D
Dean
Guest
life veriyor
yoo nerden veriyormuş bende life da kanalım var ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
life veriyor
yoo nerden veriyormuş bende life da kanalım var ?
kanalımın gelen kutusunda . lifedan teklif var ve 1000 gösterime para verdikleriini söylüyorlar
Gösterime para verilmesi diye birşey yok ama bin gösterime verilen bir rakam var sonuçta.Partnerde 1000 kanal varsa kanalların ortalama kazancı 3 dolarsa bin gösterim için muhtemelen sizin kazanacağınız rakamda bu civarlarda olur.Sadece bir gösterge bu
life ve quiz bu anlamda aynı ise quiz e giricem ama değilse life a
onu anlamaya çalışıyorum şimdi olay dediğiniz gibiyse quizin lifeden az vermesi normal çünkü 5000 lifeda kanal varsa 2000 quizde var.
her partner aynı kazandırır. bir partnerin diğer partnerden fazla kazandırması masaldan başka bir şey degil..
Bir kanalim bagli quiz networke ama icinde ufak bi meblag vardi sanirim odeme alt limitleri var tam olarak kac oldugunu bilen varsa soyleyebilirmi
Gösterime para verilmesi diye birşey yok ama bin gösterime verilen bir rakam var sonuçta.Partnerde 1000 kanal varsa kanalların ortalama kazancı 3 dolarsa bin gösterim için muhtemelen sizin kazanacağınız rakamda bu civarlarda olur.Sadece bir gösterge bu
her partner aynı kazandırır. bir partnerin diğer partnerden fazla kazandırması masaldan başka bir şey degil..
bu cümleden daha saçma ve gereksizini duymadım. her partner aynı kazandırmaz. partnerlerin kendilerine özel aldığı reklamlar vardır ve kendileriyle çalışanların videolarına bu reklamları gömebilirler. bu reklamların değerleri diğer standart reklamlara oranla daha yüksek/düşük olabilir.
özetle. her partner aynı kazandırmaz.
bu cümleden daha saçma ve gereksizini duymadım. her partner aynı kazandırmaz. partnerlerin kendilerine özel aldığı reklamlar vardır ve kendileriyle çalışanların videolarına bu reklamları gömebilirler. bu reklamların değerleri diğer standart reklamlara oranla daha yüksek/düşük olabilir.
özetle. her partner aynı kazandırmaz.
benim quizde olan 1 kanalımın günlük gösterimi 150bine yakın, 1000 gösterime 3$ verirse benim günlük kazancım sadece gösterimden 450$ olması lazım, bunun yanında tıklanan reklamlar, aralara koyulan reklamlar vs de olması lazım. ama nedense o rakamlar olmuyor hiçquiz beni kazıklıyo ozaman
![]()
Bence saçmalayan sensin[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] sende bu yorumu beğeniyosun yani aknurun duşuncesine hak verdin doğrumudur?
![]()
3 ayrı partnerde kanalım var hepsi uzun video tum izlenimler genelikle aynı ülke de geliyor .. saat başı kontrol ederim tüm kanalarımı hepsinin geliri de aynı ( ortalama oynatmaya süresibe gore değişiyor mesela 1000 gösterim alan video 15 dk lık ortalamayla izleniyorsa en az 8$ veriyor en fazla 12$)
1 dk lik video 1000 gösterime 1-2$ getiriyorsa 40 dk lık bir video 1000 gösterime yaklaşık 10$ getirisi var bazen fazla bazen çok daha az ( bu video ortası reklamların bazen çıkması ve bazen çıkmamasundan kaynaklanıyor
her gösterim para kazandırıyor diyorsun yani.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.