kanalları alınmış ama bana da o şans vururmu,
Telifli kanal alamazlar, para kazanmasi kapali kanali alsalar dahi para kazanmasi kapali bi ise yaramaz. Hazir vaktin varken para kazanmasini ac o zaman bi ihtimal alirlar.
Not duseyim birde. Bazi partnerler sadece 1 tane topluluk ihtari yemis kanali alabilirler, telifli kanallari alabilme imkanlari yok malesef.
partnere geçince tekrardan dolar işareti yanıyormuş, burda bi konuda okumuştum ama bulamıyorum şimdi, hemde quiz networkta olmuş
Para kazanmasi kapali kanal partnere giris yapamaz. Soyledigim gibi kanalinin para kazanmasini ac o zaman girersin. Yanlis hatirliyosundur buyuk ihtimalle okudugun seyi. Unlem gelmis videolarin para kazanmasini deaktif edip partnere girdiginde dolar yanar, fakat para kazanmasi kapali kanalin tekrar sirf partnere girdi diye para kazanmaya acilmasi gibi bi durumu olamaz. Youtube sisteminden gecmez yani partnere giris icin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.