QuizGroup Network

hayır hocam, 1000 gösterim başı kazanç diye birşey yok diyorum :)

yahu bende mi sorun var sende mi sorun var,BBGM bir gösterge diyorum,yani yüzlerce kişi bir partnerdeyse bunlarız kazancınında bir ortalaması oluyor haliyle bu ortalama kabaca fikir veriyor,1000 gösterime para veriliyor diyen kim.

kişi başı milli gelir 10 bin dolar dediğimizde herkese 10 bin dolar mı veriyor devlet,bu bir istatistiksel rakam BBGM gibi.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] adsense ye bağlı bir kanalında herhangi bir video yu açar mısın açtıkdan sonra sağda kaç videon çıkıyor? aynı şekilde partnerde bir videonu aç sagda kaç videon çıkacak .. partnerin kazandırma sebebi budur biri videonu izlemek için tıkladığında sağ tarafa videolarını yığıyor bence bundan dolayı 4 katına çıkarmışsın gelirini

yahu bende mi sorun var sende mi sorun var,BBGM bir gösterge diyorum,yani yüzlerce kişi bir partnerdeyse bunlarız kazancınında bir ortalaması oluyor haliyle bu ortalama kabaca fikir veriyor,1000 gösterime para veriliyor diyen kim.

kişi başı milli gelir 10 bin dolar dediğimizde herkese 10 bin dolar mı veriyor devlet,bu bir istatistiksel rakam BBGM gibi.

tamam hocam sorun bende ;) kusura bakma yanlış anlamışım, tekrar okuyunca fark ettim.

hocam şeyi sorcam
partnerlerdeyken özgün videomuzu biri alır yüklerse o yükleyen kişi üzerinden para kazanabılıyormuyuz yani content id alabiliyormuyuz

hocam şeyi sorcam
partnerlerdeyken özgün videomuzu biri alır yüklerse o yükleyen kişi üzerinden para kazanabılıyormuyuz yani content id alabiliyormuyuz

Sirket degilsen, yada kanalin cok cok bilindik milyonlarca abonesi olan bi kanal degilse hayir.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] adsense ye bağlı bir kanalında herhangi bir video yu açar mısın açtıkdan sonra sağda kaç videon çıkıyor? aynı şekilde partnerde bir videonu aç sagda kaç videon çıkacak .. partnerin kazandırma sebebi budur biri videonu izlemek için tıkladığında sağ tarafa videolarını yığıyor bence bundan dolayı 4 katına çıkarmışsın gelirini

hocam izlenimler sabit seyirinde, şöyle söyleyeyim, kanalımdaki videolarda daha önceleri çoğu videoda çıkan reklamlardan çıkıyordu, quize geçtikten sonra ara ara almanca, rusça reklamlar çıkmaya başladı. ip aynı dns aynı daha önce görmediğim çeşitlikte reklamlar.. burdan da çıkan sonuç partnerin kendi yaptığı anlaşma ve sunduğu reklamları olduğu için kazançlar partnerlerde daha yüksek..

hocam şeyi sorcam

mercurial in dediği gibi,herkese vermezler o hakkı suistimale çok açık

Az önce bir kanalımla başvuru yaptım.. Bazı networklere başvurmuştum bu kanalla fakat almamışlardı.. Kanal AWE deydi fakat atıldı.. Başvurdun, anında davetiye geldi.. Şu an ağa bağlı görünüyorum. Sanırım sözleşme daha sonra gelecek..

Az önce bir kanalımla başvuru yaptım.. Bazı networklere başvurmuştum bu kanalla fakat almamışlardı.. Kanal AWE deydi fakat atıldı.. Başvurdun, anında davetiye geldi.. Şu an ağa bağlı görünüyorum. Sanırım sözleşme daha sonra gelecek..

Davetiyeler otomatik artik. Cizgifilm, dizi, film yada sana ait olmadigi acikca belli olan videolar varsa 2 gun icinde atiyolar.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] life den atılan kanalımla sence quize başvuru yapmalımıyım

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Join dedikten sonra buraya yönlendirdi ama davetiye gelmedi gmaile ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi kabul oldum sözleşmeyi imzaladım başka yapmam gereken birşey varmı? Youtube kanalımdanmı gelirleri takip edecem artık?
Ayrıca başka kanallarımı da bağlamak istersem ayrı ayrı mı başvurmam gerekiyor

Sorular sorular :)

Arkadaşlar şimdi kabul oldum sözleşmeyi imzaladım başka yapmam gereken birşey varmı? Youtube kanalımdanmı gelirleri takip edecem artık?
Ayrıca başka kanallarımı da bağlamak istersem ayrı ayrı mı başvurmam gerekiyor

Sorular sorular :)

Başka yapman gereken bir şey yok .. paypalı filan girmişsindir artık gelirini analizden takip edeceksin ..

evet başka kanallar için ayrı ayrı başvru yapman gerekiyor

Mayıs kazançlarını alamayan oldu mu? Bana hala ödemeyi yollamadilar. Kanal 3 teliften kapandi. 1000$ alacağım var Mayıs ayından.

Az önce başvurdum hemen onay maili yolladılar ve katıldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri