Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugun ödeme yapmıs bunlar on numara sirket her ay bigün daha erken yatırıyolar nerdeyse
kaç gibi yapmışlar hocam
quizde çalışanlar 10 dakikalık bir videoya video ortası nasıl yerleştiriyor?
04:11,08:12 gibi atıyorum ben videolara uzunluğa bağlı olarak +1 saniye ekliyorum iyi sıkıntı yok
kardeş awede 7:11 koyuyorum.
10 saniyede çıkıyor bide 7:11 de çıkıyor.
aslında 2 saattir deniyorum 3 4 dakika arayla ama şöyle oluyor çok ilginç ilk defa gördüm.
mesela senin dediğin gibi 04:11,8:12 yapsam 10.saniyede reklam çıkıyor 04:11 e kadar duruyor sonra kayboluyor
sendede öyle mi bi kontrol etsene?
kazanıyorsunuz ancak biraz bencillikte var neden kimse cevap vermiyor arkadaşlar ?
Başvurmayı denersen paypalı da nereden gireceğini görürsün,istersen onu da biz yapalım
başvurumu yaptım kabul edildi.Ancak kazandığım ücret google adsense ile görüntüleniyor.Doğru mudur ?Birde ödeme alt limiti nedir ?İlk defa ödeme almak için sanırım adsensedeki ücret 200 tl mi olması gerekiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.