QuizGroup Network

başvurumu yaptım kabul edildi.Ancak kazandığım ücret google adsense ile görüntüleniyor.Doğru mudur ?Birde ödeme alt limiti nedir ?İlk defa ödeme almak için sanırım adsensedeki ücret 200 tl mi olması gerekiyor.

hayır adsensede falan görüntülenmiyor youtube analytics den görüntüleyeceksin

QuizGroup Network ile çalışmaktayım ve elimden geldiğince sorusu olan arkadaşlara cevap vermeye çalışacağım.

Öncelikle QuizGroup AwesomenessTV gibi her önüne gelen kişiyi almıyor. Belirli kriterleri var, mesela benim 2 kanalım bu partner şirketinde, diğer bir kanalımı sokmaya çalıştığımda olumsuz cevabı aldım.

Başvuru yaptığımda reddedilen kanalın özellikleri ise;
124 abone, 110bin izlenme vardı.

Quizgroup network başvuru adresi : QuizGroup - Katılım Linki

JOİN NOW 'a tıklıyoruz, Youtube hesabımızda oturum açıyoruz.

Your name : İSİM
Your e-mail adress : İLETİŞİM KURACAĞINIZ MAİL ADRESİ
Your channel url : youtube.com/user/KULLANICIADI
Please type a message : İNGİLİZCE OLARAK "NETWORK AĞINIZA KATILMAK İSTİYORUM" yazmanız yeterli.
Captcha code : ÜST RESİMDEKİ 4 HANELİ KODU YAZIYORUZ.

Başvurduktan sonra 2-3 gün içerisinde başvurunuz olumlu olursa geri dönüş sağlıyorlar. 2-3 günden sonra herhangi bir mail gelmezse başka partnerleri tercih edebilirsiniz.

Başvurunuz kabul edilirse size 1 adet sözleşme gelecek, bu sözleşmeyi kabul ettiğiniz taktirde 3 YIL boyunca geçerli olacaktır.

Herhangi bir Dashboard ı yoktur, Analiytcs i kullanıyorsunuz.

Kesinti olarak : %20
Ödeme türü : PayPal - WebMoney
Ödeme : Her ayın 24ünde PayPal hesabınıza yapılır.
PayPal ödeme değişikliği : Her ayın 13üne kadar paypal adresinde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme limiti : Geçen ayın sonlarında girdim, 83$ ödeme gözüküyordu, %20 kesinti uygulayarak PayPal hesabıma yatırmışlar, yani alt limit sanırım yok.

Ödeme kanıtı :
İlk girdiğim ay 83.51$ kazanç birikmiş, %20 si kesintiyle gittiği için ödeme olarak 66.81$ paypal hesabıma yatırılmıştır. Tabii birde paypalın yaptığı kesintiyide hiçe saymamak gerekir. Gördüğünüz gibi 66.81$ ın 3.24$ ı kesintiye gitmiş.
cmsg9eu7bstdu6668.jpg

Ödeme ve PayPal değişikliği için mail atacağınız adres :
armen (@) quizgroup.com

Merhaba hocam her ayın 24 ünde yapıyormu ödemeyi partnerler 2 ayda bir yapmıyormuydu ödemeyi quizin farkı bu sanırım paypal olmasıda iyiymiş.

Son düzenleme:
ödemeler aylık olarak yapılmaktadır, 20-30 arasında bütün ödemeleri yaparlar. çoğu zaman bu tarihlerden öndece yapabiliyorlar.

Ben lifedan atıldım,join now diyorum kanalı seçiyorum
DEAR XXXXX,
THANK YOU FOR YOUR ONLINE REGISTRATION WITH QUIZGROUP.
WELCOME INTO THE QUIZGROUP
PARTNER PROGRAM!

diyor ve burda kalıyor sürekli aynı yere geliyor baştan yapınca ?

Lifedan atilan quize, quizden atilan lifea giremez.

quiz grup davetini kabul ettim mailegelen bu 3 sozleşmeyide dolduracakmıyım yoksa 3 den birinimi

rweh.png

Bu gün sıkıntısız bir şekilde ödeme aldım.
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ; Hocam bu gün ödeme gelmiş yalnız ödemeyi ilk paypala yapmış seninle bu konuda görüşmüştük hatırlıyorsan :D

Neyse bu gün hem network hem adsense güzel süpriz yaptı.

Haziranda kapananın sonuna doğru 3 teliften kapanan kanalın ödemesini 22 sinde aldım. Quiz in yollama şekli degisik galiba paypal diger partnerlerde %2 keserken quizde %4.5 kesiyor.

Bu arada Mayıs kazancını hala alamadığım kanalın ödemesini 27 sinde yapacaklarmis İnşAllah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri