QuizGroup Network

teşekkürler.peki bu partner kanalların özelliği nedir ?Ünlem yemeden bizi kurtarıyor olay bu mudur ?Birde bir sorum daha var ünlem yediğim video 1 saat civarında sadece 1 reklam çıkıyor bunu nasıl çoğaltabilirim ?

Videolarında ünlem çıkmaz.Bazı eşleşen veren videolar partnerde vermeyebiliyor.Uzun videolarda video ortası reklamları açın.1 saatlik videoda video önü ve sonu reklamlarla birlikte 5 reklam koymak idealdir.Daha fazlasında izleyiciler sıkılabiliyor.

Kanalımızı birden fazla partnere bağlayabiliyormuyuz ?Birde partnerin ünlem ve engel dışında tıklama konusunda bir artısı oluyor mu?Yani 20 kuruş verecekken 30-40-50 kuruş verebiliyor mu bunu merak ettim

QuizGroup Network tan mail hesabıma sözleşme geldi.Aynı zamanda hit bulan videomada telif hakkı ihlali de geldi.Network ile ilgisi var mıdır?Dizi repliklerini yayınlıyorum devam etmemde sakınca olabilir mi?Telif gönderen şirketin mail adresini bulamaz mıyım?Sahte telif nereden belli olur?

Kanalımızı birden fazla partnere bağlayabiliyormuyuz ?Birde partnerin ünlem ve engel dışında tıklama konusunda bir artısı oluyor mu?Yani 20 kuruş verecekken 30-40-50 kuruş verebiliyor mu bunu merak ettim

Birden fazla partnere bağlayamazsın, adsense gibi düşün 1 tanesine bağlayabilirsin. Tıklamada öyle bir artış sunması zor partnerlerin, ama bazılarının avantajları oluyor mesela senin videonu izleyen sağda önerilerde yine senin videolarını görüyor, izlenme artıyor falan.

QuizGroup Network tan mail hesabıma sözleşme geldi.Aynı zamanda hit bulan videomada telif hakkı ihlali de geldi.Network ile ilgisi var mıdır?Dizi repliklerini yayınlıyorum devam etmemde sakınca olabilir mi?Telif gönderen şirketin mail adresini bulamaz mıyım?Sahte telif nereden belli olur?

Telifin bilgilerinde mail adresi yazar zaten. Sahte mi değil mi anlaman biraz güç olabiliyor. Dizileri partnerler çoğu zaman kabul etmez, yakında atılabilirsin.

peki Quiz Group tan gelen sözleşmeyi nasıl imzalayacağım,sözleşme yollamışlar.

Eğer videona bahsettigin gibi telif geldiyse sözlesmeyi imzaladıgın an partnerden atılırsın uğrasma. telif geldiyse baska hiç bir partner kabul etmez bence sil o kanalı sıfırdan basla..

ne yapıcaz ki dizi yarışma bunları da koyamıyorsak millet nasıl para kazanıyor anlamış değilim

ne yapıcaz ki dizi yarışma bunları da koyamıyorsak millet nasıl para kazanıyor anlamış değilim

işte bu çizgiyi anladıgın vakit sende kazanabilirsin. :) Bence önce bu işleri biraz araştır deşele sonra para kazanmaya çalış. Nacizane fikrim budur.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] otomotik olmuş demi cunku gonderdigim gibi partnere girdi

para kazanmaları acamıyorum ne tek tek ne toplu hata veriyor

Son düzenleme:
22'sinde yatmış galiba geçen ay bu ay artık güzel bir ödeme bekliyorum :)

arkadaşlar bir kanalımı quiz partnere sokmak istiyorum fakat bir türlü beceremedim. Linke tıklıyorum, kanalımı seçiyorum. Size davet gönderildi diye bir yazı geliyor fakat gelen giden birşey yok bir haftadır. Bu konuda birisi yardımcı olabilir mi?

yarım saat filan bekleyin hocam para kazanmaları kendisi otomatik açmış olur.

bu soru ve cevabı benim için çok önemli ..

Life usa ve disvocery videolarını kabul etmiyor ..

Acaba usa videolarından dolayı atar mı? tutulan bazı videolarım var bı bilgin var mı? bunu bilmiyorsan benim icim ogrenebilir misin yada yol gosterebilir misin?

bu soru ve cevabı benim için çok önemli ..

Life usa ve disvocery videolarını kabul etmiyor ..

Acaba usa videolarından dolayı atar mı? tutulan bazı videolarım var bı bilgin var mı? bunu bilmiyorsan benim icim ogrenebilir misin yada yol gosterebilir misin?

hocam böyle konular için kimse kesin birşey söyleyemez maalesef..

Kanalında Tek İhtar yani telif olan biri daha önce sorunsuz ödeme alabildi mi? Lütfen biri cevaplasın şu soruyu artık. Saygılar..

yukardaki sorunun cevabını ben de merak ediyorum, bilen ya da alan var mı ?

Çok ilginç bağladığım kanal 1 gun sonra atıldı ve tum videolara dollar isareti geri geldi adsense devam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri