QuizGroup Network

Bugün iki tane telif yedim. Öncesinde hiç bir telif yoktu. Şimdi bu yediğim telif yüzünden haziran ayı kazancı na bloke koyarlar mı ?

Tapatalktan saygıyla gönderilmiştir.

2 telifle değil 3 telifle koyuyorlar sanırım blokeyi.

Allah korusun 3. teliften :D

Son düzenleme:
Hocam sileyim mi o zaman tüm videoları. Gelecek olan para gelsinde kanala ne olursa olsun.

Tapatalktan saygıyla gönderilmiştir.

siz bilirsiniz hocam karar sizin iyi izleniminiz varsa eğer atmıyor quiz 2 telifle bile olsa atmıyor ama dediğim gibi 3. telifi yerseniz bloke koyabilir hesaba isterseniz silin videoları isterseniz gizleyin size kalmış

ben bi kanalımda 2 telif geldiğinde bütün videoları gizlemiştim paralar ödenene kadar zarar verdi tabiki kanal geriledi kafada çıkarken ama sonuçta parayı almak önemli olan

siz bilirsiniz hocam karar sizin iyi izleniminiz varsa eğer atmıyor quiz 2 telifle bile olsa atmıyor ama dediğim gibi 3. telifi yerseniz bloke koyabilir hesaba isterseniz silin videoları isterseniz gizleyin size kalmış

ben bi kanalımda 2 telif geldiğinde bütün videoları gizlemiştim paralar ödenene kadar zarar verdi tabiki kanal geriledi kafada çıkarken ama sonuçta parayı almak önemli olan

2 Telifle alabildinmi paranı? aldıysan geç mi yatırdılar? Bende bugun tek telif yiyenlerden biriyim kanal izlenimi söylemek yasak mı bilmiyorum ama 3 günde 700 + abone ve 1 milyona ulastı kanal izlenimi. gecen hafta yerlerdeydi kanal sıcrama yaptı şimdi 1 telif yüzünden silmek cok agır geliyor ne dersin ne yapayım dostum ?

QuizGroup Network ile çalışmaktayım ve elimden geldiğince sorusu olan arkadaşlara cevap vermeye çalışacağım.

Öncelikle QuizGroup AwesomenessTV gibi her önüne gelen kişiyi almıyor. Belirli kriterleri var, mesela benim 2 kanalım bu partner şirketinde, diğer bir kanalımı sokmaya çalıştığımda olumsuz cevabı aldım.

Başvuru yaptığımda reddedilen kanalın özellikleri ise;
124 abone, 110bin izlenme vardı.

Quizgroup network başvuru adresi : QuizGroup - Katılım Linki

JOİN NOW 'a tıklıyoruz, Youtube hesabımızda oturum açıyoruz.

Your name : İSİM
Your e-mail adress : İLETİŞİM KURACAĞINIZ MAİL ADRESİ
Your channel url : youtube.com/user/KULLANICIADI
Please type a message : İNGİLİZCE OLARAK "NETWORK AĞINIZA KATILMAK İSTİYORUM" yazmanız yeterli.
Captcha code : ÜST RESİMDEKİ 4 HANELİ KODU YAZIYORUZ.

Başvurduktan sonra 2-3 gün içerisinde başvurunuz olumlu olursa geri dönüş sağlıyorlar. 2-3 günden sonra herhangi bir mail gelmezse başka partnerleri tercih edebilirsiniz.

Başvurunuz kabul edilirse size 1 adet sözleşme gelecek, bu sözleşmeyi kabul ettiğiniz taktirde 3 YIL boyunca geçerli olacaktır.

Herhangi bir Dashboard ı yoktur, Analiytcs i kullanıyorsunuz.

Kesinti olarak : %20
Ödeme türü : PayPal - WebMoney
Ödeme : Her ayın 24ünde PayPal hesabınıza yapılır.
PayPal ödeme değişikliği : Her ayın 13üne kadar paypal adresinde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme limiti : Geçen ayın sonlarında girdim, 83$ ödeme gözüküyordu, %20 kesinti uygulayarak PayPal hesabıma yatırmışlar, yani alt limit sanırım yok.

Ödeme kanıtı :
İlk girdiğim ay 83.51$ kazanç birikmiş, %20 si kesintiyle gittiği için ödeme olarak 66.81$ paypal hesabıma yatırılmıştır. Tabii birde paypalın yaptığı kesintiyide hiçe saymamak gerekir. Gördüğünüz gibi 66.81$ ın 3.24$ ı kesintiye gitmiş.
cmsg9eu7bstdu6668.jpg

Ödeme ve PayPal değişikliği için mail atacağınız adres :
armen (@) quizgroup.com

hocam merhaba yenı açılmış kanal kabül ediyormu bu networkt ?

2 Telifle alabildinmi paranı? aldıysan geç mi yatırdılar? Bende bugun tek telif yiyenlerden biriyim kanal izlenimi söylemek yasak mı bilmiyorum ama 3 günde 700 + abone ve 1 milyona ulastı kanal izlenimi. gecen hafta yerlerdeydi kanal sıcrama yaptı şimdi 1 telif yüzünden silmek cok agır geliyor ne dersin ne yapayım dostum ?

pm ne cevap verdim hocam

Birde elektronik imzalama yaptık iyimi. Bu partner işi çok sağlama alıyor anlaşılan. Görecez bakalım..

buraya bi tane kanal bağladım imza olayını yapmadan yt panelinden iptal isteği gönderdim ama gelen giden bi şey yok nasıl eski haline alabilirim bilen varmı

buraya bi tane kanal bağladım imza olayını yapmadan yt panelinden iptal isteği gönderdim ama gelen giden bi şey yok nasıl eski haline alabilirim bilen varmı

Öncelikle neden çıkmak istiyorsun? Sonrasında ise onlar çıkartmadan çıkamazsın. Bekle zaten 2-3 güne ya atarlar ya sözleşme gönderirler. Sözleşme gelirse mail gönderirsin ilgileniyorlar.

Öncelikle neden çıkmak istiyorsun? Sonrasında ise onlar çıkartmadan çıkamazsın. Bekle zaten 2-3 güne ya atarlar ya sözleşme gönderirler. Sözleşme gelirse mail gönderirsin ilgileniyorlar.

yok sözleşme geldi zaten ben imza göndermedim direk iptal işlemi yaptım 24 saat oldu ama daha çıkmadı kanalı adsenseye bağlıcam bağlayamıyorum

arkadaşlar bende üye oldum dasheboard a geldi kabul ettim.Dolar lar söndü şimdi ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?Birde görüntüleme ye göre veriyor sanırım bu partnerlar ücreti öyle değil mi ?

arkadaşlar bende üye oldum dasheboard a geldi kabul ettim.Dolar lar söndü şimdi ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?Birde görüntüleme ye göre veriyor sanırım bu partnerlar ücreti öyle değil mi ?

Görüntülemeye göre vermez yine reklam tıklarına göre verir.Videoların para kazanmasını aç tekrardan eğer kanal Quiz'in şartlarına uymazsa atarlar 2-3 güne kadar yok atmazlarsa üyelik formuna doldururken verdiğin maile elektronik sözleşme maili gelir onu imzalayacaksın.

Hadi bakalım bende bugün başvuru yaptım 1 milyon izlenmeli kanalıma kabul edilir inş.

Ayrıca partnere geçince tmb artması vs. oluyor mu acaba?

teşekkürler.peki bu partner kanalların özelliği nedir ?Ünlem yemeden bizi kurtarıyor olay bu mudur ?Birde bir sorum daha var ünlem yediğim video 1 saat civarında sadece 1 reklam çıkıyor bunu nasıl çoğaltabilirim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri