QuizGroup Network

bugun ödeme yapmıs bunlar on numara sirket her ay bigün daha erken yatırıyolar nerdeyse

quizde çalışanlar 10 dakikalık bir videoya video ortası nasıl yerleştiriyor?

04:11,08:12 gibi atıyorum ben videolara uzunluğa bağlı olarak +1 saniye ekliyorum iyi sıkıntı yok

kardeş awede 7:11 koyuyorum.

10 saniyede çıkıyor bide 7:11 de çıkıyor.

aslında 2 saattir deniyorum 3 4 dakika arayla ama şöyle oluyor çok ilginç ilk defa gördüm.

mesela senin dediğin gibi 04:11,8:12 yapsam 10.saniyede reklam çıkıyor 04:11 e kadar duruyor sonra kayboluyor :)

sendede öyle mi bi kontrol etsene?

Son düzenleme:
kardeş awede 7:11 koyuyorum.

10 saniyede çıkıyor bide 7:11 de çıkıyor.

aslında 2 saattir deniyorum 3 4 dakika arayla ama şöyle oluyor çok ilginç ilk defa gördüm.

mesela senin dediğin gibi 04:11,8:12 yapsam 10.saniyede reklam çıkıyor 04:11 e kadar duruyor sonra kayboluyor :)

sendede öyle mi bi kontrol etsene?

Valla ortak koyup geciyorumda hic dikkat etmedim :)

Simdi disardayim eve gecince ilk isim dedigin muhabbete bakacam

arkadaşlar ödeme bilgilerini nereden girecem paypal adresini nasıl girmem gerekir.Ödeme alt limiti var mı ?

Kanalında Telif oldugu halde bu ay ya da gecen ay ödeme alanlar da yazabilir mi ?

Başvurmayı denersen paypalı da nereden gireceğini görürsün,istersen onu da biz yapalım

başvurumu yaptım kabul edildi.Ancak kazandığım ücret google adsense ile görüntüleniyor.Doğru mudur ?Birde ödeme alt limiti nedir ?İlk defa ödeme almak için sanırım adsensedeki ücret 200 tl mi olması gerekiyor.

paypal girmeden başvuru yapıyorsun,kazanç adsense den görüntüleniyor enteresan

Kuiz network falan olmasın o

başvurumu yaptım kabul edildi.Ancak kazandığım ücret google adsense ile görüntüleniyor.Doğru mudur ?Birde ödeme alt limiti nedir ?İlk defa ödeme almak için sanırım adsensedeki ücret 200 tl mi olması gerekiyor.

Alt limit 50 dolar dostum. quiz network ün sitesine girip oradaki mail adreslerine paypal teyid maili gönder ilgileniyorlar 2-3 gün içersinde. Ayrıca sana gelen sözleşmede de yazabilirdin paypalını? Sözleşme gelmedi mi mail adresine ?

Quiz : 2 kapanan kanal ödemesi 27 ağustos a kesinleştirilmiş kesintilerle birlikte. Yani ödeme alıyorsunuz ama baya kazancınız düşüyor. neyse ki emeği karşılayan bir partner 5 haneli ödemeyi alacağız sonunda. :)

maşallah millet 5 hanelerde :) allah daha çok versin.çizgi film den ban yer miyiz arkadaşlar.Birde burda telif hakkı geldikten sonra partner den atılırsın diyenler olmuştu.Hiç te öyle bişey olmadı.

bakıyorumda anime sitelerde bile google reklamları yayınlanıyor.Acaba kazanç sağlamıyorlar mı bilgisi olan var mı

arkadaşlar bugün quiz kanalıma ard arda 3 telif yedim ve bunlar sahte telif.
Şimdi kanalı sileyim mi yoksa 7 gün sonra kanalın kendi kendine kapanmasını mı beklemeliyim?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben lifedan atıldım,join now diyorum kanalı seçiyorum
DEAR XXXXX,
THANK YOU FOR YOUR ONLINE REGISTRATION WITH QUIZGROUP.
WELCOME INTO THE QUIZGROUP
PARTNER PROGRAM!

diyor ve burda kalıyor sürekli aynı yere geliyor baştan yapınca ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri